Profiteer nu nog van de prijzen van 2023!

Ook in 2024 zijn er door leveranciers weer diverse prijsstijgingen aangekondigd...

Wij hebben op dit moment nog voldoende op voorraad, dus sla nu je slag en profiteer nog van de prijzen van 2023!

 

Heb je een vraag over een apparaat of ben je op zoek naar een set apparaten? 
Onze specialisten staan voor je klaar! 

 

Ook hebben wij 14 showrooms verspreid door heel Nederland. Is jouw complete keuken aan vervanging toe? Je kunt in onze showrooms, naast complete keukens bekijken en bestellen, ook los (inbouw) apparatuur bekijken en afhalen! 

 

Keramiek

Keramiek

Hitte & krasbestendig

Een keramiek werkblad heeft veel pluspunten: Hete pannen kun je zonder probleem op het werkblad zetten en de kleur van het blad veranderd niet.

Keramieken werkbladen zijn een moderne en trendy keuze voor keukens. Dit materiaal is bekend om zijn duurzaamheid en stijlvolle uitstraling, waardoor het ideaal is voor een werkblad in de keuken. Keramiek is bestand tegen krassen, hitte en vlekken, waardoor het lang meegaat en weinig onderhoud vergt. Bovendien kunnen keramieken werkbladen worden geproduceerd met verschillende kleuren, patronen en afwerkingen, zodat je kunt kiezen wat het beste past bij jouw keukenstijl. Of je nu houdt van een strakke en moderne look of juist een warme en rustieke sfeer wilt creëren, een keramieken werkblad biedt de perfecte combinatie van functionaliteit en esthetiek.

Levensduur
Onderhoudsvriendelijk
Krasbestendig
Hittebestendig