Lees hier alles over de voorzorgsmaatregelen die wij hebben getroffen.

Hoe gaat Keukenloods.nl om met het de huidige omstandigheden? Zo zorgen we voor jullie en onze gezondheid.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. We volgen de ontwikkelingen en de adviezen vanuit het RIVM op de voet en ondernemen meteen actie als daarom wordt gevraagd.

1. Bezoek aan onze winkels
Je blijft van harte welkom in onze winkels. Wel vragen wij om je begrip voor de nodige voorzorgsmaatregelen die we hebben getroffen en die we ook van jou vragen. Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat we het virus indammen.

Welke extra voorzorgsmaatregelen nemen wij?
- Onze medewerkers geven je geen hand en houden gepaste afstand. Het advies is 1,5 meter.
- We monitoren de gezondheid van al onze medewerkers. Iedereen met (lichte) klachten blijft thuis.
- In al onze winkels bieden we desinfecterende handgel aan en we wassen onze handen met grote regelmaat.
- We maken onze winkels extra vaak schoon.

Wat vragen we van jou?
- De voorschriften van RIVM te respecteren.
- Regelmatig handen wassen bij bezoek aan onze winkels.
- Onze winkel niet bezoeken bij klachten die horen bij het virus (klachten als hoesten, koorts, niezen, keelklachten).
- Bij klachten een reeds gemaakte afspraak met ons  te verzetten.

Reguliere openingstijden
Het kan zijn dat sommige winkels aangepaste openingstijden hebben (bijvoorbeeld omdat we te weinig collega’s hebben die je van dienst kunnen zijn). De laatste informatie hierover vind je altijd op onze website.

Open op afspraak
Wij bieden je ook de mogelijkheid een afspraak te maken op een tijdstip wanneer het jou uitkomt. Je kunt contact opnemen met één van onze vestigingen of eenvoudig zelf de afspraak plannen op onze website.

2. Bezoek aan huis voor inmeten, leveren & monteren
Al onze klanten worden hierover persoonlijk geïnformeerd. Heb je nog geen bericht van ons ontvangen of heb je vragen dan kun je contact met ons opnemen.
Onze bezorgers brengen je bestelling tot aan de voordeur. Contant betalen aan de deur is tijdelijk helaas niet mogelijk.

3. Update
Voor het laatste nieuws omtrent jouw bestelling bij Keukenloods.nl kijk dan op onze voorzorgsmaatregelen update pagina

Tenslotte
We danken je voor je begrip en medewerking en wensen jou en iedereen om je heen een goede gezondheid. Laten we goed op elkaar letten.

Met vriendelijke groet,

Directie Keukenloods.nl

HeadFree afzuigkappen

Iedereen stoot zijn hoofd minstens één keer in zijn of haar leven aan de afzuigkap. Dat is minstens één keer te veel. Gelukkig is hier een oplossing voor: de HeadFree afzuigkap.

De HeadFree afzuigkap heeft een schuin design zodat er meer ruimte is voor je hoofd. Als je dus even boven je pannen wilt hangen om de aroma’s van je gerechten te checken, stoot je je hoofd niet meer. Maar dat is niet het enige wat een HeadFree (ook wel HeadRoom) afzuigkap te bieden heeft.

Het schuine design geeft een moderne uitstraling aan je keuken. Merken als Siemens, Bosch, Miele, AEG en Falmec hebben HeadFree modellen met een uiteenlopend design. Veel zijn afgewerkt met gekleurd glas en roestvrijstalen details. Sommige zijn volledig vervaardigd uit roestvrijstaal. Er zijn zelfs HeadFree afzuigkappen met (gekleurde) LED sfeerverlichting!

De HeadFree afzuigkappen zijn (bijna) allemaal uitgevoerd met randafzuiging. De lucht wordt langs de randen afgezogen en hierdoor is het rendement van afzuiging hoger dan bij een gewone wandschouw afzuigkap. Ook is hij stiller en zijn de lelijke metalen vetfilters niet meer zichtbaar.

Een laatste leuke eigenschap van de HeadFree afzuigkap is dat de afzuigkap in recirculatie-modus zonder schouw geplaatst kan worden. Dat geeft je keuken pas echt een bijzondere uitstraling.

Dus. Wil je iets unieks? Een eye-catcher in je keuken? Kies dan voor een HeadFree afzuigkap.

Bekijk meer producten met HeadFree afzuigkappen