Fusion Volcano Wokbrander

De Fusion Volcano wokbrander is in 2012 door ATAG gepresenteerd. Er is drie jaar hard aan het ontwerp gewerkt en het resultaat is niet alleen mooi om te zien, ook nog eens heel handig.

De wokbrander heeft een hete, kernachtige vlam en is centraal gericht op de onderkant van de wokpan. Door deze techniek worden ingrediënten in een korte tijd dichtgeschroeid. Timing is hierbij van belang, want als het dichtschroeien te lang duurt, blijven de voedingsstoffen in de ingrediënten niet goed bewaard.

Een offertecheck, inzicht in de juiste kosten voor je nieuwe keuken

Heb je reeds een offerte opgevraagd voor het plaatsen van de nieuwe keuken? Bij Keukenloods kun je altijd een offertecheck laten doen. Hiervoor kun je simpelweg je offerte opsturen om deze vervolgens door ons te laten checken. Hierbij sturen wij je onze scherpste prijs. Zo weet je zeker dat je jouw keuken tegen de laagst mogelijke prijs ontvangt.

Een offertecheck, inzicht in de juiste kosten voor je nieuwe keuken

Persoonlijk advies over jouw nieuwe keuken

Wanneer je een nieuwe keuken gaat kopen zijn er veel zaken om rekening mee te houden. Bij Keukenloods kun je daarom altijd terecht voor de juiste ondersteuning bij onze verkoopadviseurs. Zij kijken samen met jou naar de beste keuken voor in jouw huis en houden daarmee rekening met de prijzen die je in gedachte had. Dit adviesgesprek is geheel gratis en vrijblijvend. Dat is de service waar je op kunt rekenen bij Keukenloods.

Persoonlijk advies over jouw nieuwe keuken

Maak direct een afspraak

Wil jij graag weten wat jouw nieuwe keuken gaat kosten? Dan kun je daar gratis en vrijblijvend een offerte voor aanvragen. De prijzen uit de offerte zijn wat je uiteindelijk betaalt voor je keuken. Je komt hierbij dus nooit voor verassingen te staan. Maak direct een afspraak met een adviseur om jouw nieuwe keuken uit te kiezen en vervolgens een offerte op maat aan te vragen! Wil je graag meer informatie over onze keukens en werkwijze? Dan kun je altijd bellen naar 0226-355340 voor het stellen van al je vragen!

Maak direct een afspraak

 

 

De vlammenpoortjes in de kegelvormige binnenring zijn ietwat naar beneden gericht. Zo krijg je een kernachtige krachtige vlam die laag blijft. De binnenring is uitgevoerd in messing. Dit is een traditioneel metaal dat goed bestand is tegen hitte. Ook krijgt de wokring hierdoor een luxe uitstraling.

De Fusion Volcano wokbrander is uitgevoerd met een speciale wokring. Hierop kun je elke wokpan stevig plaatsen én vrij ronddraaien. Ten slotte bestaat de wokbrander uit drie uitneembare onderdelen die gemakkelijk schoon te maken zijn.