Miele@home

Miele@Home is een systeem waarmee je verschillende Miele-apparaten met elkaar kunnen communiceren. Dit systeem bestaat uit verschillende functies waaronder SuperVision. Hiermee kun je de actuele status van al je Miele-apparaten aflezen op het display van een van de apparaten.

Ook kun je bijvoorbeeld je afzuigkap met je kookplaat laten communiceren en de tijd gemakkelijk op ieder apparaat synchroniseren. Via de app kun je apparaten voor dat je thuis bent al aanzetten. Zo kun je bijvoorbeeld de oven al laten voorverwarmen voor je thuiskomt.

De uitstraling

Vervolgens gaat u kijken naar het uiterlijk. De eerste vraag is of u inbouwapparatuur wilt of juist niet. Inbouwapparatuur heeft het voordeel dat uw keuken rustiger oogt; het vormt meer één geheel omdat u bijvoorbeeld de deur van de koelkast eenzelfde front geeft als de keukenkastjes. Kiest u voor gekleurde apparatuur, roestvrijstaal of zwart/wit? Ook dat is weer bepalend voor de sfeer van uw keuken. En tot slot; naar welk merk gaat uw voorkeur uit? Bij Keukenloods.nl kunt u terecht voor alle grote merken. Bovendien adviseren wij u ook graag, aarzel dus niet om iets te vragen!

De uitstraling
Bekijk meer producten met Miele@home