SAMSUNG RS7528THCSP

Amerikaanse koelkast

SAMSUNG Amerikaanse koelkasten
  • RS7528THCSP SAMSUNG Amerikaanse koelkast
  • RS7528THCSP SAMSUNG Amerikaanse koelkast
A++
Oud model:

Wellicht hebben wij nog enkele exemplaren in onze winkel voorraad

Zoek opvolger
  • Gratis bezorging
  • 2 jaar fabrieksgarantie
  • Montage ook 's avonds en in het weekend
  • Je oude apparaat gratis mee retour

Productinformatie RS7528THCSP SAMSUNG Amerikaanse koelkast

TypenrRS7528THCSP
MerkSAMSUNG
Kleurrvs
Inhoud574 liter
KlasseA++
HoogteNog geen opgave fabrikant
Extra infoSamsung Side-By-Side (Amerikaanse) koelvriescombinatie
Vragen over de RS7528THCSP?
Bel: 0226-355340

Bel mij voor meer informatie

Specificaties RS7528THCSP SAMSUNG Amerikaanse koelkast

Deze koelkast is voorzien van de EZ Handle, dit is een geïntegreerd handvat in de deur van de koelkast dat er voor zorgt dat de deur gemakkelijk te openen is. Dankzij het slimme ontwerp van het handvat, kan de deur praktisch met één aanraking worden geopend. Zelfs de volgestouwde vriezer krijg je nu gemakkelijk open!

Twin Cooling Plus® Systeem
Het koel- en vriescompartiment van deze koelkast werkt onafhankelijk van elkaar. Er gaat geen lucht van het ene naar het andere compartiment, zodat de koelkast de juiste luchtvochtigheid handhaaft om groenten vers te houden, terwijl de vriezer droog en vrij van geurtjes blijft.

De led-verlichting in de koelkast brengt het energieverbruik aanzienlijk terug. Led-verlichting verbruikt tot 75% minder energie dan gewone gloeilampverlichting. Gunstig voor de energierekening dus. Bovendien loopt de verlichting langs de achterkant van het interieur omlaag, waardoor je meer ruimte hebt voor grotere producten. Led-verlichting geeft ook minder warmte af dan conventionele gloeilampen, zodat de koelkast minder hard hoeft te werken om producten koel te houden.

Extern LED Display
Op de koelkast is een extern LED Display bevestigd, die de temperatuur van de koelkast aangeeft. Het Display laat jou direct weten wanneer het tijd is om het filter te vervangen. Ook de water- en ijsdispenser bedien je met het LED Display - met slechts een tik op het display.

Stijl & Eenvoud
De eigentijdse elegantie van de koelkast inspireert bij het bereiden van de meest uiteenlopende gerechten. Een strakke stijl, versterkt door vloeiende lijnen en een gepolijste afwerking, geeft de keuken een moderne en harmonieuze uitstraling.

Grote Vershoudlade
Je kunt nu nog meer kwijt in de extra grote vershoudlade, zoorzien van een aparte luchtvochtigheidsregeling. Maak er bijvoorbeeld een groente- en fruitlade van.

Mini Bar
In de deur van de koelkast is een Mini Drink Bar geplaatst. Hierin kun je flesjes frisdrank, of andere kleine producten plaatsen. Zo kun je voortaan bij deze producten, zonder de deur van de koelkast te moeten openen, en dat bespaart energie!

Multi Flow
Met de Multi Flow Techniek stroomt er gekoelde lucht door alle delen van de koelkast. Hierdoor blijft de temperatuur van de koelkast constant en gelijkmatig verdeeld, zelfs na het openen van de koelkast.

Netto
Totaal-570 L
Vriezer211 L
Koelkast-361 L

Dimensies
Nettobreedte-912
Nettokasthoogte met scharnier-1789 mm
Nettokasthoogte zonder scharnier-1789 mm
Nettodiepte met deurhendel-754 mm
Nettodiepte zonder deurhendel-672 mm
Netodiepte zonder deur-605 mm
Packing Width-960 mm
Packing Height-1,909 mm
Packing Depth-810 mm
Gewicht
Netto-109kg
Packing-119kg

De informatie bij dit product komt van de site van SAMSUNG om je te informeren.
Wij kunnen de juistheid en/of volledigheid echter niet garanderen.

Reviews (3) RS7528THCSP SAMSUNG Amerikaanse koelkast

9

Gebaseerd op 3 reviews

Plaats een review

Vraag & antwoord (3) RS7528THCSP SAMSUNG Amerikaanse koelkast

Garantie RS7528THCSP SAMSUNG Amerikaanse koelkast

Je krijgt standaard 2 jaar fabrieksgarantie en service op de 'SAMSUNG RS7528THCSP' als je deze bij Keukenloods.nl koopt. Dit is hetzelfde als bij een winkel met een fysieke showroom. In de garantieperiode wordt het product hersteld door de fabrikant/importeur. Ook winkels met een eigen technische dienst geven de storingen in de garantieperiode vaak door aan de fabrikant. Keukenloods.nl neemt een actieve rol in de begeleiding van garantiegevallen. Om niet onnodig de servicedienst in te schakelen, adviseren wij jou bij gebreken in eerste instantie contact met onze klantenservice op te nemen. Wellicht is het probleem ook al telefonisch te verhelpen en anders hebben de medewerkers de juiste telefoonnummers en (e-mail)adressen van de servicedienst. Je ontvangt op de 'SAMSUNG RS7528THCSP' 2 jaar fabrieksgarantie.

