Lees hier alles over de voorzorgsmaatregelen die wij hebben getroffen.

Hoe gaat Keukenloods.nl om met het de huidige omstandigheden? Zo zorgen we voor jullie en onze gezondheid.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. We volgen de ontwikkelingen en de adviezen vanuit het RIVM op de voet en ondernemen meteen actie als daarom wordt gevraagd.

1. Bezoek aan onze winkels
Je blijft van harte welkom in onze winkels. Wel vragen wij om je begrip voor de nodige voorzorgsmaatregelen die we hebben getroffen en die we ook van jou vragen. Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat we het virus indammen.

Welke extra voorzorgsmaatregelen nemen wij?
- Onze medewerkers geven je geen hand en houden gepaste afstand. Het advies is 1,5 meter.
- We monitoren de gezondheid van al onze medewerkers. Iedereen met (lichte) klachten blijft thuis.
- In al onze winkels bieden we desinfecterende handgel aan en we wassen onze handen met grote regelmaat.
- We maken onze winkels extra vaak schoon.

Wat vragen we van jou?
- De voorschriften van RIVM te respecteren.
- Regelmatig handen wassen bij bezoek aan onze winkels.
- Onze winkel niet bezoeken bij klachten die horen bij het virus (klachten als hoesten, koorts, niezen, keelklachten).
- Bij klachten een reeds gemaakte afspraak met ons  te verzetten.

Reguliere openingstijden
Het kan zijn dat sommige winkels aangepaste openingstijden hebben (bijvoorbeeld omdat we te weinig collega’s hebben die je van dienst kunnen zijn). De laatste informatie hierover vind je altijd op onze website.

Open op afspraak
Wij bieden je ook de mogelijkheid een afspraak te maken op een tijdstip wanneer het jou uitkomt. Je kunt contact opnemen met één van onze vestigingen of eenvoudig zelf de afspraak plannen op onze website.

2. Bezoek aan huis voor inmeten, leveren & monteren
Al onze klanten worden hierover persoonlijk geïnformeerd. Heb je nog geen bericht van ons ontvangen of heb je vragen dan kun je contact met ons opnemen.
Onze bezorgers brengen je bestelling tot aan de voordeur. Contant of per pin betalen aan de deur is tijdelijk helaas niet mogelijk.

3. Update
Voor het laatste nieuws omtrent jouw bestelling bij Keukenloods.nl kijk dan op onze voorzorgsmaatregelen update pagina

Tenslotte
We danken je voor je begrip en medewerking en wensen jou en iedereen om je heen een goede gezondheid. Laten we goed op elkaar letten.

Met vriendelijke groet,

Directie Keukenloods.nl

6th-sense

Whirlpool apparatuur met de 6th-sense technologie zijn altijd een stap voor. Na de introductie van deze techniek in de top-range apparaten van Whirlpool, heeft zij deze nu ook geïntegreerd in de Absolute Design reeks. Daarmee is ook een range uit het middensegment uitgerust met de 6th-sense technologie. In haar ovens, magnetrons, (vaat)wassers, kookplaten etc. maakt deze techniek de apparaten ‘slim’ in de zin van energieverbruik, tijdsbesparing, omgang met delicate spullen, timer functies, prestaties op lage temperaturen, etc.

De 6th Sense technologie vind je terug in bijna alle Whirlpool wasmachines, wasdrogers, vaatwassers, ovens en koelkasten/vriezers. In ieder product zorgen sensorenvoor een optimale werking van het apparaat.

Bij wasmachines wordt door middel van sensoren de belading, het water, de temperatuur en tijd gemeten. Zo kun je tot wel 30% van de energie besparen op een normale was.

Bij drogers wordt vooral het vochtgehalte van je kleding gemeten en stopt de droger op het moment dat je kleding helemaal droog is. Ook kan de droger extra rekening houden met delicate was.

Vriezers en koelkasten zijn uitgerust met sensors die de beste temperatuur kunnen bepalen voor je voedsel. Ook houden deze sensoren rekening met het openen van de koelkast of vriezer. Ze zorgen dat er altijd een constante lage temperatuur heerst in je vriezer of koelkast.

De Whirlpool ovens zijn uitgerust met 30 voorgeprogrammeerde recepten en kun je drie gerechten tegelijk in de oven bereiden zonder dat smaken zich met elkaar mengen. Ook kunnen de sensors gerechten herkennen en hier de bereidingswijze en tijd op aanpassen.

In de vaatwassers van Whirlpool kunnen de sensoren bepalen hoe vuil de vaat is. Vervolgens wordt hierop de kracht van de sproeiers aangepast.

Bekijk meer producten met 6th-sense