Siemens Contact

Taurusavenue 36
2132 LS
Hoofddorp

Ontdek Siemens

Siemens is een van de bekendste A-merken als het om keukenapparatuur gaat. Het merk staat al lange tijd bekend om zijn praktische, maar ook stijlvolle apparatuur. Ook zijn Siemens apparaten voorzien van slimme innovaties. Of het nu gaat om een Siemens oven, een Siemens vaatwasser of een ander apparaat, bijna iedereen heeft wel eens een product van dit merk in huis gehad.

 
Siemens apparatuur
Siemens apparatuur
 

De geschiedenis van Siemens

Siemens heeft een grote rol gespeeld bij het vormgeven van de technologische evolutie in de wereld. Van een kleine werkplaats aan een binnenplaats in Berlijn tot een wereldconcern: maar weinig industriële ondernemingen kunnen terugkijken op zo'n lange, succesvolle geschiedenis als Siemens.

In 1928 bracht Siemens als eerste een elektrische wasmachine die ook kon centrifugeren op de markt. Het duurde niet lang tot Siemens in de jaren ‘30 de eerste koelkast op de markt bracht. In de jaren ‘70 was Siemens wederom vooruitstrevend met de eerste zelfreinigende oven. Met de komst van internet zijn de innovaties van Siemens in een stroomversnelling geraakt, waarbij Home Connect een grote rol speelt. Met een blik op de toekomst zal Siemens verder innoveren en de technologische grenzen blijven opzoeken.

Siemens apparatuur

Siemens studioLine

Siemens studioLine is een exclusieve lijn met de meest innovatieve keukenapparaten van Siemens. Deze zijn uitgerust met uitgebreide technologische functies en uitgevoerd in een oogstrelend design. Je kunt van deze unieke lijn inbouwapparatuur méér verwachten. Meer kwaliteit, meer functionaliteit en meer service. De apparaten zijn uiteraard voorzien van Home Connect.

Bekijk studioLine

Siemens studioLine

Siemens vaatwasser

Of het nu gaat om inbouw vaatwassers, geïntegreerde vaatwassers of onderbouw vaatwasser: de vaatwassers van Siemens bieden je maximale flexibiliteit en innovatieve technologie.

Innovatieve highlights:
• Vaatwassers met het Unieke Zeolith® droogsysteem drogen de vaat snel en efficiënt;
• De varioSpeed Plus functie vermindert de wastijd met maximaal 66%;
• EmotionLight verlicht de binnenkant van de vaatwasser met blauwe leds;
• De modellen met varioFlex en varioFlex Pro bieden extra flexibele ruimte voor serviesgoed en het veilig wassen van glazen;
• Het speciale 40°C programma is ontwikkeld voor het wassen van delicaat glaswerk. Na een grondige reiniging op lage temperatuur worden de glazen extra lang en voorzichtig gedroogd. 

Siemens vaatwasser

Siemens koelkast

Siemens koelkasten behoren tot de kwalitatief beste klasse koelkasten. Ingrediënten blijven langer vers door slimme en innovatieve vershoudzones. Sommige Siemens koelkasten zijn voorzien van de NoFrost technologie: hierdoor is ontdooien van het vriesvak niet meer nodig. En met de extra grote XXL-modellen hoef je minder vaak boodschappen te doen. Dus als je op zoek bent naar een koelkast die het allemaal heeft, kies dan voor Siemens.

Siemens koelkast

Siemens koffiezetapparaat

Met de Siemens koffiemachines heb je op elk moment van de dag een heerlijk kopje koffie naar keuze: een volle espresso, een klassieke café crème, een romige cappuccino of een zijdezachte latte macchiato. Een Siemens inbouw volautomaat past perfect bij andere inbouwapparaten van Siemens. Wanneer je kiest voor een model met Home Connect, kun je het apparaat op afstand bedienen.

Innovatieve highlights:
• Het iAroma System garandeert steeds de beste kwaliteit van je koffie, ongeacht de waterhardheid en het soort boon.
• Het ceramDrive maalwerk is gemaakt van slijtvrij keramiek.
• Het intelligente verwarmingssysteem sensoFlow verhitten en houden de temperatuur van het water gedurende het hele brouwproces tussen de 902 en 95°C: de bereidingstemperatuur voor de perfecte espresso;
• Door de oneTouch functie krijg je met slechts één aanraking de door jou gekozen koffie.

Siemens koffiezetapparaat

Siemens wasmachines

De Siemens wasmachines hebben functies die niet alleen de allerbeste resultaten garanderen, maar ook je leven een stuk makkelijker maken. Het zijn professionals die zorgen voor efficiënte en optimale zorg voor je wasgoed.

