÷koflow: EfficiŽnt filter-systeem

Normale drogers hebben vaak twee filters. Eentje in de deur en eentje aan de onderzijde in de binnenkant. Vaak wordt dat tweede filter vergeten bij het schoonmaken. Het gevolg hiervan is dat kleding vaker pluist en niet goed droogt omdat de luchtstroom wordt vertraagd door het verstopte filter.

Een keuken met bar creŽer je gezelligheid in huis

Terwijl jij heerlijk aan het koken bent schuift je partner of kind alvast aan om gezellig bij te kletsen. Vervolgens genieten jullie samen van een heerlijke maaltijd aan de bar. Vanzelfsprekend biedt de bar ook de perfecte gelegenheid om gezellig een drankje te doen met vrienden en familie. Zoals je ziet, ligt een keuken met bar als basis voor vele gezellige momenten in huis. Dankzij de bar wordt de keuken dan ook een sfeervolle ruimte waar je kunt genieten van de mooie momenten van het leven, samen met je gezin of met vrienden.

Een keuken met bar creŽer je gezelligheid in huis

Bezoek jouw dichtstbijzijnde vestiging

Zie jij dat wel zitten, zo’n moderne keuken met bar in je huis? Kom dan eens langs bij een van de vestigingen van Keukenloods om de modellen in ons assortiment in het echt te bekijken. Eén van onze keukenadviseurs zal je vervolgens alles vertellen over de mogelijkheden voor het plaatsen van een keuken met bar bij jou in huis. Wil je graag wat meer informatie over Keukenloods of de producten die wij aanbieden? Dan kun je altijd even bellen naar 0226-355340. Onze specialisten staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.

Bezoek jouw dichtstbijzijnde vestiging

 

 

 

De drogers van AEG hebben een efficiënt filter-systeem waarbij maar één filter schoongemaakt moet worden. Hierdoor wordt de luchtstroom niet verzwakt en droogt de kleding beter. Een ander pluspunt is dat de AEG droger hierdoor energiezuiniger is dan gewone drogers. 

Bekijk meer producten met ÷koflow: EfficiŽnt filter-systeem