Lees hier alles over de voorzorgsmaatregelen die wij hebben getroffen.

Hoe gaat Keukenloods.nl om met het de huidige omstandigheden? Zo zorgen we voor jullie en onze gezondheid.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. We volgen de ontwikkelingen en de adviezen vanuit het RIVM op de voet en ondernemen meteen actie als daarom wordt gevraagd.

1. Bezoek aan onze winkels
Je blijft van harte welkom in onze winkels. Wel vragen wij om je begrip voor de nodige voorzorgsmaatregelen die we hebben getroffen en die we ook van jou vragen. Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat we het virus indammen.

Welke extra voorzorgsmaatregelen nemen wij?
- Onze medewerkers geven je geen hand en houden gepaste afstand. Het advies is 1,5 meter.
- We monitoren de gezondheid van al onze medewerkers. Iedereen met (lichte) klachten blijft thuis.
- In al onze winkels bieden we desinfecterende handgel aan en we wassen onze handen met grote regelmaat.
- We maken onze winkels extra vaak schoon.
- Onze medewerkers dragen (zoveel als mogelijk) een mondkapje.

Wat vragen we van jou?
- De voorschriften van RIVM te respecteren.
- Regelmatig handen wassen bij bezoek aan onze winkels.
- Onze winkel niet bezoeken bij klachten die horen bij het virus 
(klachten als hoesten, koorts, niezen, keelklachten).
- Kom maximaal met 2 personen per huishouden.
- Wij verzoeken je dringend, om in onze winkels een mondkapje te dragen. 
Wanneer je deze niet zelf mee hebt zullen wij die voor je verzorgen.
- Bij klachten een reeds gemaakte afspraak met ons te verzetten.

Reguliere openingstijden
Het kan zijn dat sommige winkels aangepaste openingstijden hebben (bijvoorbeeld omdat we te weinig collega’s hebben die je van dienst kunnen zijn). De laatste informatie hierover vind je altijd op onze website.

Open op afspraak
Wij bieden je ook de mogelijkheid een afspraak te maken op een tijdstip wanneer het jou uitkomt. Je kunt contact opnemen met één van onze vestigingen of eenvoudig zelf de afspraak plannen op onze website.

2. Bezoek aan huis voor inmeten, leveren & monteren
Al onze klanten worden hierover persoonlijk geïnformeerd. Heb je nog geen bericht van ons ontvangen of heb je vragen dan kun je contact met ons opnemen.

Onze bezorgers brengen je bestelling tot aan de voordeur. Contant betalen aan de deur is tijdelijk helaas niet mogelijk.

3. Update
Voor het laatste nieuws omtrent jouw bestelling bij Keukenloods.nl kijk dan op onze voorzorgsmaatregelen update pagina

Tenslotte
We danken je voor je begrip en medewerking en wensen jou en iedereen om je heen een goede gezondheid. Laten we goed op elkaar letten.

Met vriendelijke groet,

Directie Keukenloods.nl

Home Connect

‘Blijf je nog even?’
‘Nee, sorry. Ik moet thuis nog een wasje draaien, de ovenschotel klaarmaken en kijken of ik nog naar de winkel moet.’

Dit scenario komt ons allemaal wel bekend voor. Om het huishouden te doen, moet je fysiek aanwezig zijn in je huis. Dit komt soms slecht uit, als je bijvoorbeeld moet overwerken of nog even wat langer wilt genieten van de gezelligheid op een terrasje. Siemens en Bosch hebben hiervoor de perfecte oplossing: Home Connect. Een app waarmee je bijna al je huishoudelijke apparaten kunt bedienen via wifi. Nu kun je al surfend, werkend of wat je ook buitenshuis doet, de helft van je huishouden uitvoeren met je smartphone.

Met de app kun je je apparaten zoals vaatwasser, oven, koffiemachine, wasmachine en droger starten en stoppen. Ook biedt de app online handleidingen van al je apparaten en geeft de app tips en tricks om jouw apparaten optimaal te benutten. Ben je op zoek naar accessoires voor je apparaten? De Home Connect app helpt je tijdens je zoektocht naar accessoires. Als je de juiste accessoire hebt gevonden in de app, schakelt de app je gelijk door naar de online shop.

Hieronder vind je de voordelen van Home Connect:

Home Connect voor combi-magnetron en solo oven en stoomoven:

Met de Home Connect app kun je kookprogramma’s starten en stoppen. Zo kun je bijvoorbeeld de oven vast laten voorverwarmen terwijl je je werk verlaat. Ook kun je bepaalde gerechten op de app kiezen. De app stelt dan de juiste bereiding in op de oven voor een specifiek gerecht. Handig als je een gerecht nog niet eerder hebt bereid.

Home Connect voor wandschouw afzuigkap en eilandschouw afzuigkap:

Met de app kun je de afzuigcapaciteit en verlichting van de afzuigkap gemakkelijk regelen. Daarnaast geeft de app aan wanneer het vetfilter moet worden vervangen. De juiste filters kun je dan in de online shop direct aanschaffen.

Home Connect voor volledig geïntegreerde vaatwasser, vaatwasser met paneel en vrijstaande vaatwasser:

Met de applicatie kun je gemakkelijk wasprogramma’s kiezen en aanzetten. De app geeft dan aan hoelang het wasprogramma nog duurt en geeft een melding als de vaat schoon en droog is. Als je niet precies weet welk wasprogramma het beste is voor je vaat, helpt Home Connect je een handje. Met de Easy Start functie stelt de app je een paar vragen over de vaat. Op basis van jouw antwoorden, beveelt de app jou het juiste wasprogramma aan. Je kunt ook in de app aangeven wanneer je nieuwe vaatwastabletten hebt aangeschaft. De app geeft dan aan wanneer het weer tijd is om nieuwe aan te schaffen.

Home Connect voor inbouw koelkastvrijstaande koelkast en side-by-side koelkast:

Met Home Connect kun de temperatuur in je koelkast wijzigen Daarnaast geeft de app een melding als de deur niet goed gesloten is of als de temperatuur moet worden bijgesteld. Ook krijg je advies over de beste bewaaromstandigheden voor de verschillende voedingsproducten en de voedingswaarde van je gekoelde producten. Een groot voordeel van Home Connect voor de koelkast is dat je overal kunt zien wat er nog in de koelkast staat dankzij Camera in the fridge. Met twee camera’s wordt de inhoud van je koelkast geanalyseerd. De vrijstaande koelkasten KA92DHXFP en KG56NHX3P beschikken over deze camera’s.

Home Connect voor koffiemachine:

Met de app kun je de sterkte, temperatuur en hoeveelheid melk instellen per kopje koffie. Ook kun je je favoriete kopjes koffie opslaan in de coffeePlaylist. Met de koffiemachine kun je ook bepaalde gerechten, dranken of desserts met koffie als ingrediënt bereiden. Kies gewoon voor een van deze voorgeprogrammeerde recepten in de app en start de bereiding op afstand. Zo kun je binnen no-time genieten van bijvoorbeeld een heerlijke espresso crème brûlée.

Home Connect voor wasmachine en droger:

Met de Easy start-functie selecteert de app, aan de hand van de beantwoording van een paar vragen, welk wasprogramma (of droogprogramma bij droger) je het beste kunt gebruiken. Net als bij de andere huishoudelijke apparaten kun je gemakkelijk via de Home Connect app een was- of droogprogramma kiezen en de wasmachine of droger starten. De app houdt bij hoe lang het programma nog duurt en geeft een melding als de was klaar is of als het wasmiddel op is.

Bekijk meer producten met Home Connect