Informatie: ons coronabeleid en schaarste in de markt.

Informatie: ons coronabeleid en schaarste in de markt.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. We volgen de ontwikkelingen en de adviezen vanuit het RIVM op de voet en ondernemen meteen actie als daarom wordt gevraagd. Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat we het virus indammen.

Schaarste en leveringsproblemen
Wellicht heb je het in het nieuws al voorbij zien komen, maar diverse grondstoffen (o.a. hout) worden steeds schaarser en hierdoor stijgen de prijzen. Ook is er een tekort aan computerchips. Onze leveranciers (van keukens en apparatuur) hebben hier helaas ook mee te maken. Verder is de Europese vraag enorm gegroeid terwijl de productiecapaciteit door de coronamaatregelen en tekorten van grondstoffen is gedaald.

Ons advies: heb je binnenkort apparatuur of een keuken nodig? Bestel snel om leverproblemen en prijsverhogingen te voorkomen. Wij gaan onze uiterste best doen om de bestelling snel en voor de beste prijs bij jou te bezorgen! Voor advies en vragen staat ons verkoopteam online voor je klaar. 

Onze winkels en webshop zijn geopend!
Onze winkels zijn geopend. Langskomen? Wij verzoeken je vooraf een afspraak te maken zodat je er zeker van bent dat wij alle tijd voor je hebben om je goed te informeren. Hier vind je onze afspraakpagina waar je een datum en voorkeurstijd kunt aangeven. Onze adviseurs nemen z.s.m. contact met je op om je wensen te bespreken en de datum/tijd te bevestigen. Uiteraard is onze webshop 24/7 geopend en kunnen wij je bestelling indien voorradig snel thuis bezorgen.
 
Bezorging aan huis en afhalen
Onze bezorgers houden zich aan de voorschriften en brengen je bestelling tot aan de voordeur. Contant betalen is helaas niet mogelijk. Afhalen in een van onze filialen is ook een mogelijkheid. 

Informatie over jouw nieuwe keuken
Gelukkig blijft het mogelijk om keukens in te meten, leveren en monteren. Heb je een vraag over jouw keuken? Je kunt de status van je keuken via de orderstatus bekijken of contact opnemen met het filiaal.
 
Tenslotte
We danken je voor je begrip en medewerking en wensen jou en iedereen om je heen een goede gezondheid.
 
Met vriendelijke groet,
Directie Keukenloods.nl

 

StudioLine

Siemens studioLine

Ben je op zoek naar keukenapparatuur dat nét iets extra's geeft aan jouw keuken? Kies dan voor de stijlvolle studioLine van Siemens. Dit assortiment bevat keukenapparatuur met een mooi, uniek design en innovatieve functies. Siemens heeft deze speciale studioLine ontwikkeld voor iedereen die een exclusieve uitstraling verkiest boven het gewone.

De Siemens studioLine omvat kookplaten, afzuigkappen, ovens, (combi)magnetrons, vaatwassers en koel-vrieskasten die naast een mooie uitstraling ook uitstekende prestaties leveren. Per productgroep is er zorgvuldig nagedacht over welke functionaliteiten echt waarde toevoegen aan de kwaliteit van het product.


StudioLine

Een keuken met de hoogste kwaliteit van Siemens.

De Siemens studioLine is het resultaat van de combinatie van uitstekend vakmanschap en hoogwaardige materialen. Het weldoordachte design van de zichtapparatuur (ovens, (combi-)magnetrons en koffiezetapparaten) zorgt voor een perfecte uitlijning. Het maakt niet uit of je de apparatuur boven elkaar of onder elkaar plaatst.

De keuken van de toekomst

Met de studioLine wordt jouw leefcomfort en kookbeleving verbeterd. Met een combinatie van een oogstrelend design, overzichtelijke bediening en hoge kwaliteit maakt Siemens jouw leven een stukje makkelijker en mooier. Ontdek zelf wat de keukenapparatuur van Siemens voor jou kan betekenen.

Bedieningsgemak

Het bedienen van de studioLine apparaten is makkelijker dan ooit. Zo zijn er bijvoorbeeld ovens, combi-magnetrons en koffiemachines die voorzien zijn van een TFT-touchdisplay. Op dit display wordt de menustructuur overzichtelijk en in hoge resolutie weergegeven. Daarnaast 'denkt' het display met je mee en helpt je om jouw perfecte bereidingsmethode te kiezen.

Service

Bij de Siemens studioLine hoort ook een uitstekende service. Daarom is Siemens ook 24/7 bereikbaar als je vragen hebt over de studioLine apparatuur. Ook kun je de studioLine eerst zelf ervaren in het inspiratiehuis 20|20 in Hoofddorp. Hier kun je al het advies inwinnen maar ook de apparaten zelf uitproberen of een kookdemonstratie bijwonen. Neem contact met ons op voor meer informatie over studioLine of het inspiratiehuis 20|20.

Ontdek Home Connect.

Een van de belangrijkste innovatieve functies is Home Connect. Hiermee kun je je huishouden online met je smartphone aansturen. Ook geeft de Home Connect app je tips en tricks om het maximale uit je apparaten te halen. Het is zelfs mogelijk om je apparaten met je stem te bedienen als je ze aansluit op een smart home hub.StudioLine ovens

De ovens met een TFT-touchdisplay zijn altijd voorzien van Home Connect. Verder beschikken de studioLine bakovens over VarioSpeed. Dit houdt in dat je gerechten twee keer zo snel kun bereiden dankzij een combinatie van geïntegreerde magnetron en conventionele heteluchtfunctie. Daarnaast worden er met de kerntemperatuurmeter en de bakSensor de beste bakresultaten behaald.

StudioLine vaatwassers

De studioLine vaatwassers zijn verkrijgbaar met de bijzondere Zeolith drying functie. Hierdoor zijn de vaatwassers heel zuinig en komt al je vaat (zelfs alle plastic bakjes) droog uit de vaatwasser. Daarnaast kun je de Siemens studioLine vaatwasser mooi wegwerken in een greeploos design. Bij een vaatwasser met OpenAssist hoef je alleen maar zachtjes te duwen tegen de vaatwasserdeur, en deze opent vanzelf.

StudioLine koelkasten

Siemens studioLine koelkasten zijn verkrijgbaar met diverse slimme vershoudfuncties. Zo is er hyperFresh waarmee levensmiddelen tot wel 3 keer langer hun versheid bewaren ten opzichte van conventionele koelkasten of koel-/vriescombinaties met een temperatuur van 4°C. Verder zijn de studioLine koelkasten voorzien van luxe LED verlichting die geleidelijk toeneemt bij het openen van de deur.

StudioLine

StudioLine bij Keukenloods

Ook bij Keukenloods.nl kun je terecht voor de exclusieve studioLine van Siemens. Voor al je vragen en advies kun je bellen naar 0226-355340. We zijn ook bereikbaar op Facebook, WhatsApp (0226-355340) en via mail: info@keukenloods.nl. Wil je zelf de Siemens studioLine bekijken en in het echt ervaren? Kom dan langs in één van onze Keukenloods.nl filialen.