Om je persoonlijker te helpen gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Naast functionele cookies waardoor de website goed werkt, gebruiken wij ook analytische cookies om onze website en jouw shopervaring te verbeteren. Ook plaatsen we persoonlijke cookies zodat wij en derde partijen jouw surfgedrag kunnen volgen en zodat we je persoonlijke content kunnen laten zien. Meer weten? Lees hier alles over ons cookiebeleid. Voor de beste shop ervaring is het nodig dat je onze cookies accepteert. Klik op 'Accepteren'. (Indien je kiest voor weigeren, dan plaatsen wij alleen functionele cookies).
Veel mensen hebben slechte ervaring met het roosteren van pijnboompitten. Je strooit ze in een koekenpan, zet de kookplaat aan en staart ze aan. Vervolgens kijk je 0,1 seconden een andere kant op, en ja hoor, de pijnboompitjes zijn zwartgeblakerd.
Dit komt omdat de meeste kookplaten niet op temperatuur zijn ingesteld, maar op vermogen. De koekenpan wordt steeds heter waardoor de pijnboompitten het meestal niet overleven. Bosch heeft hier een slimme oplossing voor in zijn nieuwe inductiekookplaten: PerfectFry.
In de inductiekookplaten zijn speciale sensoren geïntegreerd, die de temperatuur van de pan in de gaten kunnen houden. Het enige wat je hoeft te doen, is een temperatuurstand te selecteren op het bedieningspaneel.
De PerfectFry is ook heel handig als je bijvoorbeeld biefstuk bereidt. Door een van de vijf temperatuurstanden te kiezen, kun je heel gemakkelijk de biefstuk rare, medium of well done braden.