Om je persoonlijker te helpen gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Naast functionele cookies waardoor de website goed werkt, gebruiken wij ook analytische cookies om onze website en jouw shopervaring te verbeteren. Ook plaatsen we persoonlijke cookies zodat wij en derde partijen jouw surfgedrag kunnen volgen en zodat we je persoonlijke content kunnen laten zien. Meer weten? Lees hier alles over ons cookiebeleid. Voor de beste shop ervaring is het nodig dat je onze cookies accepteert. Klik op 'Accepteren'. (Indien je kiest voor weigeren, dan plaatsen wij alleen functionele cookies).
De combi-steam ovens van Lancellotti en Steel onderscheiden zich van andere stoomovens. Zo worden gerechten bereid met een mix van hitte en stoom. Hierdoor wordt er geen vocht uit het voedsel onttrokken en blijven aroma’s, voedingsstoffen en vitaminen behouden.
Volledige stoomovens of ovens met een stoomfunctie bieden vaak alleen de mogelijkheid om te koken bij 100 ° C. In de combi-stoomovens kan de temperatuur en vochtigheid naar wens worden ingesteld. Het is jammer genoeg niet mogelijk om voedsel knapperig te maken. De oven is dus perfect voor gerechten met een zachte structuur.
De combi-steam ovens zijn zowel los als in een fornuis verkrijgbaar.