Informatie: ons coronabeleid en schaarste in de markt.

Informatie: ons coronabeleid en schaarste in de markt.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. We volgen de ontwikkelingen en de adviezen vanuit het RIVM op de voet en ondernemen meteen actie als daarom wordt gevraagd. Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat we het virus indammen.

Schaarste en leveringsproblemen
Wellicht heb je het in het nieuws al voorbij zien komen, maar diverse grondstoffen (o.a. hout) worden steeds schaarser en hierdoor stijgen de prijzen. Ook is er een tekort aan computerchips. Onze leveranciers (van keukens en apparatuur) hebben hier helaas ook mee te maken. Verder is de Europese vraag enorm gegroeid terwijl de productiecapaciteit door de coronamaatregelen en tekorten van grondstoffen is gedaald.

Ons advies: heb je binnenkort apparatuur of een keuken nodig? Bestel snel om leverproblemen en prijsverhogingen te voorkomen. Wij gaan onze uiterste best doen om de bestelling snel en voor de beste prijs bij jou te bezorgen! Voor advies en vragen staat ons verkoopteam online voor je klaar. 

Onze winkels en webshop zijn geopend!
Onze winkels zijn geopend. Langskomen? Wij verzoeken je vooraf een afspraak te maken zodat je er zeker van bent dat wij alle tijd voor je hebben om je goed te informeren. Hier vind je onze afspraakpagina waar je een datum en voorkeurstijd kunt aangeven. Onze adviseurs nemen z.s.m. contact met je op om je wensen te bespreken en de datum/tijd te bevestigen. Uiteraard is onze webshop 24/7 geopend en kunnen wij je bestelling indien voorradig snel thuis bezorgen.
 
Bezorging aan huis en afhalen
Onze bezorgers houden zich aan de voorschriften en brengen je bestelling tot aan de voordeur. Contant betalen is helaas niet mogelijk. Afhalen in een van onze filialen is ook een mogelijkheid. 

Informatie over jouw nieuwe keuken
Gelukkig blijft het mogelijk om keukens in te meten, leveren en monteren. Heb je een vraag over jouw keuken? Je kunt de status van je keuken via de orderstatus bekijken of contact opnemen met het filiaal.
 
Tenslotte
We danken je voor je begrip en medewerking en wensen jou en iedereen om je heen een goede gezondheid.
 
Met vriendelijke groet,
Directie Keukenloods.nl

 

TimeSaver Vaatwassers

De technologie staat niet stil op het gebied van duurzaamheid. Besparingen in uw portemonnee gaan hand in hand met het sparen van het milieu. Een van die voorbeelden is de TimeSaver technologie van AEG. Kernwoorden die daarbij horen zijn: snel, stil & zuinig.

Snel

Een TimeSaver vaatwasser geeft razendsnelle resultaten op een energiezuinige manier. U bespaart veel tijd en energie, zonder in te leveren op de prestaties. Een TimeSaver vaatwasser krijgt 13 couverts moeiteloos schoon in de helft van de tijd van een andere vaatwasser. Hierdoor kunt u bijvoorbeeld de vaatwasmachine ook op de vroege avond bijna geruisloos (44 dB) zijn werk laten doen. Een vaatwasser voor snelle en probleemloze resultaten.

Snel

Stille krachtpatser

10 jaar garantie op de Inverter Motor van AEG. De speciale Inverter Motor is in veel opzichten bijzonder. Bij deze stille motor zijn de meest slijtagegevoelige onderdelen, zoals de gebruikelijke koolborstels, niet van toepassing. Hierdoor is de motor heel betrouwbaar, de levensduur gegarandeerd langer dan andere apparaten en het geluidsniveau zeer laag… haast geruisloos.
Stille krachtpatser

Zuinig, dus duurzaam

Met het energielabel A++ is de AEG TimeSaver erg zuinig. De vaatwasser gebruikt 21% minder energie dan een vergelijkbaar A-klasse model, want is uitgerust met een ECO programma. Met het inschakelen van de TimeSaver functie halveert de wasduur bij een volledig gevulde machine verlaagd van 181 minuten tot slechts 90 minuten! Het ECO programma met TimeSaver betekent niet alleen een tijdsreductie, maar ook optimale reinigingsresultaten.
Zuinig, dus duurzaam