Home Connect

‘Blijf je nog even?’
‘Nee, sorry. Ik moet thuis nog een wasje draaien, de ovenschotel klaarmaken en kijken of ik nog naar de winkel moet.’

Dit scenario komt ons allemaal wel bekend voor. Om het huishouden te doen, moet je fysiek aanwezig zijn in je huis. Dit komt soms slecht uit, als je bijvoorbeeld moet overwerken of nog even wat langer wilt genieten van de gezelligheid op een terrasje. Siemens en Bosch hebben hiervoor de perfecte oplossing: Home Connect. Een app waarmee je bijna al je huishoudelijke apparaten kunt bedienen via wifi. Nu kun je al surfend, werkend of wat je ook buitenshuis doet, de helft van je huishouden uitvoeren met je smartphone.

Met de app kun je je apparaten zoals vaatwasser, oven, koffiemachine, wasmachine en droger starten en stoppen. Ook biedt de app online handleidingen van al je apparaten en geeft de app tips en tricks om jouw apparaten optimaal te benutten. Ben je op zoek naar accessoires voor je apparaten? De Home Connect app helpt je tijdens je zoektocht naar accessoires. Als je de juiste accessoire hebt gevonden in de app, schakelt de app je gelijk door naar de online shop.

CreŽer rust met een witte keuken of ga voor luxe met een zwarte keuken

Door lichte tinten te verwerken in het interieur van je huis, bijvoorbeeld door te kiezen voor een witte keuken, creëer je een gevoel van rust en ruimte. Dit geeft een unieke en fijne sfeer die prima past bij verschillende stijlen, van nostalgisch tot modern. Door te kiezen voor een zwarte keuken in huis heb je meteen een ware blikvanger. Hoewel het vroeger niet erg gebruikelijk was een zwarte keuken in huis te hebben, is deze trend steeds meer in opkomst. Zo geeft een zwarte keuken een luxe en moderne uitstraling aan het interieur van je huis.

CreŽer rust met een witte keuken of ga voor luxe met een zwarte keuken

Het hoeft niet allemaal zo zwart-wit te zijn

Gelukkig hoef je tegenwoordig niet alles zwart-wit te zien. Er zijn namelijk nog talloze andere kleuren waar je uit kunt kiezen voor je nieuwe keuken. Wat dacht je bijvoorbeeld van de kleur grijs voor je nieuwe keuken? Of kies je misschien voor een warme look en ga je voor hout tinten? Neem eens een kijkje tussen het uitgebreide assortiment van Keukenloods. Van grijs tot blauw of zelfs rood, bij Keukenloods vind je een keuken in elke gewenste kleur.

Het hoeft niet allemaal zo zwart-wit te zijn

De juiste kleur voor jouw keuken

Twijfel je nog een beetje over welke kleur keuken het best binnen jouw huis zou passen? Of wil je misschien zeker weten of bijvoorbeeld de kleur grijs een goede optie zou zijn voor jouw nieuwe keuken? Keukenloods helpt je hierbij! Maak daarom direct een afspraak met een van onze keukenadviseurs bij de voor jou dichtstbijzijnde vestiging. Voor verdere vragen over onze producten of onze diensten kun je altijd even bellen naar 0226-355340. Onze medewerkers staan 7 dagen per week voor je klaar! 

De juiste kleur voor jouw keuken

Hieronder vind je de voordelen van Home Connect:

Home Connect voor combi-magnetron en solo oven en stoomoven:

Met de Home Connect app kun je kookprogramma’s starten en stoppen. Zo kun je bijvoorbeeld de oven vast laten voorverwarmen terwijl je je werk verlaat. Ook kun je bepaalde gerechten op de app kiezen. De app stelt dan de juiste bereiding in op de oven voor een specifiek gerecht. Handig als je een gerecht nog niet eerder hebt bereid.

Home Connect voor wandschouw afzuigkap en eilandschouw afzuigkap:

Met de app kun je de afzuigcapaciteit en verlichting van de afzuigkap gemakkelijk regelen. Daarnaast geeft de app aan wanneer het vetfilter moet worden vervangen. De juiste filters kun je dan in de online shop direct aanschaffen.

Home Connect voor volledig geïntegreerde vaatwasser, vaatwasser met paneel en vrijstaande vaatwasser:

Met de applicatie kun je gemakkelijk wasprogramma’s kiezen en aanzetten. De app geeft dan aan hoelang het wasprogramma nog duurt en geeft een melding als de vaat schoon en droog is. Als je niet precies weet welk wasprogramma het beste is voor je vaat, helpt Home Connect je een handje. Met de Easy Start functie stelt de app je een paar vragen over de vaat. Op basis van jouw antwoorden, beveelt de app jou het juiste wasprogramma aan. Je kunt ook in de app aangeven wanneer je nieuwe vaatwastabletten hebt aangeschaft. De app geeft dan aan wanneer het weer tijd is om nieuwe aan te schaffen.

Home Connect voor inbouw koelkastvrijstaande koelkast en side-by-side koelkast:

Met Home Connect kun de temperatuur in je koelkast wijzigen Daarnaast geeft de app een melding als de deur niet goed gesloten is of als de temperatuur moet worden bijgesteld. Ook krijg je advies over de beste bewaaromstandigheden voor de verschillende voedingsproducten en de voedingswaarde van je gekoelde producten. Een groot voordeel van Home Connect voor de koelkast is dat je overal kunt zien wat er nog in de koelkast staat dankzij Camera in the fridge. Met twee camera’s wordt de inhoud van je koelkast geanalyseerd. De vrijstaande koelkasten KG36NHI32 en KA92DHB31 beschikken over deze camera’s.

Home Connect voor koffiemachine:

Met de app kun je de sterkte, temperatuur en hoeveelheid melk instellen per kopje koffie. Ook kun je je favoriete kopjes koffie opslaan in de coffeePlaylist. Met de koffiemachine kun je ook bepaalde gerechten, dranken of desserts met koffie als ingrediënt bereiden. Kies gewoon voor een van deze voorgeprogrammeerde recepten in de app en start de bereiding op afstand. Zo kun je binnen no-time genieten van bijvoorbeeld een heerlijke espresso crème brûlée.

 

 

Home Connect voor wasmachine en droger:

Met de Easy start-functie selecteert de app, aan de hand van de beantwoording van een paar vragen, welk wasprogramma (of droogprogramma bij droger) je het beste kunt gebruiken. Net als bij de andere huishoudelijke apparaten kun je gemakkelijk via de Home Connect app een was- of droogprogramma kiezen en de wasmachine of droger starten. De app houdt bij hoe lang het programma nog duurt en geeft een melding als de was klaar is of als het wasmiddel op is.

Bekijk meer producten met Home Connect