Innovatieve highlights
• Het sensoFresh systeem heeft intelligente sensoren die dankzij actieve zuurstof de was op kan frissen zonder daarbij water of wasmiddel te gebruiken;
• De varioSpeed functie detecteert het beladingsvolume en het soort wasgoed, waardoor tot wel 65% sneller en efficiënter gewassen kan worden. Het wasmiddel wordt sneller geactiveerd door een hogere temperatuur óf je kunt juist kiezen voor energiezuinig wassen;
• Wasmachines met Home Connect kunnen gegevens uitwisselen met drogers met intelligent Dry functie. Hierdoor kan de droger zelf het benodigde droogprogramma selecteren;
• i-Dos is het eerste automatische doseersysteem: je hoeft je nooit meer af te vragen hoeveel wasmiddel je nodig hebt.
• Met een volledig geautomatiseerd antivlekken-systeem worden je kleren schoon, zelfs bij de ergste vlekken;
• De iQdrive motor maakt minder energieverbruik, korte programmatijden en geluidloos centrifugeren mogelijk. 

Siemens wasmachines

Siemens wasdroger

Siemens wasdrogers, condensdrogers en warmtepompdrogers: het assortiment omvat verschillende soorten drogers met vele verschillende programma’s en slimme en energiebesparende functies om je wasgoed op veilige wijze droog te krijgen.

Innovatieve highlights:
• Bij intelligentCleaning melden slimme sensoren wanneer de opvangbak voor pluis geleegd moet worden. Dit hoeft slechts eenmaal per 20 droogbeurten;
• Dankzij een nieuwe koelvloeistoftechniek drogen speedPerfect drogers sneller dan normale waterpompdrogers. Bij volle belading kan dit wel 35 minuten schelen, zonder extra energiekosten;
• Wanneer je naast een droger met intelligentDry functie ook een wasmachine met Home Connect hebt, kun je deze apparaten gegevens uit laten wisselen. De wasmachine geeft de droger informatie over het laatst gedraaide programma. Vervolgens stelt de droger het optimale droogprogramma in;
• AutoDry sensortechnologie zorgt ervoor dat wasgoed niet te heet wordt of op ongelijkmatige wijze droogt;
• Het softDry systeem voorkomt slijtage van je kleding. Door de speciale vorm en de structuur van de trommel ontstaat een beschermende luchtlaag tussen de trommel en het wasgoed.

Siemens wasdroger

InductionAir Plus

De beste kookprestaties en stille afzuiging komen samen in deze nieuwe serie van Siemens. Dat is InductionAir Plus. Deze optie voorziet jou van alle gemakken tijdens het koken. Zo hoef je niet meer na te denken over de afzuiging: dit wordt automatisch afgestemd tijdens het koken. De afzuiging is stiller en bevindt zich niet ter hoogte van je hoofd, waardoor je de omgeving nog goed kunt horen.

Inductiekookplaten met InductionAir Plus zijn in iedere keuken te monteren. Door het compacte formaat hoef je niet veel ruimte in te leveren. 

Bekijk InductionAir Plus

Home Connect

Met Home Connect bedien jij jouw apparaten waar en wanneer je maar wil. Dit kan via de app op je smartphone of tablet. Zo wordt jouw dagelijkse routine makkelijker gemaakt.

Je kunt bijvoorbeeld gemakkelijk de inhoud van koelkast checken als je in de supermarkt staat of de oven alvast laten voorverwarmen als je nog onderweg bent. Ook werkt Home Connect samen met de digitale assistent Alexa. Verschillende Siemens apparaten kun je daardoor zelfs bedienen met je spraak.

Siemens home connect

Koop jouw Siemens apparatuur bij Keukenloods.nl

Heb je vragen over Siemens apparatuur of wil je graag passend advies over een bepaald Siemens apparaat? Bekijk dan ons hele Siemens assortiment of neem gerust contact met ons op. Wij zijn te bereiken via WhatsApp, telefonisch of via e-mail. Als je graag de Siemens apparatuur in het echt wilt ervaren, is dat ook mogelijk in een van onze Keukenloods.nl filialen.

Neem contact met ons op

Koop Siemens apparatuur bij Keukenloods.nl
 
 

Reviews Siemens

Siemens gemiddeld beoordeeld met een 9 schaal (1 t/m 10)
Totaal: 552 reviews

Voeg een review toe
Door: A cremer  |  29-02-2024 15:01
10
 10

We hadden een nieuwe vaatwasser nodig we hadden een Siemens die was na 20 jaar op zeer te vreden met de nieuwe maakt goed schoon en droog en hij is heel erg stil kwa geluid

Door: Rein Russchen  |  29-02-2024 10:42
10
 10

Alles wordt duidelijk uitgelegd en omschreven in de gebruiksaanwijzing helemaal top Onze oude vaatwasser was ook een Siemens en die ging 21 jaar mee!!!! Dus ik hoop dat deze ook lang mee gaat!!

Door: Rein Russchen  |  29-02-2024 10:40
10
 10

Alles wordt duidelijk uitgelegd en omschreven in de gebruiksaanwijzing helemaal top Onze oude vaatwasser was ook een Siemens en die ging 21 jaar mee!!!! Dus ik hoop dat deze ook lang mee gaat!!

Bekijk alle reviews