Hoe gaat Keukenloods.nl om met de huidige omstandigheden? Zo zorgen we voor jullie en onze gezondheid.

Hoe gaat Keukenloods.nl om met de huidige omstandigheden? Zo zorgen we voor jullie en onze gezondheid.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. We volgen de ontwikkelingen en de adviezen vanuit het RIVM op de voet en ondernemen meteen actie als daarom wordt gevraagd. Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat we het virus indammen.


Bezoek aan onze winkels

Onze winkels zijn weer geopend! Langskomen? Wij verzoeken je vooraf een afspraak te maken. (We mogen maar een maximaal aantal klanten tegelijkertijd ontvangen). Wil je een afspraak maken? Ga direct naar onze afspraakpagina. Onze adviseurs nemen (na het invullen van het afspraakformulier) z.s.m. contact met je op om je wensen te bespreken en de datum/tijd te bespreken.
 

Apparatuur nodig?
Geen probleem. Onze webshop is geopend en wij kunnen de apparatuur blijven bezorgen. Heb je een vraag? Het online verkoop team staat voor je klaar. Schroom niet om contact op te nemen. 

 

Bezorging aan huis

Al onze klanten worden hierover persoonlijk geïnformeerd. Heb je hierover vragen dan kun je contact met ons opnemen. Onze bezorgers houden zich aan de voorschriften en brengen je bestelling tot aan de voordeur. Contant betalen is helaas niet mogelijk. 

 

Afhalen

Afhalen is sinds 10 februari weer mogelijk! Een artikel bij jou in de buurt afhalen? Neem vooraf contact op met het filiaal om de afhaaldatum + tijd te bespreken. Vooraf betalen is verplicht. 

 

Informatie over jouw nieuwe keuken

Gelukkig blijft het mogelijk om keukens in te meten, leveren en monteren. Hierbij staat jouw gezondheid en die van onze medewerkers centraal. We verzoeken je daarom om alle RIVM-maatregelen te respecteren. Heb je een vraag over jouw keuken? Je kunt de status van je keuken via de orderstatus bekijken of neem contact op met het filiaal.

 

Update
Voor het laatste nieuws omtrent jouw bestelling bij Keukenloods.nl kijk dan op de orderstatus pagina.

 

Tenslotte

We danken je voor je begrip en medewerking en wensen jou en iedereen om je heen een goede gezondheid. Laten we goed op elkaar letten.

 

Met vriendelijke groet,
Directie Keukenloods.nl

Home Connect

‘Blijf je nog even?’
‘Nee, sorry. Ik moet thuis nog een wasje draaien, de ovenschotel klaarmaken en kijken of ik nog naar de winkel moet.’

Dit scenario komt ons allemaal wel bekend voor. Om het huishouden te doen, moet je fysiek aanwezig zijn in je huis. Dit komt soms slecht uit, als je bijvoorbeeld moet overwerken of nog even wat langer wilt genieten van de gezelligheid op een terrasje. Siemens en Bosch hebben hiervoor de perfecte oplossing: Home Connect. Een app waarmee je bijna al je huishoudelijke apparaten kunt bedienen via wifi. Nu kun je al surfend, werkend of wat je ook buitenshuis doet, de helft van je huishouden uitvoeren met je smartphone.

Met de app kun je je apparaten zoals vaatwasser, oven, koffiemachine, wasmachine en droger starten en stoppen. Ook biedt de app online handleidingen van al je apparaten en geeft de app tips en tricks om jouw apparaten optimaal te benutten. Ben je op zoek naar accessoires voor je apparaten? De Home Connect app helpt je tijdens je zoektocht naar accessoires. Als je de juiste accessoire hebt gevonden in de app, schakelt de app je gelijk door naar de online shop.

Hieronder vind je de voordelen van Home Connect:

Home Connect voor combi-magnetron en solo oven en stoomoven:

Met de Home Connect app kun je kookprogramma’s starten en stoppen. Zo kun je bijvoorbeeld de oven vast laten voorverwarmen terwijl je je werk verlaat. Ook kun je bepaalde gerechten op de app kiezen. De app stelt dan de juiste bereiding in op de oven voor een specifiek gerecht. Handig als je een gerecht nog niet eerder hebt bereid.

Home Connect voor wandschouw afzuigkap en eilandschouw afzuigkap:

Met de app kun je de afzuigcapaciteit en verlichting van de afzuigkap gemakkelijk regelen. Daarnaast geeft de app aan wanneer het vetfilter moet worden vervangen. De juiste filters kun je dan in de online shop direct aanschaffen.

Home Connect voor volledig geïntegreerde vaatwasser, vaatwasser met paneel en vrijstaande vaatwasser:

Met de applicatie kun je gemakkelijk wasprogramma’s kiezen en aanzetten. De app geeft dan aan hoelang het wasprogramma nog duurt en geeft een melding als de vaat schoon en droog is. Als je niet precies weet welk wasprogramma het beste is voor je vaat, helpt Home Connect je een handje. Met de Easy Start functie stelt de app je een paar vragen over de vaat. Op basis van jouw antwoorden, beveelt de app jou het juiste wasprogramma aan. Je kunt ook in de app aangeven wanneer je nieuwe vaatwastabletten hebt aangeschaft. De app geeft dan aan wanneer het weer tijd is om nieuwe aan te schaffen.

Home Connect voor inbouw koelkastvrijstaande koelkast en side-by-side koelkast:

Met Home Connect kun de temperatuur in je koelkast wijzigen Daarnaast geeft de app een melding als de deur niet goed gesloten is of als de temperatuur moet worden bijgesteld. Ook krijg je advies over de beste bewaaromstandigheden voor de verschillende voedingsproducten en de voedingswaarde van je gekoelde producten. Een groot voordeel van Home Connect voor de koelkast is dat je overal kunt zien wat er nog in de koelkast staat dankzij Camera in the fridge. Met twee camera’s wordt de inhoud van je koelkast geanalyseerd. De vrijstaande koelkasten KA92DHXFP en KG56NHX3P beschikken over deze camera’s.

Home Connect voor koffiemachine:

Met de app kun je de sterkte, temperatuur en hoeveelheid melk instellen per kopje koffie. Ook kun je je favoriete kopjes koffie opslaan in de coffeePlaylist. Met de koffiemachine kun je ook bepaalde gerechten, dranken of desserts met koffie als ingrediënt bereiden. Kies gewoon voor een van deze voorgeprogrammeerde recepten in de app en start de bereiding op afstand. Zo kun je binnen no-time genieten van bijvoorbeeld een heerlijke espresso crème brûlée.

Home Connect voor wasmachine en droger:

Met de Easy start-functie selecteert de app, aan de hand van de beantwoording van een paar vragen, welk wasprogramma (of droogprogramma bij droger) je het beste kunt gebruiken. Net als bij de andere huishoudelijke apparaten kun je gemakkelijk via de Home Connect app een was- of droogprogramma kiezen en de wasmachine of droger starten. De app houdt bij hoe lang het programma nog duurt en geeft een melding als de was klaar is of als het wasmiddel op is.

Bekijk meer producten met Home Connect