TwistPad Fire

Inductiekookplaten van Neff kun je handig bedienen door middel van een knop (de TwistPad® Fire). Met deze knop kun je gemakkelijk de kookplaat bedienen door met je vingers de knop te draaien of erop te tikken. Voor het schoonmaken kun je de knop van de plaat halen.

Materialen

Veel gebruikte materialen bij een strakke keuken zijn RVS, glas, chroom en metaal. Met die materialen krijgt een keuken een uitstraling die zowel modern als professioneel is. Ook hier geldt weer dat deze materialen mooi glad en dus makkelijk schoon te houden zijn. Wat men tegenwoordig vaak ziet is een glazen achterwand in plaats van betegeling en ook de zogenaamde zwevende keukenkasten zijn heel trendy. Een groot voordeel van deze twee factoren is dat ze de keuken groter laten lijken en het een lichter effect geeft, een effect dat je nog kunt versterken door slim verlichting aan te brengen in de keuken.

Materialen

 

 

 

De magnetische bedienknop kun je eenvoudig wegnemen van de kookplaat. Op dat moment wordt de inductiekookplaat gedeactiveert. Het is niet mogelijk om de kookplaat in te schakelen zonder de TwistPad Fire. Dit is vooral handig voor gezinnen met kinderen.

De kookplaten van Neff met TwistPad® Fire zijn alleen telefonisch of in de filialen van Keukenloods.nl te bestellen. Bel 0226 355340 voor meer informatie.