Lees hier alles over de voorzorgsmaatregelen die wij hebben getroffen.

Hoe gaat Keukenloods.nl om met het de huidige omstandigheden? Zo zorgen we voor jullie en onze gezondheid.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. We volgen de ontwikkelingen en de adviezen vanuit het RIVM op de voet en ondernemen meteen actie als daarom wordt gevraagd.

1. Bezoek aan onze winkels
Je blijft van harte welkom in onze winkels. Wel vragen wij om je begrip voor de nodige voorzorgsmaatregelen die we hebben getroffen en die we ook van jou vragen. Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat we het virus indammen.

Welke extra voorzorgsmaatregelen nemen wij?
- Onze medewerkers geven je geen hand en houden gepaste afstand. Het advies is 1,5 meter.
- We monitoren de gezondheid van al onze medewerkers. Iedereen met (lichte) klachten blijft thuis.
- In al onze winkels bieden we desinfecterende handgel aan en we wassen onze handen met grote regelmaat.
- We maken onze winkels extra vaak schoon.

Wat vragen we van jou?
- De voorschriften van RIVM te respecteren.
- Regelmatig handen wassen bij bezoek aan onze winkels.
- Onze winkel niet bezoeken bij klachten die horen bij het virus (klachten als hoesten, koorts, niezen, keelklachten).
- Bij klachten een reeds gemaakte afspraak met ons  te verzetten.

Reguliere openingstijden
Het kan zijn dat sommige winkels aangepaste openingstijden hebben (bijvoorbeeld omdat we te weinig collega’s hebben die je van dienst kunnen zijn). De laatste informatie hierover vind je altijd op onze website.

Open op afspraak
Wij bieden je ook de mogelijkheid een afspraak te maken op een tijdstip wanneer het jou uitkomt. Je kunt contact opnemen met één van onze vestigingen of eenvoudig zelf de afspraak plannen op onze website.

2. Bezoek aan huis voor inmeten, leveren & monteren
Al onze klanten worden hierover persoonlijk geïnformeerd. Heb je nog geen bericht van ons ontvangen of heb je vragen dan kun je contact met ons opnemen.
Onze bezorgers brengen je bestelling tot aan de voordeur. Contant of per pin betalen aan de deur is tijdelijk helaas niet mogelijk.

3. Update
Voor het laatste nieuws omtrent jouw bestelling bij Keukenloods.nl kijk dan op onze voorzorgsmaatregelen update pagina

Tenslotte
We danken je voor je begrip en medewerking en wensen jou en iedereen om je heen een goede gezondheid. Laten we goed op elkaar letten.

Met vriendelijke groet,

Directie Keukenloods.nl

Verbinding tussen kookplaat en afzuigkap

Misschien herken je het: Nadat je een overheerlijke maaltijd hebt bereid, kom je erachter dat je de afzuiging niet goed hebt geregeld. Als gevolg ruikt je keuken nog een halve dag naar eten. Dat is niet zo prettig. Gelukkig hebben meerdere merken daar een oplossing voor bedacht.

AEG - Hob2Hood

Dankzij de Hob2Hood functie van AEG kun je je volledig concentreren op het koken. De AEG kookplaat communiceert namelijk met de AEG afzuigkap en de afzuiging wordt zo automatisch geregeld. Ook de verlichting in de afzuigkap wordt automatisch ingeschakeld zodra de kookplaat wordt aangezet. Mocht je toch de regeling van de afzuiging in eigen handen willen hebben, dan kun je de afzuigkap eenvoudig via de kookplaat bedienen.

Samsung - Connected Hood

Bij Samsung kun je de kookplaat via Bluetooth koppelen aan je afzuigkap. De afzuigkap gaat dan automatisch aan als je begint met koken op de kookplaat. Ook wordt de verlichting in de afzuigkap dan automatisch geactiveerd. Met de Connected Hood kun je ook gemakkelijk de afzuigkap bedienen met je smartphone en de Smart Things app. Zo heb je geen last van vingerafdrukken op je afzuigkap! 

Samsung - Connected Hood

Siemens - Cookconnect

Met de Cookconnect-functie kun je door middel van een wifi-verbinding, de Siemens afzuigkap bedienen op je kookplaat. Als je bijvoorbeeld meerdere pannen op de kookplaat zet, kun je eenvoudig de afzuigcapaciteit aanpassen. Of als je meer licht nodig hebt op de kookplaat, stel je dat gemakkelijk in op de kookplaat.

Siemens - Cookconnect
Bekijk meer producten met Verbinding tussen kookplaat en afzuigkap