Quooker FLEX

Quooker staat bekend om zijn kokendwaterkranen in een strak design. Nu hebben ze ook de Quooker FLEX ontwikkeld: een kokendwaterkraan/mengkraan met soepele uittrekslang. Deze slang zit keurig opgeborgen in de uitloop van de kraan. De FLEX is bijzonder handig bij het wassen van grote groenten, het schoonspoelen van grote borden en het vullen van grote vazen en kannen die niet in de spoelbak passen. De FLEX heeft daarnaast alle voordelen van een Quooker.

Een klassieke keuken als sfeervolle middelpunt van je huis

Heeft jouw huis een klassieke inrichting? Dan kan een klassieke keuken hierbij natuurlijk niet ontbreken! Ook met een moderne inrichting van het huis is een keuken met klassieke uitstraling, bijvoorbeeld een landelijke keuken, een prima optie. In dit geval wordt de keuken direct het sfeervolle middelpunt van het huis waar je geniet van mooie momenten met familie en vrienden.

Een klassieke keuken als sfeervolle middelpunt van je huis

Bekijk onze keukens in de showroom

Kies jij ook voor een klassieke keuken in jouw huis? Neem dan eens een kijkje binnen het uitgebreide assortiment van Keukenloods. Dit kan via onze website, maar je bent natuurlijk ook van harte welkom om eens een bezoekje te brengen aan onze showroom. Hier kun je onze prachtige klassieke keukens met eigen ogen bekijken en direct advies ontvangen van één van onze adviseurs. Voor meer informatie kun je ook altijd even bellen naar 0226-355340.

Bekijk onze keukens in de showroom

 

De FLEX is ook veilig te gebruiken. Als de uittrekslang is uitgetrokken, kan de kokendwaterkraan niet geactiveerd worden. De Quooker FLEX is verkrijgbaar in het kenmerkende design met ronde uitloop en er is keuze uit twee finishes: chroom en roestvrij staal.

Lees hier meer over alle Quookers ➜ http://blog.keukenloods.nl/hoe-kies-ik-mijn-eerste-quooker/

Alleen deze week: Gratis Quooker FLEX bij aankoop van jouw keuken!

 

Bekijk meer producten met Quooker FLEX