Profiteer nu nog van de prijzen van 2022! Wacht niet te lang met bestellen.

De prijzen gaan binnenkort weer omhoog. Profiteer nu nog van de prijzen van 2022! Wacht niet te lang met bestellen.  

 

Heb je een vraag over een apparaat of ben je op zoek naar een set apparaten?

 

Onze specialisten staan voor je klaar! 

Senza Nome Contact

Doetinchemseweg 59
7007CB
Doetinchem

Over Senza Nome

De ontwikkeling van de producten van Senza Nome vindt plaats nabij de Adriatische kust. Senza Nome is dus een echt Italiaans merk. Het assortiment van Senza Nome op Keukenloods.nl bestaat onder andere uit kookplaten met afzuiging, afzuigkappen, externe motoren en accessoires.

 
Logo Senza Nome

Afzuigkappen

Het assortiment afzuigkappen van Senza Nome bestaat onder andere uit plafond afzuigkappen en eiland afzuigkappen. De plafond afzuigkappen van Senza Nome zijn er in verschillende kleuren, namelijk in wit, roestvrijstaal, zwart en antraciet. De afzuigkappen zijn voorzien van LED-verlichting. Het assortiment afzuigkappen van Senza Nome bestaat uit twee verschillende breedtes, namelijk 90 centimeter en 120 centimeter breed. De afzuigkappen van Senza Nome hebben 5 jaar garantie, hierdoor heb je extra lang zekerheid! 

Bekijk alle Senza Nome afzuigkappen

 
Afzuigkappen
Senza Nome
 

Kookplaten met afzuiging

Italië; het land van design, rijke smaken en in ieder opzicht een prikkeling voor uw zintuigen...

Daar, nabij de prachtige Adriatische kust, ontwerpt en ontwikkelt Senza Nome; hun unieke programma van kookplaten met geïntegreerde afzuiging. Senza Nome staat voor oogstrelend design, zeer geruisarm en voor een programma dat voldoet aan de hoogste eisen in uitvoering en prestatie. Italiaanse exclusiviteit die perfect aansluit op de Nederlandse markt.

De kracht achter Senza Nome is hun niet aflatende streven naar perfectie door creativiteit. Trendsettend in plaats van volgend; altijd op zoek naar innovatieve oplossingen en de hoogste kwaliteit. Kwaliteit is bij Senza Nome geen detail, maar elk detail een kwaliteit. 

 

Bekijk alle Senza Nome kookplaten

 

Koop Senza Nome apparatuur bij Keukenloods.nl

Heb je vragen over de Senza Nome apparatuur? Of wil je graag passend advies over de producten? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn te bereiken via WhatsApp, via de telefoon of via e-mail.

Neem contact met ons op

 

Reviews Senza Nome

Er zijn op dit moment nog geen reviews voor dit merk!

Voeg als eerste een review toe