Lees hier alles over de voorzorgsmaatregelen die wij hebben getroffen.

Hoe gaat Keukenloods.nl om met het de huidige omstandigheden? Zo zorgen we voor jullie en onze gezondheid.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. We volgen de ontwikkelingen en de adviezen vanuit het RIVM op de voet en ondernemen meteen actie als daarom wordt gevraagd.

1. Bezoek aan onze winkels
Je blijft van harte welkom in onze winkels. Wel vragen wij om je begrip voor de nodige voorzorgsmaatregelen die we hebben getroffen en die we ook van jou vragen. Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat we het virus indammen.

Welke extra voorzorgsmaatregelen nemen wij?
- Onze medewerkers geven je geen hand en houden gepaste afstand. Het advies is 1,5 meter.
- We monitoren de gezondheid van al onze medewerkers. Iedereen met (lichte) klachten blijft thuis.
- In al onze winkels bieden we desinfecterende handgel aan en we wassen onze handen met grote regelmaat.
- We maken onze winkels extra vaak schoon.

Wat vragen we van jou?
- De voorschriften van RIVM te respecteren.
- Regelmatig handen wassen bij bezoek aan onze winkels.
- Onze winkel niet bezoeken bij klachten die horen bij het virus (klachten als hoesten, koorts, niezen, keelklachten).
- Bij klachten een reeds gemaakte afspraak met ons  te verzetten.

Reguliere openingstijden
Het kan zijn dat sommige winkels aangepaste openingstijden hebben (bijvoorbeeld omdat we te weinig collega’s hebben die je van dienst kunnen zijn). De laatste informatie hierover vind je altijd op onze website.

Open op afspraak
Wij bieden je ook de mogelijkheid een afspraak te maken op een tijdstip wanneer het jou uitkomt. Je kunt contact opnemen met één van onze vestigingen of eenvoudig zelf de afspraak plannen op onze website.

2. Bezoek aan huis voor inmeten, leveren & monteren
Al onze klanten worden hierover persoonlijk geïnformeerd. Heb je nog geen bericht van ons ontvangen of heb je vragen dan kun je contact met ons opnemen.
Onze bezorgers brengen je bestelling tot aan de voordeur. Contant of per pin betalen aan de deur is tijdelijk helaas niet mogelijk.

3. Update
Voor het laatste nieuws omtrent jouw bestelling bij Keukenloods.nl kijk dan op onze voorzorgsmaatregelen update pagina

Tenslotte
We danken je voor je begrip en medewerking en wensen jou en iedereen om je heen een goede gezondheid. Laten we goed op elkaar letten.

Met vriendelijke groet,

Directie Keukenloods.nl

3D-besteklade+

Voordelen van Miele 3D-besteklade+ ten opzichte van bestekkorf:

Omdat de bestekkorf uit het onderste rek is verdwenen, is er meer ruimte voor borden en pannen. Daarnaast is het bestek overzichtelijker in- en uit te ruimen in de lade. Je hoeft niet meer te bukken. Een ander voordeel is dat er geen scherpe delen meer naar boven steken (van bijvoorbeeld messen).

Voordelen van de Miele 3D-besteklade+ ten opzichte van gewone besteklades:

De 3D-besteklade van Miele heeft meer te bieden dan een gewone besteklade. Zo is hij bijvoorbeeld ook verstelbaar in de breedte. Hierdoor is er altijd genoeg ruimte voor grote wijnglazen in het rek eronder (zie video). Ook kun je het middelste deel van de besteklade verlagen. Grote soeplepes, gardes en spatels passen zo met gemak in de besteklade.

Daarnaast beschikt het middelste deel over neerklapbare spijlen. Hierdoor kun je scherpe messen veilig in- en uitruimen. Het verstellen van de 3D besteklade+ gaat zeer gemakkelijk door de gele delen te verschuiven.

Bekijk alle Miele Vaatwassers