Maxiline

De gemiddelde lengte van een Nederlander is 183,2 centimeter en daarmee zijn de Nederlanders de langste mensen ter wereld. Maxiline keukens zijn keukens met een hoog werkblad en een goede uitkomst voor lange mensen. Naast dat de ergonomie van lange mensen hierdoor wordt verbetert, is er vaak meer ruimte voor bijvoorbeeld een extra keukenlade of een extra legplank in een kastje. 

Niet alle inbouw vaatwassers en fornuizen zijn geschikt voor een maxiline keuken vanwege de langere kastdeuren en het verhoogde werkblad. Het is daarom belangrijk om maxiline vaatwassers aan te schaffen. Deze zijn wat hoger en er kan een lange kastdeur op gemonteerd worden. Bij fornuizen kun je vaak een set verstel-poortjes aanschaffen om het fornuis mooi aan te laten sluiten op de hoogte van het werkblad.

Maak een afspraak met een van onze adviseurs voor meer informatie over maxiline keukens.

Wat is het verschil tussen een design keuken en een moderne keuken?

Design keukens en moderne keukens, vaak worden de twee termen met elkaar verward. Toch is er wel degelijk een verschil tussen de twee soorten keukens. Ten eerste stralen design keukens vaak geen gebruiksvriendelijkheid uit op het eerste oog. Maar als je de keuken leert kennen, merk je dat de keuken toch wel handige snufjes heeft. Bijvoorbeeld een hoekkastje waarvan de planken naar buiten geschoven worden, een rolluikje op een plek waar je anders snel je hoofd zou stoten of verlichting in je keukenkast.

Wat is het verschil tussen een design keuken en een moderne keuken?

Afwerking

Ten tweede is het uiterlijk van de keuken altijd perfect afgewerkt. De hoeken en rondingen hebben allemaal de juiste afmetingen en alle naden sluiten precies op elkaar aan. In sommige gevallen staat symmetrie centraal in een design keuken, maar rondingen of juist hoeken kunnen ook de hoofdrol hebben.

Ten slotte is er vaak enige vorm van innovatie verwerkt in de keuken. Dit geeft design keukens hun unieke persoonlijkheid.

Afwerking

Een design keuken van Keukenloods.nl

Keukenloods heeft een uitgebreid aanbod aan design keukens. Sommige design keukens staan in onze showrooms en vele andere zijn te bekijken op onze website. Wil je een totaal unieke design keuken in huis hebben? Dan kun je samen met een van onze keukenadviseurs jouw 'one of a kind' keuken ontwerpen. Alle mogelijkheden zijn bespreekbaar en je kunt tot aan de deurscharnieren je eigen keuken vormgeven. Je kunt dus rekenen op echt maatwerk. Maak hiervoor vrijblijvend een afspraak in een van onze vestigingen. Dit kun je eenvoudig doen door het contactformulier in te vullen óf door even te bellen naar 0226-355340.

Een design keuken van Keukenloods.nl
Bekijk meer producten met Maxiline