Bekijk alle merken
Siemens

Siemens

Taurusavenue 36
2132 LS
Hoofddorp (Nederland)


Klanten beoordelingen

99

Over Siemens

Siemens bestaat in Nederland al ruim 130 jaar en behoort met ruim 3000 medewerkers en een omzet van € 1,5 miljard tot de grootste bedrijven op elektrotechnisch en elektronicagebied. Het bedrijf groeit nog steeds en weet dit te realiseren door hun focus op de ontwikkeling van nieuwe producten te leggen. Zowel binnen Nederland als wereldwijd besteedt Siemens veel geld aan research & development waardoor ze jou de beste en nieuwste technologie kunnen bieden op het gebied van huishoudelijke apparatuur.

Siemens keukenapparatuur

Siemens biedt onder andere een uitgebreid assortiment innovatieve wasmachines met talrijke functies en programma’s zodat je weinig tijd kwijt bent aan de was en meer tijd overhoudt voor alle dingen die je leuk vindt in het leven. Siemens wasmachines behoren daarnaast niet alleen tot de energiezuinigste ter wereld maar hebben ook een prijs behaald bij de Red Dot Design Awards en iF Design Awards voor hun toekomstgerichte design.

Ook de vaatwassers van Siemens zitten boordevol innovaties en de nieuwste technologie waardoor ze slim, energiezuinig en vooral ook stil zijn. Bekijk bijvoorbeeld eens de vaatwassers met VarioSpeedPlus. Deze technologie kan de vaatwastijd met maar liefst 66% verkorten. Of het iSensoric systeem die de was- en droogprogramma’s van de Siemens vaatwassers zelf aanstuurt.

Het zetten van echt goeie koffie is een kunst dat Siemens zich ook eigen heeft gemaakt. Zowel de vrijstaande als de inbouw koffiezetapparaten van Siemens halen het beste uit elke koffieboon. Dus of je nu houdt van cappuccino met stevig melkschuim, een verse Americano of juist een aromatische espresso, bij Siemens kun je terecht voor elke smaak.

Ook met magnetrons en ovens is Siemens een krachtige hulp in jouw keuken. Koken kost tijd, tijd die veel mensen tegenwoordig niet meer hebben. Met de VarioSpeed-functie versnelt de magnetron of oven het bereidingsproces zonder dat het ten koste gaat van de smaak. Nog meer tijd overhouden? De CoolStart functie zorgt ervoor dat voorverwarmen niet meer nodig is wat ook een aanzienlijke tijdsbesparing oplevert.

Dit is slechts een greep uit het diverse assortiment, bekijk alle Siemens huishoudelijke apparaten die jouw leven een stuk eenvoudiger maken.


Bron: Siemens

Siemens - Ga snel naar


Service & Informatie Siemens

Telefoonnummer service:
088-4244020
Links:
Service aanvragen

Reviews Siemens

Siemens gemiddeld beoordeeld met een 9 schaal (1 t/m 10)
Totaal: 404 reviews

Voeg een review toe
Door: BLANKEN DEN  |  31-10-2018 19:01
7
 7

Prima basic wasmachine.Voor mij voldoende mogelijkheden. 1400 toeren voelt net zo droog aan als mijn vorige machine die 1600 toeren had. Wel een beetje plastic uiterlijk.Over de duurzaamheid kan ik nog niets zeggen. Heb hem net twee weken. Heb meerdere apparaten van Siemens en ben daar zeer tevreden mee.

Door: HUS DHR  |  31-10-2018 14:44
10
 10

Nadat mijn kookplaat door een erkend installateur is geinstalleerd. werkte die niet. Een monteur van siemens kwam langs en begon na 10 minuten te lachen. Alles op z'n kop aangesloten en de indicatie sticker voor de aansluiting was 180 graden verkeerd om geplakt.Toen alles weer goed was aangesloten werkte mijn nieuwe kookplaat zoals hij zou moeten werken . Siemens bedankt voor deze oplettende installateur ... een dikke 10 voor hem.

Door: ROUBOS, B. DHR  |  31-10-2018 13:56
9
 9

Prima vaatwasser. Stil, wast goed schoon, droogt goed. Ook belangrijk, er gaan en hoop borden in. Ruimte voldoende voor pannen en deksels. Groot voordeel is de verzetbare bestek al. een echte aanrader uit de middenklasse.

