Hoe gaat Keukenloods.nl om met de huidige omstandigheden? Zo zorgen we voor jullie en onze gezondheid.

Hoe gaat Keukenloods.nl om met de huidige omstandigheden? Zo zorgen we voor jullie en onze gezondheid.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. We volgen de ontwikkelingen en de adviezen vanuit het RIVM op de voet en ondernemen meteen actie als daarom wordt gevraagd. Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat we het virus indammen.


Bezoek aan onze winkels

Onze winkels zijn weer geopend! Langskomen? Wij verzoeken je vooraf een afspraak te maken. (We mogen maar een maximaal aantal klanten tegelijkertijd ontvangen). Wil je een afspraak maken? Ga direct naar onze afspraakpagina. Onze adviseurs nemen (na het invullen van het afspraakformulier) z.s.m. contact met je op om je wensen te bespreken en de datum/tijd te bespreken.
 

Apparatuur nodig?
Geen probleem. Onze webshop is geopend en wij kunnen de apparatuur blijven bezorgen. Heb je een vraag? Het online verkoop team staat voor je klaar. Schroom niet om contact op te nemen. 

 

Bezorging aan huis

Al onze klanten worden hierover persoonlijk geïnformeerd. Heb je hierover vragen dan kun je contact met ons opnemen. Onze bezorgers houden zich aan de voorschriften en brengen je bestelling tot aan de voordeur. Contant betalen is helaas niet mogelijk. 

 

Afhalen

Afhalen is sinds 10 februari weer mogelijk! Een artikel bij jou in de buurt afhalen? Neem vooraf contact op met het filiaal om de afhaaldatum + tijd te bespreken. Vooraf betalen is verplicht. 

 

Informatie over jouw nieuwe keuken

Gelukkig blijft het mogelijk om keukens in te meten, leveren en monteren. Hierbij staat jouw gezondheid en die van onze medewerkers centraal. We verzoeken je daarom om alle RIVM-maatregelen te respecteren. Heb je een vraag over jouw keuken? Je kunt de status van je keuken via de orderstatus bekijken of neem contact op met het filiaal.

 

Update
Voor het laatste nieuws omtrent jouw bestelling bij Keukenloods.nl kijk dan op de orderstatus pagina.

 

Tenslotte

We danken je voor je begrip en medewerking en wensen jou en iedereen om je heen een goede gezondheid. Laten we goed op elkaar letten.

 

Met vriendelijke groet,
Directie Keukenloods.nl

Senza Nome Contact

Doetinchemseweg 59
7007CB
Doetinchem

Over Senza Nome

De ontwikkeling van de producten van Senza Nome vindt plaats nabij de Adriatische kust. Senza Nome is dus een echt Italiaans merk. Het assortiment van Senza Nome op Keukenloods.nl bestaat onder andere uit kookplaten met afzuiging, afzuigkappen, externe motoren en accessoires.

 
Logo Senza Nome

Afzuigkappen

Het assortiment afzuigkappen van Senza Nome bestaat onder andere uit plafond afzuigkappen en eiland afzuigkappen. De plafond afzuigkappen van Senza Nome zijn er in verschillende kleuren, namelijk in wit, roestvrijstaal, zwart en antraciet. De afzuigkappen zijn voorzien van LED-verlichting. Het assortiment afzuigkappen van Senza Nome bestaat uit twee verschillende breedtes, namelijk 90 centimeter en 120 centimeter breed. De afzuigkappen van Senza Nome hebben 5 jaar garantie, hierdoor heb je extra lang zekerheid! 

Bekijk alle Senza Nome afzuigkappen

 
Afzuigkappen
Senza Nome
 

Kookplaten met afzuiging

Het assortiment kookplaten met afzuiging van Senza Nome bestaat uit verschillende ontwerpen. De THEMA ONE inductie kookplaat met afzuiging is 87 centimeter breed en heeft een rond edelstaal rooster in het midden. De THEMA ONE is verkrijgbaar in twee verschillende uitvoeringen, namelijk met een plintmotor (UC) of met een motor direct onder de kookplaat (UH). De SMART EASY inductie kookplaat met afzuiging is 77 centimeter breed en heeft een rechthoekig zwart rooster in het midden. De THEMA ONE en SMART EASY kookplaten hebben Touch Control als bedieningselement. Het laatste ontwerp is de SHAPE EMOTION. De SHAPE EMOTION is bijzonder, omdat het rooster is vervangen door een glazen afdichting. Wanneer je de afzuiging activeert opent de glazen afdichting automatisch. Bovendien heeft deze kookplaat een slider als bedieningselement. De kookplaten van Senza Nome hebben 5 jaar garantie.

 

Bekijk alle Senza Nome afzuigkappen

 

Koop Senza Nome apparatuur bij Keukenloods.nl

Heb je vragen over de Senza Nome apparatuur? Of wil je graag passend advies over de producten? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn te bereiken via WhatsApp, via de telefoon of via e-mail.

Neem contact met ons op

 

Reviews Senza Nome

Er zijn op dit moment nog geen reviews voor dit merk!

Voeg als eerste een review toe