Zeoliet technologie

Vaatwassers van Bosch, Siemens en Neff zijn voorzien van een speciaal reservoir dat gevuld is met het mineraal zeoliet, dat vocht en energie opslaat. Aan het einde van de laatste spoelgang verdampt het water door de verhitting van het vaatwerk. De warme, vochtige lucht wordt vanuit de binnenruimte van de afwasautomaat naar onderen geleid door het zeolietreservoir. Het mineraal neemt het vocht op en geeft daarbij warmte-energie af.

Hoe werkt zeoliet in een vaatwasser?

De hete en droge lucht wordt teruggeleid naar de binnenruimte, zodat servies, glazen en bestek aanzienlijk sneller droog worden dan bij conventionele afwasautomaten die alleen gebruik maken van condensatie. Met slechts 0,83 kilowattuur (kWh) per afwas verbruikt de automaat 20% minder stroom dan de tot nu toe zuinigste vaatwasser. Je bespaart dus nog meer energie met zo'n zeoliet vaatwasser.

Comfort

Met een mooie keuken waarin de kastjes en laden soepel open en dicht gaan, alles goed is ingedeeld en alle apparatuur van topkwaliteit is, staat u elke dag met plezier te koken. Het brengt uw kookkunsten zelfs naar een hoger niveau! Het maakt het bezig zijn in de keuken comfortabeler, makkelijker en sneller.

Comfort

Design keuken+

Houdt u niet van een keuken waarvan er 13 in een dozijn zijn en wilt u echt iets speciaals? Kies dan voor een ‘limited edition’ keuken. Het is een design keuken waarvan er maar een paar zijn gemaakt en waardoor uw keuken dus uniek en nog waardevoller is. Een design keuken+ dus! We begeven ons dan wel in het hogere segment. Maar u maakt uw keuken daarmee een deel van uw huis waar u dagelijks van kan genieten en waar u trots op kunt zijn.

Design keuken+

Hoe zijn design keukens geprijsd?

Over het algemeen zijn design keukens wat hoger in prijs dan andere keukens. Dit komt door bovengenoemde eigenschappen en doordat er veelal topkwaliteit materiaal gebruikt wordt en de allernieuwste apparatuur van A-merken, die passen bij het luxe imago. Maar u heeft dan ook een heel mooi product. Een design keuken maakt van gewoon eten culinair genieten en van gezellig samen zijn socializen. Het voegt dus echt iets toe aan uw woongenot.

Hoe zijn design keukens geprijsd?
Bekijk meer producten met Zeoliet technologie