Informatie: ons coronabeleid en schaarste in de markt.

Informatie: ons coronabeleid en schaarste in de markt.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. We volgen de ontwikkelingen en de adviezen vanuit het RIVM op de voet en ondernemen meteen actie als daarom wordt gevraagd. Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat we het virus indammen.

Schaarste en leveringsproblemen
Wellicht heb je het in het nieuws al voorbij zien komen, maar diverse grondstoffen (o.a. hout) worden steeds schaarser en hierdoor stijgen de prijzen. Ook is er een tekort aan computerchips. Onze leveranciers (van keukens en apparatuur) hebben hier helaas ook mee te maken. Verder is de Europese vraag enorm gegroeid terwijl de productiecapaciteit door de coronamaatregelen en tekorten van grondstoffen is gedaald.

Ons advies: heb je binnenkort apparatuur of een keuken nodig? Bestel snel om leverproblemen en prijsverhogingen te voorkomen. Wij gaan onze uiterste best doen om de bestelling snel en voor de beste prijs bij jou te bezorgen! Voor advies en vragen staat ons verkoopteam online voor je klaar. 

Onze winkels en webshop zijn geopend!
Onze winkels zijn geopend. Langskomen? Wij verzoeken je vooraf een afspraak te maken zodat je er zeker van bent dat wij alle tijd voor je hebben om je goed te informeren. Hier vind je onze afspraakpagina waar je een datum en voorkeurstijd kunt aangeven. Onze adviseurs nemen z.s.m. contact met je op om je wensen te bespreken en de datum/tijd te bevestigen. Uiteraard is onze webshop 24/7 geopend en kunnen wij je bestelling indien voorradig snel thuis bezorgen.
 
Bezorging aan huis en afhalen
Onze bezorgers houden zich aan de voorschriften en brengen je bestelling tot aan de voordeur. Contant betalen is helaas niet mogelijk. Afhalen in een van onze filialen is ook een mogelijkheid. 

Informatie over jouw nieuwe keuken
Gelukkig blijft het mogelijk om keukens in te meten, leveren en monteren. Heb je een vraag over jouw keuken? Je kunt de status van je keuken via de orderstatus bekijken of contact opnemen met het filiaal.
 
Tenslotte
We danken je voor je begrip en medewerking en wensen jou en iedereen om je heen een goede gezondheid.
 
Met vriendelijke groet,
Directie Keukenloods.nl

 

Senza Nome Contact

Doetinchemseweg 59
7007CB
Doetinchem

Over Senza Nome

De ontwikkeling van de producten van Senza Nome vindt plaats nabij de Adriatische kust. Senza Nome is dus een echt Italiaans merk. Het assortiment van Senza Nome op Keukenloods.nl bestaat onder andere uit kookplaten met afzuiging, afzuigkappen, externe motoren en accessoires.

 
Logo Senza Nome

Afzuigkappen

Het assortiment afzuigkappen van Senza Nome bestaat onder andere uit plafond afzuigkappen en eiland afzuigkappen. De plafond afzuigkappen van Senza Nome zijn er in verschillende kleuren, namelijk in wit, roestvrijstaal, zwart en antraciet. De afzuigkappen zijn voorzien van LED-verlichting. Het assortiment afzuigkappen van Senza Nome bestaat uit twee verschillende breedtes, namelijk 90 centimeter en 120 centimeter breed. De afzuigkappen van Senza Nome hebben 5 jaar garantie, hierdoor heb je extra lang zekerheid! 

Bekijk alle Senza Nome afzuigkappen

 
Afzuigkappen
Senza Nome
 

Kookplaten met afzuiging

Het assortiment kookplaten met afzuiging van Senza Nome bestaat uit verschillende ontwerpen. De THEMA ONE inductie kookplaat met afzuiging is 87 centimeter breed en heeft een rond edelstaal rooster in het midden. De THEMA ONE is verkrijgbaar in twee verschillende uitvoeringen, namelijk met een plintmotor (UC) of met een motor direct onder de kookplaat (UH). De SMART EASY inductie kookplaat met afzuiging is 77 centimeter breed en heeft een rechthoekig zwart rooster in het midden. De THEMA ONE en SMART EASY kookplaten hebben Touch Control als bedieningselement. Het laatste ontwerp is de SHAPE EMOTION. De SHAPE EMOTION is bijzonder, omdat het rooster is vervangen door een glazen afdichting. Wanneer je de afzuiging activeert opent de glazen afdichting automatisch. Bovendien heeft deze kookplaat een slider als bedieningselement. De kookplaten van Senza Nome hebben 5 jaar garantie.

 

Bekijk alle Senza Nome afzuigkappen

 

Koop Senza Nome apparatuur bij Keukenloods.nl

Heb je vragen over de Senza Nome apparatuur? Of wil je graag passend advies over de producten? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn te bereiken via WhatsApp, via de telefoon of via e-mail.

Neem contact met ons op

 

Reviews Senza Nome

Er zijn op dit moment nog geen reviews voor dit merk!

Voeg als eerste een review toe