Lees hier alles over de voorzorgsmaatregelen die wij hebben getroffen.

Hoe gaat Keukenloods.nl om met het de huidige omstandigheden? Zo zorgen we voor jullie en onze gezondheid.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. We volgen de ontwikkelingen en de adviezen vanuit het RIVM op de voet en ondernemen meteen actie als daarom wordt gevraagd.

1. Bezoek aan onze winkels
Je blijft van harte welkom in onze winkels. Wel vragen wij om je begrip voor de nodige voorzorgsmaatregelen die we hebben getroffen en die we ook van jou vragen. Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat we het virus indammen.

Welke extra voorzorgsmaatregelen nemen wij?
- Onze medewerkers geven je geen hand en houden gepaste afstand. Het advies is 1,5 meter.
- We monitoren de gezondheid van al onze medewerkers. Iedereen met (lichte) klachten blijft thuis.
- In al onze winkels bieden we desinfecterende handgel aan en we wassen onze handen met grote regelmaat.
- We maken onze winkels extra vaak schoon.
- Onze medewerkers dragen (zoveel als mogelijk) een mondkapje.

Wat vragen we van jou?
- De voorschriften van RIVM te respecteren.
- Regelmatig handen wassen bij bezoek aan onze winkels.
- Onze winkel niet bezoeken bij klachten die horen bij het virus 
(klachten als hoesten, koorts, niezen, keelklachten).
- Kom maximaal met 2 personen per huishouden.
- Wij verzoeken je dringend, om in onze winkels een mondkapje te dragen. 
Wanneer je deze niet zelf mee hebt zullen wij die voor je verzorgen.
- Bij klachten een reeds gemaakte afspraak met ons te verzetten.

Reguliere openingstijden
Het kan zijn dat sommige winkels aangepaste openingstijden hebben (bijvoorbeeld omdat we te weinig collega’s hebben die je van dienst kunnen zijn). De laatste informatie hierover vind je altijd op onze website.

Open op afspraak
Wij bieden je ook de mogelijkheid een afspraak te maken op een tijdstip wanneer het jou uitkomt. Je kunt contact opnemen met één van onze vestigingen of eenvoudig zelf de afspraak plannen op onze website.

2. Bezoek aan huis voor inmeten, leveren & monteren
Al onze klanten worden hierover persoonlijk geïnformeerd. Heb je nog geen bericht van ons ontvangen of heb je vragen dan kun je contact met ons opnemen.

Onze bezorgers brengen je bestelling tot aan de voordeur. Contant betalen aan de deur is tijdelijk helaas niet mogelijk.

3. Update
Voor het laatste nieuws omtrent jouw bestelling bij Keukenloods.nl kijk dan op onze voorzorgsmaatregelen update pagina

Tenslotte
We danken je voor je begrip en medewerking en wensen jou en iedereen om je heen een goede gezondheid. Laten we goed op elkaar letten.

Met vriendelijke groet,

Directie Keukenloods.nl

TimeSaver Vaatwassers

De technologie staat niet stil op het gebied van duurzaamheid. Besparingen in uw portemonnee gaan hand in hand met het sparen van het milieu. Een van die voorbeelden is de TimeSaver technologie van AEG. Kernwoorden die daarbij horen zijn: snel, stil & zuinig.

Snel

Een TimeSaver vaatwasser geeft razendsnelle resultaten op een energiezuinige manier. U bespaart veel tijd en energie, zonder in te leveren op de prestaties. Een TimeSaver vaatwasser krijgt 13 couverts moeiteloos schoon in de helft van de tijd van een andere vaatwasser. Hierdoor kunt u bijvoorbeeld de vaatwasmachine ook op de vroege avond bijna geruisloos (44 dB) zijn werk laten doen. Een vaatwasser voor snelle en probleemloze resultaten.

Snel

Stille krachtpatser

10 jaar garantie op de Inverter Motor van AEG. De speciale Inverter Motor is in veel opzichten bijzonder. Bij deze stille motor zijn de meest slijtagegevoelige onderdelen, zoals de gebruikelijke koolborstels, niet van toepassing. Hierdoor is de motor heel betrouwbaar, de levensduur gegarandeerd langer dan andere apparaten en het geluidsniveau zeer laag… haast geruisloos.
Stille krachtpatser

Zuinig, dus duurzaam

Met het energielabel A++ is de AEG TimeSaver erg zuinig. De vaatwasser gebruikt 21% minder energie dan een vergelijkbaar A-klasse model, want is uitgerust met een ECO programma. Met het inschakelen van de TimeSaver functie halveert de wasduur bij een volledig gevulde machine verlaagd van 181 minuten tot slechts 90 minuten! Het ECO programma met TimeSaver betekent niet alleen een tijdsreductie, maar ook optimale reinigingsresultaten.
Zuinig, dus duurzaam
Bekijk meer producten met TimeSaver Vaatwassers