Lees hier alles over de voorzorgsmaatregelen die wij hebben getroffen.

Hoe gaat Keukenloods.nl om met het de huidige omstandigheden? Zo zorgen we voor jullie en onze gezondheid.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. We volgen de ontwikkelingen en de adviezen vanuit het RIVM op de voet en ondernemen meteen actie als daarom wordt gevraagd.

1. Bezoek aan onze winkels
Je blijft van harte welkom in onze winkels. Wel vragen wij om je begrip voor de nodige voorzorgsmaatregelen die we hebben getroffen en die we ook van jou vragen. Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat we het virus indammen.

Welke extra voorzorgsmaatregelen nemen wij?
- Onze medewerkers geven je geen hand en houden gepaste afstand. Het advies is 1,5 meter.
- We monitoren de gezondheid van al onze medewerkers. Iedereen met (lichte) klachten blijft thuis.
- In al onze winkels bieden we desinfecterende handgel aan en we wassen onze handen met grote regelmaat.
- We maken onze winkels extra vaak schoon.
- Onze medewerkers dragen (zoveel als mogelijk) een mondkapje.

Wat vragen we van jou?
- De voorschriften van RIVM te respecteren.
- Regelmatig handen wassen bij bezoek aan onze winkels.
- Onze winkel niet bezoeken bij klachten die horen bij het virus 
(klachten als hoesten, koorts, niezen, keelklachten).
- Kom maximaal met 2 personen per huishouden.
- Wij verzoeken je dringend, om in onze winkels een mondkapje te dragen. 
Wanneer je deze niet zelf mee hebt zullen wij die voor je verzorgen.
- Bij klachten een reeds gemaakte afspraak met ons te verzetten.

Reguliere openingstijden
Het kan zijn dat sommige winkels aangepaste openingstijden hebben (bijvoorbeeld omdat we te weinig collega’s hebben die je van dienst kunnen zijn). De laatste informatie hierover vind je altijd op onze website.

Open op afspraak
Wij bieden je ook de mogelijkheid een afspraak te maken op een tijdstip wanneer het jou uitkomt. Je kunt contact opnemen met één van onze vestigingen of eenvoudig zelf de afspraak plannen op onze website.

2. Bezoek aan huis voor inmeten, leveren & monteren
Al onze klanten worden hierover persoonlijk geïnformeerd. Heb je nog geen bericht van ons ontvangen of heb je vragen dan kun je contact met ons opnemen.

Onze bezorgers brengen je bestelling tot aan de voordeur. Contant betalen aan de deur is tijdelijk helaas niet mogelijk.

3. Update
Voor het laatste nieuws omtrent jouw bestelling bij Keukenloods.nl kijk dan op onze voorzorgsmaatregelen update pagina

Tenslotte
We danken je voor je begrip en medewerking en wensen jou en iedereen om je heen een goede gezondheid. Laten we goed op elkaar letten.

Met vriendelijke groet,

Directie Keukenloods.nl

Steel Contact

Herengracht 344
1016 CG
Amsterdam(Nederland)

Ontdek Steel

Steel ontwerpt en produceert prachtige en functionele roestvrij stalen fornuizen en andere keukenapparatuur. Hun ontwerpen zijn te herkennen aan de details en de zorg die aan de apparaten wordt besteed in het productieproces. Ook zijn de kleurkeuzes, precieze afwerkingen en professionele prestaties van Steel uniek voor huishoudelijke apparaten. Ergonomie staat bij Steel hoog in het vaandel, want een fornuis moet natuurlijk vooral handig in gebruik zijn. Alle fornuizen van Steel worden gemaakt in Italië en bestaan uit zuiver roestvrij staal. Zo weet je zeker dat je de beste kwaliteit in huis haalt. Steel is constant in ontwikkeling en speelt in op de nieuwste trends, leefstijlen en technieken van wonen en koken. Een Steel fornuis is de perfecte mix tussen design en functionaliteit.

 
Logo Steel
Steel gasfornuizen

Steel fornuis

De keuken is tegenwoordig in veel huizen een van de belangrijkste leefruimtes. Voor keukenapparatuur is design daarmee bijna net zo belangrijk geworden als functionaliteit. De keuken is immers een ruimte waar je veel te vinden bent. Het fornuis trekt daarbij direct de aandacht. Daarom moet het een pronkstuk in de keuken zijn, zonder in te leveren op kwaliteit. De fornuizen van Steel weten deze karaktereigenschappen perfect te combineren. Een tijdloos design, afgewerkt tot in de kleinste details, maar tegelijkertijd ook flexibel, krachtig en functioneel als kookapparaat. Steel geeft je de keuze uit gasfornuizen en inductiefornuizen.

