HeadFree afzuigkappen

Iedereen stoot zijn hoofd minstens één keer in zijn of haar leven aan de afzuigkap. Dat is minstens één keer te veel. Gelukkig is hier een oplossing voor: de HeadFree afzuigkap.

De HeadFree afzuigkap heeft een schuin design zodat er meer ruimte is voor je hoofd. Als je dus even boven je pannen wilt hangen om de aroma’s van je gerechten te checken, stoot je je hoofd niet meer. Maar dat is niet het enige wat een HeadFree (ook wel HeadRoom) afzuigkap te bieden heeft.

Het schuine design geeft een moderne uitstraling aan je keuken. Merken als Siemens, Bosch, Miele, AEG en Falmec hebben HeadFree modellen met een uiteenlopend design. Veel zijn afgewerkt met gekleurd glas en roestvrijstalen details. Sommige zijn volledig vervaardigd uit roestvrijstaal. Er zijn zelfs HeadFree afzuigkappen met (gekleurde) LED sfeerverlichting!

De HeadFree afzuigkappen zijn (bijna) allemaal uitgevoerd met randafzuiging. De lucht wordt langs de randen afgezogen en hierdoor is het rendement van afzuiging hoger dan bij een gewone wandschouw afzuigkap. Ook is hij stiller en zijn de lelijke metalen vetfilters niet meer zichtbaar.

Een laatste leuke eigenschap van de HeadFree afzuigkap is dat de afzuigkap in recirculatie-modus zonder schouw geplaatst kan worden. Dat geeft je keuken pas echt een bijzondere uitstraling.

Dus. Wil je iets unieks? Een eye-catcher in je keuken? Kies dan voor een HeadFree afzuigkap.

Nieuwe keuken aanschaffen? Doe ideeŽn op bij Keukenloods!

Is je huis wel toe aan een nieuwe keuken? Dan doe je er goed aan eerst wat inspiratie op te doen voordat je een keuze maakt voor je uiteindelijke keuken. Op de website van Keukenloods vind je keukenloods vind je ideeën voor je keuken in overvloed! Neem eens een kijkje bij ons klanten prikbord om letterlijk een kijkje in de keuken van onze tevreden klanten te nemen. Wil je weten wat de nieuwste trends zijn op het gebied van keukens? Neem dan eens een kijkje bij onze nieuwe collectie!

Nieuwe keuken aanschaffen? Doe ideeŽn op bij Keukenloods!

Maak een afspraak advies over jouw nieuwe keuken

Ideeën voor een nieuwe keuken zijn er in overvloed! Zie je echter door de bomen het bos niet meer? Maak dan eens een afspraak met een keukenadviseur in het voor jou dichtstbijzijnde filiaal van Keukenloods! Dit kun je doen door het contactformulier op onze website in te vullen. Heb je misschien nog vragen over onze keukens, bijvoorbeeld over de verschillende soorten en stijlen die we aanbieden? Bel dan even naar 0226-355340. Onze specialisten staan 7 dagen per week klaar voor het beantwoorden van jouw vragen.

Maak een afspraak advies over jouw nieuwe keuken
Bekijk meer producten met HeadFree afzuigkappen