3D-besteklade+

Voordelen van Miele 3D-besteklade+ ten opzichte van bestekkorf:

Omdat de bestekkorf uit het onderste rek is verdwenen, is er meer ruimte voor borden en pannen. Daarnaast is het bestek overzichtelijker in- en uit te ruimen in de lade. Je hoeft niet meer te bukken. Een ander voordeel is dat er geen scherpe delen meer naar boven steken (van bijvoorbeeld messen).

 

Haal gezelligheid in huis met een nostalgische keuken

Met een nostalgische keuken haal je direct de sfeer van vroeger in huis. Voor het verkrijgen van een nostalgische uitstraling van de keuken, wordt vaak gekozen voor een landelijke stijl. Hierbij is de keuken meestal gemaakt van hout of steen en heeft een sierlijke afwerking, bijvoorbeeld van de keukendeurtjes of keukengrepen. Toch hoeft een nostalgische keuken alles behalve ouderwets te zijn: er wordt namelijk gebruik gemaakt van moderne materialen en apparatuur. Zo kom je niets te kort in je sfeervolle nieuwe keuken.

Haal gezelligheid in huis met een nostalgische keuken

Kom jij binnenkort een keer langs in onze showroom?

Hou jij ook zo van die landelijke stijl voor in je huis? Kom dan eens langs bij één van de showrooms van Keukenloods! Hier kun je al onze kwalitatieve keukens in het echt bekijken. Ook kun je zo direct spreken met een deskundige keukenadviseur om meer te weten te komen over de mogelijkheden van een nostalgische keuken in jouw huis. Wil je graag meer informatie over onze keukens of diensten? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via 0226-355340.

Kom jij binnenkort een keer langs in onze showroom?

Voordelen van de Miele 3D-besteklade+ ten opzichte van gewone besteklades:

De 3D-besteklade van Miele heeft meer te bieden dan een gewone besteklade. Zo is hij bijvoorbeeld ook verstelbaar in de breedte. Hierdoor is er altijd genoeg ruimte voor grote wijnglazen in het rek eronder (zie video). Ook kun je het middelste deel van de besteklade verlagen. Grote soeplepes, gardes en spatels passen zo met gemak in de besteklade.

Daarnaast beschikt het middelste deel over neerklapbare spijlen. Hierdoor kun je scherpe messen veilig in- en uitruimen. Het verstellen van de 3D besteklade+ gaat zeer gemakkelijk door de gele delen te verschuiven.

Bekijk meer producten met 3D-besteklade+