TimeSaver Vaatwassers

De technologie staat niet stil op het gebied van duurzaamheid. Besparingen in uw portemonnee gaan hand in hand met het sparen van het milieu. Een van die voorbeelden is de TimeSaver technologie van AEG. Kernwoorden die daarbij horen zijn: snel, stil & zuinig.

Snel

Een TimeSaver vaatwasser geeft razendsnelle resultaten op een energiezuinige manier. U bespaart veel tijd en energie, zonder in te leveren op de prestaties. Een TimeSaver vaatwasser krijgt 13 couverts moeiteloos schoon in de helft van de tijd van een andere vaatwasser. Hierdoor kunt u bijvoorbeeld de vaatwasmachine ook op de vroege avond bijna geruisloos (44 dB) zijn werk laten doen. Een vaatwasser voor snelle en probleemloze resultaten.
Snel

Nostalgisch maar toch van nu

Toch zijn deze keukens alles behalve ouderwets; er wordt uiteraard gebruik gemaakt van de modernste materialen en apparatuur. Vooral grote, open keukens lenen zich voor een landelijke inrichting; er is dan ruimte voor een groot fornuis, een robuuste eettafel, een grote spoelbak en eventueel een kookeiland. Toch kan ook een kleinere keuken heel goed een landelijk sfeertje hebben, door bijvoorbeeld gebruik te maken van lichtgekleurde materialen zoals hout en graniet en details zoals porseleinen deurknoppen.

Nostalgisch maar toch van nu

Stille krachtpatser

10 jaar garantie op de Inverter Motor van AEG. De speciale Inverter Motor is in veel opzichten bijzonder. Bij deze stille motor zijn de meest slijtagegevoelige onderdelen, zoals de gebruikelijke koolborstels, niet van toepassing. Hierdoor is de motor heel betrouwbaar, de levensduur gegarandeerd langer dan andere apparaten en het geluidsniveau zeer laag… haast geruisloos.
Stille krachtpatser

Keukenapparatuur

Ook een landelijke keuken beschikt vandaag de dag over het modernste keukenapparatuur; combimagnetrons, kookplaten en afzuigkappen of de nieuwste koel-vriescombinaties, het kan allemaal. De landelijke sfeer komt terug in de keukenkastjes, de gebruikte kleuren en details. Daarnaast kunnen ook andere factoren zorgen voor het speciale sfeertje, zoals een schouw boven het gasfornuis, of een ombouw om een raampartij. Voor apparatuur wordt dan veelal gekozen voor vrij strakke, tijdloze inbouwmodellen.

Keukenapparatuur

Zuinig, dus duurzaam

Met het energielabel A++ is de AEG TimeSaver erg zuinig. De vaatwasser gebruikt 21% minder energie dan een vergelijkbaar A-klasse model, want is uitgerust met een ECO programma. Met het inschakelen van de TimeSaver functie halveert de wasduur bij een volledig gevulde machine verlaagd van 181 minuten tot slechts 90 minuten! Het ECO programma met TimeSaver betekent niet alleen een tijdsreductie, maar ook optimale reinigingsresultaten.
Zuinig, dus duurzaam

Jarenlang kookplezier en gezelligheid

Met de keuze voor een landelijke keuken kiest je voor gezelligheid en nostalgie. Dit soort keukens vormt vaak het warme hart van de huishouding; er wordt niet alleen gekookt maar ook samen gegeten, spelletjes gedaan en huiswerk gemaakt. Bij Keukenloods hebben we talloze verschillende modellen landelijke keukens; de echte klassiekers, maar ook de wat moderner uitgevoerde exemplaren. Stuk voor stuk mooie, kwalitatieve en stijlvolle keukens waar je jarenlang kookplezier en gezellig samenzijn in kunt beleven.

Jarenlang kookplezier en gezelligheid
Bekijk meer producten met TimeSaver Vaatwassers