Informatie: ons coronabeleid en schaarste in de markt.

Informatie: ons coronabeleid en schaarste in de markt.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. We volgen de ontwikkelingen en de adviezen vanuit het RIVM op de voet en ondernemen meteen actie als daarom wordt gevraagd. Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat we het virus indammen.

Schaarste en leveringsproblemen
Wellicht heb je het in het nieuws al voorbij zien komen, maar diverse grondstoffen (o.a. hout) worden steeds schaarser en hierdoor stijgen de prijzen. Ook is er een tekort aan computerchips. Onze leveranciers (van keukens en apparatuur) hebben hier helaas ook mee te maken. Verder is de Europese vraag enorm gegroeid terwijl de productiecapaciteit door de coronamaatregelen en tekorten van grondstoffen is gedaald.

Ons advies: heb je binnenkort apparatuur of een keuken nodig? Bestel snel om leverproblemen en prijsverhogingen te voorkomen. Wij gaan onze uiterste best doen om de bestelling snel en voor de beste prijs bij jou te bezorgen! Voor advies en vragen staat ons verkoopteam online voor je klaar. 

Onze winkels en webshop zijn geopend!
Onze winkels zijn geopend. Langskomen? Wij verzoeken je vooraf een afspraak te maken zodat je er zeker van bent dat wij alle tijd voor je hebben om je goed te informeren. Hier vind je onze afspraakpagina waar je een datum en voorkeurstijd kunt aangeven. Onze adviseurs nemen z.s.m. contact met je op om je wensen te bespreken en de datum/tijd te bevestigen. Uiteraard is onze webshop 24/7 geopend en kunnen wij je bestelling indien voorradig snel thuis bezorgen.
 
Bezorging aan huis en afhalen
Onze bezorgers houden zich aan de voorschriften en brengen je bestelling tot aan de voordeur. Contant betalen is helaas niet mogelijk. Afhalen in een van onze filialen is ook een mogelijkheid. 

Informatie over jouw nieuwe keuken
Gelukkig blijft het mogelijk om keukens in te meten, leveren en monteren. Heb je een vraag over jouw keuken? Je kunt de status van je keuken via de orderstatus bekijken of contact opnemen met het filiaal.
 
Tenslotte
We danken je voor je begrip en medewerking en wensen jou en iedereen om je heen een goede gezondheid.
 
Met vriendelijke groet,
Directie Keukenloods.nl

 

3D-besteklade+

Voordelen van Miele 3D-besteklade+ ten opzichte van bestekkorf:

Omdat de bestekkorf uit het onderste rek is verdwenen, is er meer ruimte voor borden en pannen. Daarnaast is het bestek overzichtelijker in- en uit te ruimen in de lade. Je hoeft niet meer te bukken. Een ander voordeel is dat er geen scherpe delen meer naar boven steken (van bijvoorbeeld messen).

Voordelen van de Miele 3D-besteklade+ ten opzichte van gewone besteklades:

De 3D-besteklade van Miele heeft meer te bieden dan een gewone besteklade. Zo is hij bijvoorbeeld ook verstelbaar in de breedte. Hierdoor is er altijd genoeg ruimte voor grote wijnglazen in het rek eronder (zie video). Ook kun je het middelste deel van de besteklade verlagen. Grote soeplepes, gardes en spatels passen zo met gemak in de besteklade.

Daarnaast beschikt het middelste deel over neerklapbare spijlen. Hierdoor kun je scherpe messen veilig in- en uitruimen. Het verstellen van de 3D besteklade+ gaat zeer gemakkelijk door de gele delen te verschuiven.

Bekijk alle Miele Vaatwassers