Hoe gaat Keukenloods.nl om met de huidige omstandigheden? Zo zorgen we voor jullie en onze gezondheid.

Hoe gaat Keukenloods.nl om met de huidige omstandigheden? Zo zorgen we voor jullie en onze gezondheid.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. We volgen de ontwikkelingen en de adviezen vanuit het RIVM op de voet en ondernemen meteen actie als daarom wordt gevraagd. Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat we het virus indammen.


Bezoek aan onze winkels

Onze winkels zijn weer geopend! Langskomen? Wij verzoeken je vooraf een afspraak te maken. (We mogen maar een maximaal aantal klanten tegelijkertijd ontvangen). Wil je een afspraak maken? Ga direct naar onze afspraakpagina. Onze adviseurs nemen (na het invullen van het afspraakformulier) z.s.m. contact met je op om je wensen te bespreken en de datum/tijd te bespreken.
 

Apparatuur nodig?
Geen probleem. Onze webshop is geopend en wij kunnen de apparatuur blijven bezorgen. Heb je een vraag? Het online verkoop team staat voor je klaar. Schroom niet om contact op te nemen. 

 

Bezorging aan huis

Al onze klanten worden hierover persoonlijk geïnformeerd. Heb je hierover vragen dan kun je contact met ons opnemen. Onze bezorgers houden zich aan de voorschriften en brengen je bestelling tot aan de voordeur. Contant betalen is helaas niet mogelijk. 

 

Afhalen

Afhalen is sinds 10 februari weer mogelijk! Een artikel bij jou in de buurt afhalen? Neem vooraf contact op met het filiaal om de afhaaldatum + tijd te bespreken. Vooraf betalen is verplicht. 

 

Informatie over jouw nieuwe keuken

Gelukkig blijft het mogelijk om keukens in te meten, leveren en monteren. Hierbij staat jouw gezondheid en die van onze medewerkers centraal. We verzoeken je daarom om alle RIVM-maatregelen te respecteren. Heb je een vraag over jouw keuken? Je kunt de status van je keuken via de orderstatus bekijken of neem contact op met het filiaal.

 

Update
Voor het laatste nieuws omtrent jouw bestelling bij Keukenloods.nl kijk dan op de orderstatus pagina.

 

Tenslotte

We danken je voor je begrip en medewerking en wensen jou en iedereen om je heen een goede gezondheid. Laten we goed op elkaar letten.

 

Met vriendelijke groet,
Directie Keukenloods.nl

Virtual Flame Technology

Voor iedereen die overgestapt is op inductie, maar die het vlammetje mist van de gaskookplaat, heeft Samsung iets nieuws bedacht: Virtual Flame Technology. Door ledverlichting in de inductiekookplaat worden er vlammetjes op de zijkant van de pan geprojecteerd. Deze vlammetjes variëren in felheid op basis van de vermogensstand. Zo kun je goed zien met welke vermogensstand de pan wordt verhit, maar het ziet er bovenal heel ‘cool’ uit!

Bekijk alle Samsung inductiekookplaten

Naast Virtual Flame bieden de kookplaten van Samsung nog veel meer opties zoals:

  • Het hebben van een magnetische knop.
  • Auto connectivity.
  • Kindbeveiliging.

Magnetische knop

De Samsung inductiekookplaten die zijn voorzien van de Virtual Flame Technologie hebben ook nog andere leuke extra’s. Zoals een afneembare, magnetische bedieningsknop en een ruime flex-zone.

Magnetische knop

Auto Connectivity

Bespaar jezelf moeite en tijd! Je kunt tegenwoordig de kookplaat en afzuigkap tegelijkertijd bedienen! Natuurlijk moeten beide wel van het merk Samsung zijn en heeft ook de afzuigkap Bluetooth verbinding nodig. (Vraag een van onze adviseurs welke kookplaten en afzuigkappen zijn uitgerust met connectivity!)

Ook hebben veel kookplaten Wi-Fi-Connectivity. Daarmee heb je echt alles onder controle. Met behulp van de app heb je altijd en overal controle over jouw kookplaat. Zo kun je dus even checken of de kookplaat nog aan staan als je van huis bent. 

Auto Connectivity

Kinderbeveiliging op Samsung kookplaten

Met een druk op de knop houd je jouw inductiekookplaat veilig voor kinderen! Het zogenoemde "Child Safety Lock"  voorkomt dat kinderen de knopjes van de kookplaat kunnen bedienen. Het paneel kan wel met een druk op de knop weer volledig worden vergrendeld. Hierdoor is het niet mogelijk om de kookplaat zomaar aan te zetten, zodat kinderen hun handen niet kunnen verbranden.

Kinderbeveiliging op Samsung kookplaten

Producten met Virtual Flame Technology