I.v.m. een storing zijn wij telefonisch niet bereikbaar. Onze excuses voor het ongemak!

Siemens Contact

Taurusavenue 36
2132 LS
Hoofddorp

Ontdek Siemens

Siemens is vooruitstrevend en toekomstgericht. In alle aspecten staan de pijlers verantwoordelijkheid, excellentie en innovatie voorop. Dit is terug te zien in het unieke design van de huishoudelijke apparaten en de techniek die erachter zit. Bij Siemens wordt het uiterste uit je huishoudelijke apparaat gehaald. Zo is Siemens ‘een pionier van deze tijd’.

 
Siemens apparatuur
Siemens apparatuur

De geschiedenis van Siemens

In 1928 bracht Siemens als eerste een elektrische wasmachine die ook kon centrifugeren op de markt genaamd Protos Turbo. Met de eerste typemachine als startschot, werd de mechanisatie ook verder doorgevoerd in andere huishoudelijke apparaten. En dat in combinatie met de intrede van elektriciteit in huishoudens, maakte dat Siemens zijn kansen schoon zag. Het duurde niet lang tot Siemens in de jaren ‘30 de eerste koelkast op de markt bracht met het ‘Normelli’ absorptiesysteem (met drie koelcycli in plaats van één) dat de koelkast veel energie-efficiënter maakte.

In de jaren ‘70 was Siemens wederom vooruitstrevend met de eerste zelfreinigende oven. In de jaren ‘80 deed de Siemens inbouwapparatuur zijn intrede in huishoudens. De keuken werd zo meer een geheel en losstaande apparatuur verdwenen uit het beeld. Zo werd de focus van Siemens verdeeld over functionaliteit en design. Met de intrede van internet zijn de technologische innovaties van Siemens in een stroomversnelling geraakt waarbij Home Connect een grote rol speelt. En met een blik op de toekomst zal Siemens verder blijven innoveren en de technologische grenzen blijven opzoeken in huishoudelijke apparatuur.

Siemens apparatuur
Siemens home connect
 

Home Connect

Met HomeConnect kunnen je huishoudelijke apparaten niet langer alleen met jou communiceren, maar ook met elkaar. Door de app te gebruiken, wordt je dagelijkse routine vergemakkelijkt. Zo kun je bijvoorbeeld gemakkelijk de inhoud van koelkast checken als je in de supermarkt staat of de oven vast laten voorverwarmen als je bijna thuis bent. Ook werkt Home Connect samen met de digitale assistent Alexa. Verschillende Siemens apparaten kun je zo zelfs bedienen met je spraak.

Siemens studioLine

De studioLine is een collectie van de meest innovatieve keukenapparaten van Siemens. Met de studioLine haal je net iets extra’s in je keuken. De apparatuur is uitgerust met uitgebreide technologische functies en is uitgevoerd in een oogstrelend design. De apparaten zijn exclusief en uiteraard voorzien van HomeConnect.

Bekijk studioLine
 
Siemens studioLine
 
Siemens apparatuur
 

Koop jouw Siemens apparatuur bij Keukenloods.nl

Heb je vragen over Siemens apparatuur? Of wil je graag passend advies over een bepaald Siemens apparaat? Bekijk dan ons hele Siemens assortiment of neem gerust contact met ons op. Wij zijn te bereiken via WhatsApp, telefonisch of via e-mail. Als je graag de Siemens apparatuur in het echt wil ervaren, is dat ook mogelijk in een van onze Keukenloods.nl filialen.

Bel voor de beste aanbieding

Reviews Siemens

Siemens gemiddeld beoordeeld met een 9 schaal (1 t/m 10)
Totaal: 441 reviews

Voeg een review toe
Door: HUIJSMANS-BOSCH, M. MEVR  |  27-04-2019 21:43
8
 8

Nadat onze 20 jaar oude Siemens schouwafzuigkap stuk was gegaan hoefden we niet lang te twijfelen over het merk van onze nieuwe schouwafzuigkap. We zijn erg tevreden over design en afzuig capaciteit. Enige nadeel is dat deze versie geen vet indicatie heeft. Goede keuze voor een gesloten keuken. Voor een open keuken waarschijnlijk iets teveel geluid? Wij zijn tevreden met deze schouwafzuigkap en bevelen hem aan.

Door: IZARIN LENNIE  |  16-04-2019 16:14
10
 10

Zo,ik ben super tevreden Makkelijk te bedienen geruisloos en super schoon Dit merk is goed van kwaliteit ik beveel dit merk aan Het ziet er betrouwbaar uit Genoeg mogelijkheden Zo lang heb ik het nog niet in huis ,maar tot nu toe een fijn apparaat

Door: WALINGA, D. DHR  |  07-04-2019 20:52
7
 7

goed design effectief en doeltreffend. geen opsmuk die er niet hoort. eenvoudig te begrijpen. het aanlsuiten is even lastig met de stekker, maar begrijpbaar. duurzaamheid gaat ook, maar is wel wennen met inductie tov gas

Bekijk alle reviews