Fresh Sensor

Een FreshSensor houdt temperatuurschommelingen door het openen van de koelkast in de gaten en speelt hier snel op in. Hierdoor hangt er altijd een constante temperatuur in de koelkast waardoor voedingswaren langer vers blijven.

Een eiken keuken voegt sfeer toe in je huis

Een eiken keuken is gemaakt van massief hout. Hierbij wordt de boomstam in planken gezaagd, die zijn gebruikt voor het maken van de keuken. Dit maakt de keuken stevig en duurzaam van aard en zorgt voor een robuuste uitstraling. De verschillende kanten die je op kunt gaan met eikenhout voor in je keuken zijn eindeloos. Wat ze gemeen hebben is dat ze direct een typische warme sfeer meegeven aan het interieur van je huis. Dit is dan ook waarom eikenhout veel gebruikt wordt in keukens met een landelijke stijl.

Een eiken keuken voegt sfeer toe in je huis

Bezoek één van onze vestigingen

Wil jij graag meer weten over de eiken keukens die verkrijgbaar zijn bij Keukenloods? Dan kun je ons altijd bellen voor meer informatie via het nummer 0226-355340. Ook ben je natuurlijk altijd van harte welkom in één van onze vestigingen. Hier kun je onze keukens in het echt bekijken én één van onze keukenadviseurs om advies vragen.

Bezoek één van onze vestigingen

Ook wordt de constante temperatuur behouden binnen de koelkast als er buiten de koelkast temperatuurschommelingen plaatsvinden.

 

Bekijk meer producten met Fresh Sensor