6th-sense

Apparatuur met de 6th-sense technologie zijn altijd een stap voor. Na de introductie van deze techniek in de top-range apparaten van Whirlpool, heeft zij deze nu ook geïntegreerd in de Absolute Design reeks. Daarmee is ook een range uit het middensegment uitgerust met de 6th-sense technologie. In haar ovens, magnetrons, (vaat)wasmachines, kookplaten etc. maakt deze techniek de apparaten ‘slim’ in de zin van energieverbruik, tijdsbesparing, omgang met delicate spullen, timer functies, prestaties op lage temperaturen, etc.

Naar Duitsland

Veel mensen denken dat ze door naar Duitsland te reizen en daar een keuken te kopen, veel goedkoper uit zijn. Dat klopt echter niet want in Nederland zijn Duitse keukens ook verkrijgbaar, voor dezelfde prijs en soms zelfs voordeliger. Bij Keukenloods.nl hebben wij ook precies dezelfde keukens in het assortiment als de Duitse keukenzaken en voor dezelfde prijzen! Bespaart u zich dus de moeite van de rit naar Duitsland en het gedoe met de communicatie in het Duits bij eventuele vragen of moeilijkheden.

Naar Duitsland

Wilt u een Duitse keuken?

Gaat uw voorkeur uit naar een Duitse keuken? Een van de huismerken van Keukenloods.nl is afkomstig uit ’s werelds grootste keukenfabriek, gevestigd in Duitsland. U vindt bij ons dus enorm veel keuze en met 11 vestigingen is er altijd wel één in de buurt. Zo heeft u uw service ook in de buurt en over de prijs hoeft u niet in te zitten. We bieden u eenzelfde prijs als de keukens in Duitsland. Het Duitse voordeel en de kwaliteit naar Nederland gebracht!

Wilt u een Duitse keuken?

De 6th Sense technologie vind je terug in bijna alle Whirlpool wasmachines, drogers, vaatwassers, ovens en koelkasten/vriezers. In ieder product zorgen sensorenvoor een optimale werking van het apparaat.

Bij wasmachines wordt door middel van sensoren de belading, het water, de temperatuur en tijd gemeten. Zo kun je tot wel 30% van de energie besparen op een normale was.

Bij drogers wordt vooral het vochtgehalte van je kleding gemeten en stopt de droger op het moment dat je kleding helemaal droog is. Ook kan de droger extra rekening houden met delicate was.

Vriezers en koelkasten zijn uitgerust met sensors die de beste temperatuur kunnen bepalen voor je voedsel. Ook houden deze sensoren rekening met het openen van de koelkast of vriezer. Ze zorgen dat er altijd een constante lage temperatuur heerst in je vriezer of koelkast.

De Whirlpool ovens zijn uitgerust met 30 voorgeprogrammeerde recepten en kun je drie gerechten tegelijk in de oven bereiden zonder dat smaken zich met elkaar mengen. Ook kunnen de sensors gerechten herkennen en hier de bereidingswijze en tijd op aanpassen.

In de vaatwassers van Whirlpool kunnen de sensoren bepalen hoe vuil de vaat is. Vervolgens wordt hierop de kracht van de sproeiers aangepast.

 

Bekijk meer producten met 6th-sense