Wave Contact

Meidoornlaan 52d
4902 SC
Oosterhout

Ontdek Wave

Elke dag van het jaar wordt gebruikt om de collectie van Wave naar een hoger niveau te tillen, zowel in techniek als in vormgeving. De techniek van een Wave afzuigkap is goed, als vanzelfsprekend. Ze trachten tevens de afzuigkap de allure te geven die past bij de hedendaagse keuken. Een keuken die meer en meer transformeert naar een eenheid met de living. Voor Wave is het een sport om nu al aan de eisen van morgen te voldoen, en als het even kan deze alvast te overtreffen. Zonder techniek heeft een ontwerp geen waarden en andersom. 

 
Logo Indesit

Eiland Model Afzuigkap

Hoogwaardige afwerking doorgevoerd tot in het kleinste detail. De modellen 2027, 2109, 2175, 2610, 2611 en 2617 hangen aan stalen draden en spindels waardoor ze nauwelijks verbinding met het plafond maken. De basisvormen zijn eenvoudig en de afwerking verfijnd. De verlichting is warm en sfeervol. Er wordt gespeeld met verschillende kleuren en materialen waaronder koper en leder. De esthetische pluspunten zorgen ervoor dat deze modellen een lust voor het oog zijn en een welkome aanvulling in iedere moderne keuken.

Zonder techniek heeft het ontwerp voor Wave geen waarde. De krachtige zuiverende werking van het plasmafilter in deze modellen en de ideale positie boven de kookplaat zorgen voor een maximale afzuigcapaciteit.

Eiland Model Afzuigkap

Frame Model Afzuigkap

Het frame is een bijzonder exemplaar binnen de collectie van Wave. Net als andere Wave afzuigunits heeft zij een naam in de vorm van een nummer - bijv. 1057. Echter is haar koosnaam 'Het Frame' de afgelopen jaren de gemene deler geworden in het land van keukens en architectuur en ze laten dat met alle liefde zo.

Het is gebleken dat het Frame zich goed leent om te spelen met vormen, materialen, verlichting en kleur. Ze hebben enorm veel maatwerkverzoeken verwerkt en mooie foto's van het resultaat ontvangen. Een aantal verzoeken hebben een plaats gekregen binnen het standaard assortiment, dat hierdoor flink is uitgebreid.

Frame Model Afzuigkap

Inbouw Model Afzuigkap

Met de collectie inbouwunits biedt Wave het beste in functionaliteit en ruimtelijkheid. De nadruk ligt op techniek. De modellen zijn eenvoudig te monteren in bovenkasten, waardoor de afzuiging volledig opgaat in het interieur. Ook motor en afvoer zijn ontwikkeld met het doel om zo min mogelijk kastruimte in te nemen. Het design van de keuken blijft met de keuze voor een inbouwunit bovendien onaangeroerd. Ook kleur, verlichting en maatvoering zijn eenvoudig en tegen lage kosten aan te passen. Net als bij de plafondunits kunnen ze geschakeld worden met extra ests LED-lampen in de rest van de keuken. De verlichting heeft dan in de hele ruimte dezelfde warmte.

De inbouwunits van Wave functioneren zowel met afvoer naar buiten als met een koolstof- of plasmafilter. Doordat de unit ongeveer 70 centimete boven de kookplaat en tegen de wand hangt, functioneert deze op het best denkbare niveau.

Inbouw Model Afzuigkap

Plafond Model Afzuigkap

Functioneel, trendy, ruimtelijk en naar eigen smaak samen te stellen. De serie plafondunits van Wave biedt haast eindeloze mogelijkheden. Alle modellen worden volledig in de keuken geïntegreerd en vallen op door het gebruiksgemak. Ze zijn eenvoudig in te bouwen in een kleine ruimte. Niet alleen het stucwerk blijft intact, ook de lichtlijnen van het plafond kunnen na plaatsing onaangetast blijven. Elk model kan bovendien worden aangesloten op een goed afvoersysteem bestaande uit strakke kanalen.

