Combi-Steam

De combi-steam ovens van Lancellotti en Steel onderscheiden zich van andere stoomovens. Zo worden gerechten bereid met een mix van hitte en stoom. Hierdoor wordt er geen vocht uit het voedsel onttrokken en blijven aroma’s, voedingsstoffen en vitaminen behouden.

Vind ook binnen jouw budget de beste keukens

Een keuken kopen kan een behoorlijke investering zijn. Vanzelfsprekend wil je een keuken van de beste kwaliteit die er tevens mooi uitziet en goed bij de rest van je interieur past. Deze keuken vind je bij Keukenloods, wat je budget ook is. Zo kun je bij ons bijvoorbeeld kiezen voor de voordelige voorraadkeukens, welke in elke door jou gewenste opstelling kunnen worden geplaatst. Deze keukens staan al in ons magazijn waardoor ze niet besteld hoeven worden. Dit scheelt in de kosten, maar bespaar je ook nog eens tijd. Dat is mooi meegenomen!

Vind ook binnen jouw budget de beste keukens

Kom niet voor verassingen te staan met je budget keukens

Wij vinden het bij Keukenloods erg belangrijk om transparant te zijn over de prijzen van de keukens die wij aanbieden. Zo kom je als koper van een budget keuken dan ook niet voor verrassingen te staan. Je krijgt van ons een duidelijk kostenoverzicht en weet hierdoor van tevoren precies hoeveel je moet betalen. Zo weet je zeker dat jouw budget keuken ook echt een budget keuken is. 

Kom niet voor verassingen te staan met je budget keukens

Bekijk ons assortiment aan keukens voor elk budget

Ben jij geïnteresseerd in een mooie en kwalitatieve nieuwe keuken tegen een voordelige prijs? Neem dan snel eens een kijkje bij ons uitgebreide assortiment aan keukens, bijvoorbeeld onze voordelige voorraadkeukens. Voor meer informatie over onze keukens óf de mogelijkheden die wij hiermee bieden, kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen door te bellen naar 0226-355340. Wij helpen je met plezier aan jouw ideale nieuwe keuken.

Bekijk ons assortiment aan keukens voor elk budget

Volledige stoomovens of ovens met een stoomfunctie bieden vaak alleen de mogelijkheid om te koken bij 100  ° C.  In de combi-stoomovens kan de temperatuur en vochtigheid naar wens worden ingesteld. Het is jammer genoeg niet mogelijk om voedsel knapperig te maken. De oven is dus perfect voor gerechten met een zachte structuur.

De combi-steam ovens zijn zowel los als in een fornuis verkrijgbaar.

Bekijk meer producten met Combi-Steam