Door: TEUNISSEN A.  |  23-10-2018 23:57
10
 10

Goed apparaat, werkt uitstekend! Er werd bij de bestelling goed meegedacht over de maten, mogelijkheden en onmogelijkheden in de bestaande nis. Duurzaamheid is nog niet te beoordelen: wekt wel de indruk duurzaam te zijn. De bezorging was prima: men heeft zich op allerlei manieren aan de afspraken gehouden.

Door: BAKEMA, J. DHR  |  03-10-2018 21:01
9
 9

De aanschaf gedaan ter vervanging. Een goede pasvorm en het apparaat voldoet aan de verwachtingen. Tot op heden zeer tevreden met deze aanschaf. Over duurzaamheid is nog weinig te zeggen , dit zal de toekomst leren. Voor nu een aanrader.

Door: COPPES, J. DHR  |  03-10-2018 17:59
9
 9

onze Siemens combi magnetron moest na 23 jaar vervangen worden de temperatuur knop had het begeven. Dus was onze keuze voor weer een Siemens zeer eenvoudig te verklaren. We gebruiken hem nu een paar maanden en hij bevalt prima. nu maar hopen dat hij ook zo lang mee gaat.

Door: LINDHOUT, K. DHR  |  27-09-2018 08:31
10
 10

we hebben de vaatwasser nu een paar maand de vaatwasser was binnen een uur geplaatst en de oude retour voor ons de perfecte vaatwasser stil, zuinig en veel programma's een echte aanrader dus

Door: FRANKE, M. DHR  |  25-09-2018 15:02
7
 7

Ken het gebruiksgemak, vormgeving, mogelijkheden en duurzaamheid van SIemens niet echt Ken het gebruiksgemak, vormgeving, mogelijkheden en duurzaamheid van SIemens niet echt Ken het gebruiksgemak, vormgeving, mogelijkheden en duurzaamheid van SIemens niet echt Ken het gebruiksgemak, vormgeving, mogelijkheden en duurzaamheid van SIemens niet echt Ken het gebruiksgemak, vormgeving, mogelijkheden en duurzaamheid van SIemens niet echt Ken het gebruiksgemak, vormgeving, mogelijkheden en duurzaamheid van SIemens niet echt Ken het gebruiksgemak, vormgeving, mogelijkheden en duurzaamheid van SIemens niet echt Ken het gebruiksgemak, vormgeving, mogelijkheden en duurzaamheid van SIemens niet echt Ken het gebruiksgemak, vormgeving, mogelijkheden en duurzaamheid van SIemens niet echt Ken het gebruiksgemak, vormgeving, mogelijkheden en duurzaamheid van SIemens niet echt Ken het gebruiksgemak, vormgeving, mogelijkheden en duurzaamheid van SIemens niet echt Ken het gebruiksgemak, vormgeving, mogelijkheden en duurzaamheid van SIemens niet echt Ken het gebruiksgemak, vormgeving, mogelijkheden en duurzaamheid van SIemens niet echt Ken het gebruiksgemak, vormgeving, mogelijkheden en duurzaamheid van SIemens niet echt Ken het gebruiksgemak, vormgeving, mogelijkheden en duurzaamheid van SIemens niet echt v Ken het gebruiksgemak, vormgeving, mogelijkheden en duurzaamheid van SIemens niet echt Ken het gebruiksgemak, vormgeving, mogelijkheden en duurzaamheid van SIemens niet echt v

Door: WOPEREIS, L. DHR  |  11-09-2018 20:09
8
 8

ben zeer tevreden met deze vlakscherm afzuigkap, het is dan ook zeer eenvoudig in te bouwen. Een nadeel is dat er geen greep lijst bij geleverd word, deze moet je er los bij bestellen. wat ik bij mijn vorige afzuig kap niet hoefde, daar was het er wel bij geleverd, dus deze had ik mooi over kunnen zetten. maar voor de merk Siemens heb ik er een hele goede afzuig kap.

Door: WITTING, J. R. DHR  |  10-09-2018 19:05
9
 9

Ervaringen met koelkast en vaatwasser, daardoor geen enkele twijfel om dit merk te bestellen ,. Goed doordacht op diverse fronten, maar als vervanger iets minder , doordat alle schroeven niet vanuit binnen vastgezet kunne worden. Dus dat kan verbeteren . Is wel opgelost op alternatieve wijze Blijft toch een merk om aan te bevelen

Door: HACHMANG, R. DHR  |  31-08-2018 17:46
9
 9

Al 26 jaar hebben wij Siemens apparatuur in huis. Na een koelkast en 2x een combi magnetron is nu de Siemens gaskookplaat vervangen door een Siemens inductie kookplaat. Trouwe Siemens gebruikers dus.