Steel fornuis

Steel gasfornuis

Steel heeft een aantal prachtige gasfornuizen in het assortiment, onderverdeeld in vier design lijnen. Genesi, Ascot, Enfasi en Oxford hebben elk hun eigen typische uiterlijk. Maar hoewel alle modellen qua uiterlijk van elkaar verschillen, heeft elk fornuis dezelfde degelijke kwaliteit. Alle gasfornuizen zijn eenvoudig schoon te maken. De vangschaal bestaat uit één stuk zonder naden en heeft ronde hoeken. Dit maakt het schoonmaken erg eenvoudig en efficiënt en zal je veel frustratie besparen. Er zijn gasfornuizen in veel verschillende maten en samenstellingen. Ga je voor zes pitten en een dubbele oven, verpakt in een schitterend fornuis van wel 120 centimeter breed. Of heb je maar ruimte voor een fornuis van 70 centimeter, met vier pitten en een oven. Waar je ook voor kiest, met een Steel fornuis haal je de beste kwaliteit in huis. De fornuizen zijn te koop in diverse kleuren en worden geleverd met een aantal fijne accessoires. Denk hierbij bijvoorbeeld aan roestvrijstalen draadroosters en een speciale pizzasteen.

Steel gasfornuis

Steel inductie fornuis

Ook als je liever zonder gas kookt, kun je bij Steel terecht. Kies dan voor een inductie fornuis. Op inductie koken heeft veel voordelen. Koken op inductie gaat sneller dan op gas en bij inductie verbruik je minder energie. Een duurzame keuze dus. Daarnaast is er geen kans op een gaslek of vetbrand en is een inductieplaat eenvoudiger schoon te maken dan een gasfornuis. Ten slotte is de warmte veel nauwkeuriger te regelen dan als je op gas kookt. Een nadeel van inductie is wel dat je speciale pannen nodig hebt. Steel heeft een ruime collectie inductie fornuizen. Ook hier kun je kiezen uit de vier design lijnen, Genesi, Ascot, Enfasi en Oxford. Het is mogelijk om het kookgedeelte geheel naar eigen wens aan te passen. Zo kun je pannen in verschillende diameters perfect naast elkaar kwijt op je inductie fornuis.

Steel inductie fornuis

Steel oven

Ben je niet op zoek naar een fornuis, maar heb je liever een inbouw oven? Ook dan heeft Steel een uitgebreid assortiment om uit te kiezen. Hoewel ook bij de ovens de uitvoering per design lijn verschilt, hebben de ovens een aantal dingen met elkaar gemeen. Zo zijn ze allemaal voorzien van een koude deur. Geen kans om je handen aan de buitenkant van de oven te branden dus. Daarnaast zorgt deze deur ook voor minimaal temperatuurverlies. Ook hebben alle ovens een ingebouwde klok. Sommige modellen zijn te combineren met een speciale pizzaoven en een handige opberglade. Ook kun je kiezen voor een speciale combi-stoomoven, waarin je de heerlijkste gerechten klaar kunt maken met de speciale stoomopties.

Steel oven

Steel kookplaten

De kookplaten van Steel zijn, net als hun fornuizen en ovens, van de beste roestvrij staal gemaakt. Ze zijn verkrijgbaar in diverse maten en opstellingen, zodat je altijd de beste keuze voor jouw keuken kunt maken. Qua design kun je alleen voor de Genesi of Ascot lijn kiezen, maar binnen deze lijnen zijn er wel verschillende opties. Ook bij een kookplaat heb je de keuze uit gas of inductie. De gaskookplaten zijn voorzien van geïntegreerde vonkontsteking en hebben eenvoudig schoon te maken vangbakken. Sommige gaskookplaten hebben een thermo-elektrische beveiliging. Bij een inductiekookplaat kun je kiezen voor een kookopstelling die perfect past bij jouw kookstijl.

Dus ben je op zoek naar goede keukenapparatuur, die handig in gebruik is en er ook nog eens prachtig uitziet? Dan zit je bij Steel zeker goed. Met hun ruime assortiment hebben ze zeker ook voor jou het apparaat dat perfect in jouw keuken past!

Steel kookplaten

Steel Amerikaanse koelkasten

Steel beschikt over een groot assortiment Amerikaanse koelkasten. Deze worden net als de fornuizen, kookplaten en ovens gekenmerkt door hoogwaardige kwaliteit en vooruitstrevende technologie. Ze zijn een combinatie van traditioneel en modern design en worden door Steel opgedragen aan alle kenners van haute cuisine. Amerikaanse koelkasten staan ook wel bekend als side by side koelkasten.

Steel Amerikaanse koelkasten

Koop jouw Steel keukenapparatuur bij Keukenloods.nl

Heb je vragen over Steel keukenapparatuur? Of wil je graag passend advies? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn te bereiken via WhatsApp, telefonisch of via e-mail. Als je graag de Steel keukenapparatuur in het echt wilt ervaren, is dat ook mogelijk in een van onze Keukenloods.nl filialen

Reviews Steel

Er zijn op dit moment nog geen reviews voor dit merk!

Voeg als eerste een review toe