MaxiSense

Bij een inductiekookplaat met MaxiSense maakt het niet meer uit hoe en waar je je pan op de plaat zet als er maar een kruis op de kookplaat wordt aangeraakt. De kookplaat verspreid dan de warmte automatisch over de grootte en de vorm van de pan.

Welke keuken ga jij kiezen?

Een keuken moet in de eerste plaats van goede kwaliteit en functioneel zijn. In de tweede plaats moet het passen in de beschikbare ruimte en deze ook optimaal benutten. Dat zijn allemaal zaken waarbij de adviseurs van Keukenloods je van advies kunnen dienen.

Maar verder is het natuurlijk ook de bedoeling dat je de keuken mooi vindt, dat je jezelf er thuis voelt en dat deze van meerwaarde is voor je woning en je woongenot.

Welke keuken ga jij kiezen?

Kijk om je heen voor keukeninspiratie

Op internet kun je heel veel ideeën opdoen en ontdekken wat de nieuwe keukentrends zijn. Veel klanten hebben op internet al veel keukeninspiratie opgedaan voordat ze bij ons in de showroom verschijnen. Vaak brengen ze hun tablet mee, waarop ze de Pinterest borden met hun gepinde keukeninspiratie aan ons kunnen laten zien. Heel handig! Slim om daar eens een kijkje te nemen dus. Je vindt er designkeukens die je ziet in dure tijdschriften, vintage en doe-het-zelf ideeën en heel veel plaatjes van wat andere keukenkopers wereldwijd hebben aangeschaft.

Kijk om je heen voor keukeninspiratie

Keukeninspiratie bij keukenloods

Onze showrooms zijn natuurlijk ook een goede inspiratiebron. Naast de 11 fysieke showrooms, staat onze website ook vol met voorbeelden van keuken in verschillende stijlen. En, op de website houden we een inspiratiebord bij. Dit is een verzameling van foto’s van klanten, gemaakt en geüpload door de klanten zelf. Dit is een ideaal kijkje in de keuken bij andere mensen, letterlijk in dit geval. Dit geeft een realistischer beeld dan de vaak tot in de puntjes uitgelichte, beeld bewerkte foto’s op internet of in magazines.

Keukeninspiratie bij keukenloods

 

 

Als de pan wordt verwijderd wordt het energieveld meteen stopgezet en wordt er geen stroom meer verbruikt. Ook is het schoonhouden van de plaat gemakkelijk: doordat de inductiekookplaat alleen warm wordt onder de pan, koeken gevallen restjes en vlekken niet aan en is het gemakkelijk weg te vegen.

Bekijk meer producten met MaxiSense