Door: DAMEN, C. DHR  |  28-08-2018 14:20
9
 9

Over de duurzaamheid kan ik niets zeggen. Na heel lang zoeken deze vaatwasser gekozen, omdat hij alles heeft wat wij van een vaatwasser Verwachten.Siemens omdat het een vertrouwd en kwalitatief hoog aangeschreven merk is. Wat ons over de streep,trok na 54 met de hand te hebben afgewassen is wel de goede telefonische voorlichting va Siemens. Ook wat betreft de een week later geleverde inductiekookplaat bevalt ons uitstekend. Tot nu toe hulde. Zeker aan te bevelen.

Door: SMEETS, R. DHR  |  28-08-2018 13:31
8
 8

Het is allemaal goed maar over de duurzaamheid kan ik nog geen oordeel geven omdat de machine net 1 maand oud is ( zou wel erg vlug zijn als die nu al versleten was). Ik vind het belachelijk dat ik een motivatie moet geven van minimaal 200 tekens als ik het met minder duidelijk kan maken mijns inziens!!

Door: HOLLENBERG MEVR  |  06-08-2018 13:18
9
 9

Heerlijk ruim door de besteklade. Enorm handig en ontzettend blij mee. De vaat is helaas niet helemaal droog als hij klaar is maar dat is verder prima. Het is wel schoon. Hij is geluidsarm en het indicatielapje is erg handig!

Door: DUMONT, J. DHR  |  25-07-2018 11:48
9
 9

geweldige kookplaat, vooral vanwege vormgeving. Enigste minpunt, kookplaat werkt niet volgens specificaties daar de braadsensor alleen werkt op de flexzones en niet op alle kookzones, hetgeen wel volgens de gebruiksaanwijzing zou moeten kunnen

Door: SCHEIJGROND DHR   |  12-04-2018 23:44
9
 9

Bij mijn keukenleverancier had ik eerst een andere kookplaat uitgezocht. Het duurde ca. 4 weken (!!) voor Siemens liet horen dat deze niet meer leverbaar was. Daarna hetzelfde apparaat besteld bij Keukenloods.Daar hoorde ik binnen een dag dat dit type niet meer leverbaar was, maar ik kreeg gelijktijdig een aanbod van een duurdere kookplaat voor dezelfde prijs. Ik vind de apparaten van Siemens uitstekend, maar de service kan 400% beter

Door: HAAGMANS MARJO MEVR   |  12-04-2018 11:29
7
 7

De Siemens vriezer wordt aangeboden in RVS, maar alleen de deur is van rvs, de zijkanten zilverkleurig! De lades en kleppen in de vrieskast komen niet heel stabiel over... ben benieuwd hoe lang deze heel,blijven. Over de duurzaamheid kan ik kort na aankoop nog niets zeggen.

Door: NIEUWOLD DHR   |  10-04-2018 13:14
10
 10

Wij hebben heel bewust gekozen voor de Siemens producten, dit uit onze eerdere ervaringen met dit merk hetwelk ons nimmer in de steek hebben gelaten. De keer dat wij Siemens nodig hadden was dit binnen een paar dagen geregeld en opgelost tot onze volle tevredenheid. Wij kunnen met een 6 tal Siemens objecten dit merk met een gerust hard aanbevelen.

Door: GINNEKEN CORNELIS T.   |  27-03-2018 21:35
10
 10

Superhandig - gebruik spreekt voor zich - stil en praktisch toestel Handleiding eenmaal gelezen, heel duidelijk geschreven, maar ook gewoon een heel eenvoudig toestel. Zuinig in gebruik. Geeft automatisch veel info (zout bijvullen - glansmiddel bijvullen - ...) Ook korte programma volstaat voor zuivere was. Enige minpuntje: Extra drogen is leuke functie, maar voor olzstiek volstaat het helaas nog altijd niet.

Door: HARRY SCHUILING DHR   |  23-03-2018 14:27
8
 8

Ik heb voor Siemens gekozen omdat dit merk van oudsher bekend staat als degelijk en een uitstekende kwaliteit levert. Ik ben zelf al jaren in het bezit van een Siemens vaatwasser. Deze werkt nog steeds perfect. Dit in vergelijking met andere merken vaatwassers die ik daarvoor heb gehad en die na een jaar of 2 de geest gaven. Ik heb zojuist een nieuwe keuken gekocht en ga voor alle inbouwapparatuur zeker voor Siemens. Ik kan dit merk aan iedereen van harte aanbevelen!

Bekijk alle reviews