Bezorgen RS7528THCSP SAMSUNG Amerikaanse koelkast

Bezorgen is, tenzij anders vermeld, GRATIS op elk leveradres binnen Nederland, m.u.v. de Waddeneilanden.

Oude apparatuur
Indien van tevoren aangegeven wordt bij de bezorging het oude apparaat, mits losgekoppeld en klaargezet, meegenomen.

Aflevering
De goederen worden binnen bezorgd mits het in de doos door de deur kan en de ruimte vrij toegankelijk is zonder trappen. Koelkasten en fornuizen breder dan 60 centimeter worden naast de vrachtwagen gelost. De klant dient zorg te dragen voor de bescherming van vloeren en wanden in de woning. De afleveringsplaats en datum worden in overleg afgesproken. Een uitgestelde levering is mogelijk tot maximaal 1 jaar na de opdracht. Wij leveren uitsluitend Nederlandse modellen.

Bezorgafspraak
Het annuleren van een afspraak dient minimaal 48 uur van tevoren aan ons te worden gemeld. Ben je op de afgesproken dag niet thuis als de chauffeur er is? Dan wordt een nieuwe afspraak gemaakt. Hiervoor worden €30,- extra bezorgkosten in rekening gebracht.

Betaling
Alle vermelde prijzen zijn incl. 21% btw
Wij vragen geen aanbetaling bij een bestelling.
Betalen via bank of giro is mogelijk mits deze betalingen bij ons zijn bijgeschreven vòòr aflevering.

Factuur
Bij levering ontvang je de factuur.

Afhalen RS7528THCSP SAMSUNG Amerikaanse koelkast

Je kunt je bestelling ook afhalen in ons magazijn in Opmeer. Deze is elke werkdag en op zaterdag geopend van 8.00 tot 16.00 uur. Je kunt hier pinnen, contant betalen is niet mogelijk.

Keukenloods.nl BV
De veken 330
1716 KJ Opmeer

Uiteraard kun je je bestelling ook in één van onze filialen afhalen, je dient dan wel bij je bestelling aan te geven in welk filiaal. Wij zorgen er dan voor dat je bestelling in het gekozen filiaal gereed staat.

Fabrikant RS7528THCSP SAMSUNG Amerikaanse koelkast

SAMSUNG
SAMSUNG
Olof Palmestraat 10
2616 LR
Delft
Website: www.samsung.com/nl/
Over SAMSUNG

Sinds de oprichting in 1969 is Samsung uitgegroeid tot een internationaal bedrijf met meer dan 200 dochterondernemingen. De visie van Samsung is helder en terug te vinden in alle huishoudelijke apparatuur; “De wereld inspireren en de toekomst creëren met behulp van productinnovaties, nieuwe technologieën en creatieve oplossingen”.

Samsung biedt de garantie dat zijn huishoudelijke apparatuur van goede kwaliteit is en jouw leven gemakkelijker maken. Hun visie laat zien dat ze zich inzetten voor het creëren van een nieuwe toekomst die ze vormgeven met behulp van innovaties op het gebied van producten, technologie en oplossingen.

Samsung huishoudelijke apparatuur

Een belangrijke en bekende innovatie van Samsung is de Samsung Eco Bubble. Deze technologie zorgt er in wasmachines voor dat het water en wasmiddel, voor de wascyclus begint, omgezet wordt tot schuim. De bubbels van dit schuim kunnen beter doordringen door de stof van je kleding waardoor deze schoner worden dan in een conventionele wasmachine. Ook de Samsung AddWash is een kenmerk van Samsung wasmachines. Sokken vergeten in de was te doen? Voeg eenvoudig een kledingstuk toe wanneer de was al draait. Bekijk alle Samsung wasmachines in het assortiment van Keukenloods.nl.

Voor iedereen die het prettig vindt om te koken op inductie maar wel het bekende vlammetje mist heeft Samsung ook een oplossing; Virtual Flame Technologie. In de inductie kookplaat zit ledverlichting die de vlammetjes aan de zijkant van de pan projecteert. Doordat de felheid van de vlammetjes variëren tussen de vermogensstanden kun je duidelijk zien op welke stand de pan wordt verhit. Bekijk alle Samsung inductie kookplaten in het assortiment van Keukenloods.nl.

Jouw koelkast verliest veel kou en dus energie, iedere keer dat de deur opengaat. Ook hier heeft Samsung wat op bedacht: de Samsung FoodShowCase. FoodShowCase koelkasten zijn uitgerust met een dubbele deur, wanneer je de buitenste deur opent kun je wat kleine dingen uit de grote deur halen. Hierdoor hoeft de grote deur niet open en bespaar je energie. Bekijk alle Samsung koelkasten met de FoodShowCase optie.

Bekijk alle Samsung huishoudelijke apparatuur in het assortiment van Keukenloods.nl.

Bron: SAMSUNG
Service & Informatie SAMSUNG
Telefoon-
Service0900-7267864