De plafondunits kunnen ook recirculeren. Wel zo prettig, omdat het systeem de energie in huis houdt en voorkomt dat er afvoerkanelen moeten worden aangelegd. Voor deze optie zijn passende koolstoffilters of een plasmafilter beschikbaar.

Plafond Model Afzuigkap

Wand Model Afzuigkap

Na het succes van de eilandmodellen zoals de 2610 en 2611, hebben de ontwerpers de gedachtelijn doorgetrokken in het design van de wandmodellen 1610, 1611, 1617 en 1109. De modellen hebben geen verbinding met het plafond. De 1611 en 1109 lijken zelfs geen verbinding te hebben met de wand. De afzuigkap voegt zich hierdoor als een natuurlijk element aan de overige meubelstukken in de keuken. Sfeervolle verlichting, kleuren materiaal combinaties en de verfijnde afwerking maken de afzuigkap tot een eyecatcher.

Door de plasmafilter in de afzuiging en de positie aan de wand, direct boven de kookplaat worden kookgeuren maximaal geëlimineerd.

Wand Model Afzuigkap

Wave Filters

Recirculeren

Een afzuigunit kan kookluchten afvoeren naar buiten via een kanaal en een gat in de muur of het dak. Echter wordt steeds vaker gekozen voor een afzuigunit die deze lucht filtert en terug de keuken in blaast. De lucht wordt op deze manier gerecirculeerd. In de nieuwe energiezuinige huizen is men verplicht te werken met een recirculerende afzuigunit die zuinig met lucht (energie) omgaat. Kan men kiezen en valt de keuze op recirculatie, komt dat vanwege drie redenen:

-Het design van de afzuigkap is veel eleganter als grote schachten ontbreken
-De afzuigkap is milieuvriendelijk doordat de warme lucht binnen blijft
-De capaciteit van de afzuigkap met de door ons geleverde filters is goed

Op de markt zijn meerdere filters te verkrijgen die kookluchten zuiveren. Wij bieden twee filters aan waarbij wij kunnen garanderen dat de kookluchten geëlimineerd worden. Een koolstoffilter en een plasmafilter.

Wave Filters

Wave bij Keukenloods.nl

Heb je vragen over Wave keukenapparatuur? Of wil je graag passend advies? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn te bereiken via WhatsApp, telefonisch of via e-mail. Als je graag de Indesit keukenapparatuur in het echt wilt ervaren, is dat ook mogelijk in een van onze Keukenloods.nl filialen.

Reviews Wave

Wave gemiddeld beoordeeld met een 8 schaal (1 t/m 10)
Totaal: 3 reviews

Voeg een review toe
Door: Merel  |  11-11-2022 20:03
10
 10

De kap hangt anderhalve meter boven de kookplaat, maar zuigt zo goed af dat we geen kookkuchtjes in huis hebben. Fijne dimbare verlichting en optie dat de kap vanzelf afslaat. Prima geluidsniveau op stand 2 (meest gebruikt). We hebben de kap zelf in kunnen bouwen. We hadden eerst een eilandkap die voor onze neus hing bij het koken. Nu zijn we erg blij met deze plafondunit. Door de smalle motor pastte hij in de bestaande koof.

Door: Louise  |  11-04-2022 17:20
10
 10

Heel blij met onze design kap - de dimbare verlichting werkte niet - wave heeft het heel adequaat opgepakt en is in 2 bezoeken helemaal goedgekomen super netjes geregeld

Door: WIJDEVEN MEVR   |  15-03-2014 21:14
4
 4

Goede telefonische service/advies, helaas erg lange levertijd. 10 weken voor 2 afzuigunits. Ook geen passende handleiding meegestuurd met product, maar een algemene handleiding. Maar zo ingewikkeld is het niet. Dus met wat logisch nadenken is het gelukt om de units aan te sluiten op de stuurunit, zodat beide units via 1 afstandsbediening werken.

Bekijk alle reviews