Fusion Volcano Wokbrander

De Fusion Volcano wokbrander is in 2012 door ATAG gepresenteerd. Er is drie jaar hard aan het ontwerp gewerkt en het resultaat is niet alleen mooi om te zien, ook nog eens heel handig.

De wokbrander heeft een hete, kernachtige vlam en is centraal gericht op de onderkant van de wokpan. Door deze techniek worden ingrediënten in een korte tijd dichtgeschroeid. Timing is hierbij van belang, want als het dichtschroeien te lang duurt, blijven de voedingsstoffen in de ingrediënten niet goed bewaard.

Ontwerp je eigen keuken

Genoeg gelezen en benieuwd naar de prijs van jouw nieuwe droomkeuken? Keukenloods.nl heeft een gratis 3D-online-keukenplanner, die je bij jouw keukenontwerp kan helpen. Deze keukenplanner is een eenvoudig online programma die zonder download op de computer werkt. Ontwerp je keuken en vraag een offerte op maat!

Ontwerp je eigen keuken

Een offertecheck, inzicht in de juiste kosten voor je nieuwe keuken

Heb je al een offerte liggen voor jouw droomkeuken? Weet zeker dat je niet teveel betaald en doe de Keukenloods.nl offertecheck. Zo weet je zeker dat je jouw droomkeuken ontvangt tegen de laagst mogelijke prijs.

Een offertecheck, inzicht in de juiste kosten voor je nieuwe keuken

 

 

De vlammenpoortjes in de kegelvormige binnenring zijn ietwat naar beneden gericht. Zo krijg je een kernachtige krachtige vlam die laag blijft. De binnenring is uitgevoerd in messing. Dit is een traditioneel metaal dat goed bestand is tegen hitte. Ook krijgt de wokring hierdoor een luxe uitstraling.

De Fusion Volcano wokbrander is uitgevoerd met een speciale wokring. Hierop kun je elke wokpan stevig plaatsen én vrij ronddraaien. Ten slotte bestaat de wokbrander uit drie uitneembare onderdelen die gemakkelijk schoon te maken zijn.