Informatie: ons coronabeleid en schaarste in de markt.

Informatie: ons coronabeleid en schaarste in de markt.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. We volgen de ontwikkelingen en de adviezen vanuit het RIVM op de voet en ondernemen meteen actie als daarom wordt gevraagd. Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat we het virus indammen.

Schaarste en leveringsproblemen
Wellicht heb je het in het nieuws al voorbij zien komen, maar diverse grondstoffen (o.a. hout) worden steeds schaarser en hierdoor stijgen de prijzen. Ook is er een tekort aan computerchips. Onze leveranciers (van keukens en apparatuur) hebben hier helaas ook mee te maken. Verder is de Europese vraag enorm gegroeid terwijl de productiecapaciteit door de coronamaatregelen en tekorten van grondstoffen is gedaald.

Ons advies: heb je binnenkort apparatuur of een keuken nodig? Bestel snel om leverproblemen en prijsverhogingen te voorkomen. Wij gaan onze uiterste best doen om de bestelling snel en voor de beste prijs bij jou te bezorgen! Voor advies en vragen staat ons verkoopteam online voor je klaar. 

Onze winkels en webshop zijn geopend!
Onze winkels zijn geopend. Langskomen? Wij verzoeken je vooraf een afspraak te maken zodat je er zeker van bent dat wij alle tijd voor je hebben om je goed te informeren. Hier vind je onze afspraakpagina waar je een datum en voorkeurstijd kunt aangeven. Onze adviseurs nemen z.s.m. contact met je op om je wensen te bespreken en de datum/tijd te bevestigen. Uiteraard is onze webshop 24/7 geopend en kunnen wij je bestelling indien voorradig snel thuis bezorgen.
 
Bezorging aan huis en afhalen
Onze bezorgers houden zich aan de voorschriften en brengen je bestelling tot aan de voordeur. Contant betalen is helaas niet mogelijk. Afhalen in een van onze filialen is ook een mogelijkheid. 

Informatie over jouw nieuwe keuken
Gelukkig blijft het mogelijk om keukens in te meten, leveren en monteren. Heb je een vraag over jouw keuken? Je kunt de status van je keuken via de orderstatus bekijken of contact opnemen met het filiaal.
 
Tenslotte
We danken je voor je begrip en medewerking en wensen jou en iedereen om je heen een goede gezondheid.
 
Met vriendelijke groet,
Directie Keukenloods.nl

 

HeadFree afzuigkappen

Iedereen stoot zijn hoofd minstens één keer in zijn of haar leven aan de afzuigkap. Dat is minstens één keer te veel. Gelukkig is hier een oplossing voor: de HeadFree afzuigkap.

De HeadFree afzuigkap heeft een schuin design zodat er meer ruimte is voor je hoofd. Als je dus even boven je pannen wilt hangen om de aroma’s van je gerechten te checken, stoot je je hoofd niet meer. Maar dat is niet het enige wat een HeadFree (ook wel HeadRoom) afzuigkap te bieden heeft.

Het schuine design geeft een moderne uitstraling aan je keuken. Merken als Siemens, Bosch, Miele, AEG en Falmec hebben HeadFree modellen met een uiteenlopend design. Veel zijn afgewerkt met gekleurd glas en roestvrijstalen details. Sommige zijn volledig vervaardigd uit roestvrijstaal. Er zijn zelfs HeadFree afzuigkappen met (gekleurde) LED sfeerverlichting!

De HeadFree afzuigkappen zijn (bijna) allemaal uitgevoerd met randafzuiging. De lucht wordt langs de randen afgezogen en hierdoor is het rendement van afzuiging hoger dan bij een gewone wandschouw afzuigkap. Ook is hij stiller en zijn de lelijke metalen vetfilters niet meer zichtbaar.

Een laatste leuke eigenschap van de HeadFree afzuigkap is dat de afzuigkap in recirculatie-modus zonder schouw geplaatst kan worden. Dat geeft je keuken pas echt een bijzondere uitstraling.

Dus. Wil je iets unieks? Een eye-catcher in je keuken? Kies dan voor een HeadFree afzuigkap.

Bekijk meer producten met HeadFree afzuigkappen