Lees hier alles over de voorzorgsmaatregelen die wij hebben getroffen.

Hoe gaat Keukenloods.nl om met het de huidige omstandigheden? Zo zorgen we voor jullie en onze gezondheid.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. We volgen de ontwikkelingen en de adviezen vanuit het RIVM op de voet en ondernemen meteen actie als daarom wordt gevraagd.

1. Bezoek aan onze winkels
Je blijft van harte welkom in onze winkels. Wel vragen wij om je begrip voor de nodige voorzorgsmaatregelen die we hebben getroffen en die we ook van jou vragen. Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat we het virus indammen.

Welke extra voorzorgsmaatregelen nemen wij?
- Onze medewerkers geven je geen hand en houden gepaste afstand. Het advies is 1,5 meter.
- We monitoren de gezondheid van al onze medewerkers. Iedereen met (lichte) klachten blijft thuis.
- In al onze winkels bieden we desinfecterende handgel aan en we wassen onze handen met grote regelmaat.
- We maken onze winkels extra vaak schoon.

Wat vragen we van jou?
- De voorschriften van RIVM te respecteren.
- Regelmatig handen wassen bij bezoek aan onze winkels.
- Onze winkel niet bezoeken bij klachten die horen bij het virus (klachten als hoesten, koorts, niezen, keelklachten).
- Bij klachten een reeds gemaakte afspraak met ons  te verzetten.

Reguliere openingstijden
Het kan zijn dat sommige winkels aangepaste openingstijden hebben (bijvoorbeeld omdat we te weinig collega’s hebben die je van dienst kunnen zijn). De laatste informatie hierover vind je altijd op onze website.

Open op afspraak
Wij bieden je ook de mogelijkheid een afspraak te maken op een tijdstip wanneer het jou uitkomt. Je kunt contact opnemen met één van onze vestigingen of eenvoudig zelf de afspraak plannen op onze website.

2. Bezoek aan huis voor inmeten, leveren & monteren
Al onze klanten worden hierover persoonlijk geïnformeerd. Heb je nog geen bericht van ons ontvangen of heb je vragen dan kun je contact met ons opnemen.
Onze bezorgers brengen je bestelling tot aan de voordeur. Contant of per pin betalen aan de deur is tijdelijk helaas niet mogelijk.

3. Update
Voor het laatste nieuws omtrent jouw bestelling bij Keukenloods.nl kijk dan op onze voorzorgsmaatregelen update pagina

Tenslotte
We danken je voor je begrip en medewerking en wensen jou en iedereen om je heen een goede gezondheid. Laten we goed op elkaar letten.

Met vriendelijke groet,

Directie Keukenloods.nl

KitchenAid mixers

In 1919 werd de eerste KitchenAid mixer ontwikkeld. Destijds werd het de H5 eierklopper genoemd. De huidige merknaam kwam tot stand nadat een testpersoon aan één van de bedrijfsleiders verklaarde dat het apparaat ‘the best kitchen aid I ever had!’ (het beste keukenhulpje dat ik ooit heb gehad!) was. En zo was KitchenAid geboren. Tot op deze dag is het uiterlijk van de KitchenAid mixer nauwelijks veranderd. 

Op deze pagina lichten we de verschillende soorten KitchenAid mixers toe en vertellen we je wat de verschillen zijn.

(Lees hier meer over alle KitchenAid accessoires voor de mixers)

KitchenAid Classic

De 5K45SS is het goedkoopste model van KitchenAid en is te herkennen aan de kom zonder handvat en de kleur (hij is alleen beschikbaar in het wit). Deze mixer is perfect voor de beginnende kok en kan lichte tot medium hoeveelheden aan. De mengkom heeft een inhoud van 4,3 liter. Deze mixer is niet geschikt voor het maken van brooddeeg.

KitchenAid Classic

KitchenAid Artisan

Dit is het meest bekende model. Hij is beschikbaar in verschillende varianten en het verschil zit in de inhoud van de mengkom en bijgeleverde accessoires. De 5KSM125, 5KSM175 en de 5KSM156 zijn in principe dezelfde machines met mengkom van 4,8 liter maar de 5KSM175PS heeft meer bijgeleverde accessoires en de 5KSM156 (alleen uitgevoerd in de kleur parelmoer) wordt geleverd met een melkglazen mengkom en zonder schenkschild en zonder roestvrijstalen kom. Verder is er de 5KSM6521X met in hoogte verstelbare glazen kom van 6 liter en de 5KSM7580X, een mixer met in hoogte verstelbare roestvrijstalen kom van 6,9 liter.

KitchenAid Artisan

KitchenAid Mini

KitchenAid heeft ook kleinere Mini mixers. Deze zijn lichter (6,5 kg) en kleiner dan de bekende Artisan mixer. Hierdoor gemakkelijk te verplaatsen, past hij perfect in kleine keukens en is hij even krachtig als de Artisan mixer. Net als bij de Artisan keukenrobot wordt er strandaard een kneedhaak, platte menghaak en draadgarde bijgeleverd.

KitchenAid Mini

KitchenAid Heavy Duty

Deze mixers hebben een sterkere motor dan de mixers uit de Artisan familie en kunnen grotere hoeveelheden aan. Er zijn twee beschikbare modellen: de 5KPM5 met verstelbare mengkom van 4,8 liter en de 5KSM7591X met verstelbare mengkom van 6,9 liter (en een 1,3 pk motor).

KitchenAid Heavy Duty

KitchenAid Professional

De 5KSM7990X heeft ook een motor met 1,3 pk, maar hij is iets zuiniger in verbruik dan de 5KSM7591X. Ook heeft hij een in hoogte verstelbare roestvrijstalen mengkom van 6,9 liter en een metalen constructie om de kom heen.

 

KitchenAid Professional
Bekijk meer producten met KitchenAid mixers