Lees hier alles over de voorzorgsmaatregelen die wij hebben getroffen.

Hoe gaat Keukenloods.nl om met het de huidige omstandigheden? Zo zorgen we voor jullie en onze gezondheid.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. We volgen de ontwikkelingen en de adviezen vanuit het RIVM op de voet en ondernemen meteen actie als daarom wordt gevraagd.

1. Bezoek aan onze winkels
Je blijft van harte welkom in onze winkels. Wel vragen wij om je begrip voor de nodige voorzorgsmaatregelen die we hebben getroffen en die we ook van jou vragen. Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat we het virus indammen.

Welke extra voorzorgsmaatregelen nemen wij?
- Onze medewerkers geven je geen hand en houden gepaste afstand. Het advies is 1,5 meter.
- We monitoren de gezondheid van al onze medewerkers. Iedereen met (lichte) klachten blijft thuis.
- In al onze winkels bieden we desinfecterende handgel aan en we wassen onze handen met grote regelmaat.
- We maken onze winkels extra vaak schoon.

Wat vragen we van jou?
- De voorschriften van RIVM te respecteren.
- Regelmatig handen wassen bij bezoek aan onze winkels.
- Onze winkel niet bezoeken bij klachten die horen bij het virus (klachten als hoesten, koorts, niezen, keelklachten).
- Bij klachten een reeds gemaakte afspraak met ons  te verzetten.

Reguliere openingstijden
Het kan zijn dat sommige winkels aangepaste openingstijden hebben (bijvoorbeeld omdat we te weinig collega’s hebben die je van dienst kunnen zijn). De laatste informatie hierover vind je altijd op onze website.

Open op afspraak
Wij bieden je ook de mogelijkheid een afspraak te maken op een tijdstip wanneer het jou uitkomt. Je kunt contact opnemen met één van onze vestigingen of eenvoudig zelf de afspraak plannen op onze website.

2. Bezoek aan huis voor inmeten, leveren & monteren
Al onze klanten worden hierover persoonlijk geïnformeerd. Heb je nog geen bericht van ons ontvangen of heb je vragen dan kun je contact met ons opnemen.

Onze bezorgers brengen je bestelling tot aan de voordeur. Contant betalen aan de deur is tijdelijk helaas niet mogelijk.

3. Update
Voor het laatste nieuws omtrent jouw bestelling bij Keukenloods.nl kijk dan op onze voorzorgsmaatregelen update pagina

Tenslotte
We danken je voor je begrip en medewerking en wensen jou en iedereen om je heen een goede gezondheid. Laten we goed op elkaar letten.

Met vriendelijke groet,

Directie Keukenloods.nl

 
StudioLine

Siemens studioLine

Ben je op zoek naar keukenapparatuur dat nét iets extra's geeft aan jouw keuken? Kies dan voor de stijlvolle studioLine van Siemens. Dit assortiment bevat keukenapparatuur met een mooi, uniek design en innovatieve functies. Siemens heeft deze speciale studioLine ontwikkeld voor iedereen die een exclusieve uitstraling verkiest boven het gewone.

De Siemens studioLine omvat kookplaten, afzuigkappen, ovens, (combi)magnetrons, vaatwassers en koel-vrieskasten die naast een mooie uitstraling ook uitstekende prestaties leveren. Per productgroep is er zorgvuldig nagedacht over welke functionaliteiten echt waarde toevoegen aan de kwaliteit van het product.


StudioLine

Een keuken met de hoogste kwaliteit van Siemens.

De Siemens studioLine is het resultaat van de combinatie van uitstekend vakmanschap en hoogwaardige materialen. Het weldoordachte design van de zichtapparatuur (ovens, (combi-)magnetrons en koffiezetapparaten) zorgt voor een perfecte uitlijning. Het maakt niet uit of je de apparatuur boven elkaar of onder elkaar plaatst.

De keuken van de toekomst

Met de studioLine wordt jouw leefcomfort en kookbeleving verbeterd. Met een combinatie van een oogstrelend design, overzichtelijke bediening en hoge kwaliteit maakt Siemens jouw leven een stukje makkelijker en mooier. Ontdek zelf wat de keukenapparatuur van Siemens voor jou kan betekenen.

Bedieningsgemak

Het bedienen van de studioLine apparaten is makkelijker dan ooit. Zo zijn er bijvoorbeeld ovens, combi-magnetrons en koffiemachines die voorzien zijn van een TFT-touchdisplay. Op dit display wordt de menustructuur overzichtelijk en in hoge resolutie weergegeven. Daarnaast 'denkt' het display met je mee en helpt je om jouw perfecte bereidingsmethode te kiezen.

Service

Bij de Siemens studioLine hoort ook een uitstekende service. Daarom is Siemens ook 24/7 bereikbaar als je vragen hebt over de studioLine apparatuur. Ook kun je de studioLine eerst zelf ervaren in het inspiratiehuis 20|20 in Hoofddorp. Hier kun je al het advies inwinnen maar ook de apparaten zelf uitproberen of een kookdemonstratie bijwonen. Neem contact met ons op voor meer informatie over studioLine of het inspiratiehuis 20|20.

Ontdek Home Connect.

Een van de belangrijkste innovatieve functies is Home Connect. Hiermee kun je je huishouden online met je smartphone aansturen. Ook geeft de Home Connect app je tips en tricks om het maximale uit je apparaten te halen. Het is zelfs mogelijk om je apparaten met je stem te bedienen als je ze aansluit op een smart home hub.StudioLine ovens

De ovens met een TFT-touchdisplay zijn altijd voorzien van Home Connect. Verder beschikken de studioLine bakovens over VarioSpeed. Dit houdt in dat je gerechten twee keer zo snel kun bereiden dankzij een combinatie van geïntegreerde magnetron en conventionele heteluchtfunctie. Daarnaast worden er met de kerntemperatuurmeter en de bakSensor de beste bakresultaten behaald.

StudioLine vaatwassers

De studioLine vaatwassers zijn verkrijgbaar met de bijzondere Zeolith drying functie. Hierdoor zijn de vaatwassers heel zuinig en komt al je vaat (zelfs alle plastic bakjes) droog uit de vaatwasser. Daarnaast kun je de Siemens studioLine vaatwasser mooi wegwerken in een greeploos design. Bij een vaatwasser met OpenAssist hoef je alleen maar zachtjes te duwen tegen de vaatwasserdeur, en deze opent vanzelf.

StudioLine koelkasten

Siemens studioLine koelkasten zijn verkrijgbaar met diverse slimme vershoudfuncties. Zo is er hyperFresh waarmee levensmiddelen tot wel 3 keer langer hun versheid bewaren ten opzichte van conventionele koelkasten of koel-/vriescombinaties met een temperatuur van 4°C. Verder zijn de studioLine koelkasten voorzien van luxe LED verlichting die geleidelijk toeneemt bij het openen van de deur.

StudioLine

StudioLine bij Keukenloods

Ook bij Keukenloods.nl kun je terecht voor de exclusieve studioLine van Siemens. Voor al je vragen en advies kun je bellen naar 0226-355340. We zijn ook bereikbaar op Facebook, WhatsApp (0226-355340) en via mail: info@keukenloods.nl. Wil je zelf de Siemens studioLine bekijken en in het echt ervaren? Kom dan langs in één van onze Keukenloods.nl filialen.