ATAG WS9292EM

Wandschouw afzuigkap

Voor 23:59 uur besteld,
donderdag in huis (Niet bij afhalen)

Gegarandeerd de scherpste prijs!

Bel 0226-355340 voor de aanbiedingMail voor de aanbieding
 • Onze klantenservice is vandaag tot 22:00 uur bereikbaar
 • Klanten beoordelen Keukenloods.nl met een 8,9
 • Productinformatie

 • Specificaties


  De informatie bij dit product komt van de site van ATAG om je te informeren.
  Wij kunnen de juistheid en/of volledigheid echter niet garanderen.
 • Online vraag & antwoord

  Stel je vraag
  Door: Erik
  Vraag:

  Is de afzuigkap mat zwart of glazend?

  Antwoord:

  Deze afzuigkap heeft een wat mattige kleur.

  Gepost op: woensdag 03 oktober 2018 - 07:14
  Totaal: 1 vraag
 • Reviews

  WS9292EM
  De WS9292EM wordt gemiddeld beoordeeld met een  8,8 schaal (1 t/m 10)


  Voeg een review toe
  Door: BOONSTRA, R. DHR  |  09-01-2019 14:18
  9
   9

  Mooie strak vormgegeven afzuigkap. Vooral de mat zwarte kleur is erg mooi. Gebruiksgemak is goed en eenvoudig te bedienen. Geluidsniveau is zeer goed. In normale stand heb je weinig last van het geluid.

  In bezit: een paar weken

  Door: BROUWER RFA DHR  |  24-12-2018 10:13
  7
   7

  Mooi apparaat, maar over functies niet zo te spreken. Maakt al op de laagste stand erg veel geluid. Weinig merkbaar afzuigvermogen. Nauwelijks verschil in afzuiging van koopdampen met of zonder ingeschakelde ventilatie. Een klemmetje van een roosterhouder sluit niet goed.Hangt daarom 'slap' omlaag. Ziet er niet zo netjes uit. Mis duidelijk een lagere eerste zuigstand voor wat betreft het geluid, maar meer zuigkracht omdat het verschil nu erg klein is tussen de ingeschakelde stand of uit. Bij standje 2 of 3 klinkt het alsof je achter een stijgend vliegtuig staat.... Kortom is nu een dure oplossing voor 2 spotjes en een zwarte look boven de kookplaat.

  In bezit: een maand

  Door: BERG VAN DEN C  |  20-12-2017 11:57
  9
   9

  Dit apparaat gekozen vanwege design en kleur (zwart) en na enige zoeken uitgekomen bij Keukenloods.nl vanwege de zeer aantrekkelijke lage prijs. Bestellen en aflevering zonder enige problemen en gewoon aan huis kunnen pinnen. Heel gemakkelijk en snel. Het was niet echt moeilijk om de afzuigkap te installeren. Echter, omdat de ruimte waar de afzuigkap geplaatst zou worden enigszins afweek van de standaard maten, moest er worden geïmproviseerd met de bevestigingsbeugels van de schacht. Prima gelukt! Wat wel onmiddellijk opviel, was dat het geluid tijdens het afzuigen beduidend sterker was, dan wij hadden ingeschat. Bij het lezen van het aantal decibels is het toch erg moeilijk in te schatten hoe hard of zacht dat geluid in een keuken klinkt, vooral in een open keuken. Verder een heerlijk apparaat.

  In bezit: een kwartaal

  Door: CHRISTOFFEL P.G.  |  15-03-2017 11:59
  10
   10

  Mooi, stil, en strak afgewerkt!, Zuigt moeiteloos alle kookluchtjes af,en wat ook fijn is dat je het op een stand luchtverversing kan zetten. Je ben dan gegarandeerd van altijd een fris ruikende keuken. Ook de vetfilters zijn moeiteloos schoon te maken!

  In bezit: een maand

  Totaal: 4 reviews
 • Garantie

  Je krijgt standaard 2 jaar fabrieksgarantie en service op de WS9292EM van ATAG als je deze bij Keukenloods.nl koopt. Dit is hetzelfde als bij een winkel met een fysieke showroom. In de garantieperiode wordt het product hersteld door de fabrikant/importeur. Ook winkels met een eigen technische dienst geven de storingen in de garantieperiode vaak door aan de fabrikant. Keukenloods.nl neemt een actieve rol in de begeleiding van garantiegevallen. Om niet onnodig de servicedienst in te schakelen, adviseren wij jou bij gebreken in eerste instantie contact met onze klantenservice op te nemen. Wellicht is het probleem ook al telefonisch te verhelpen en anders hebben de medewerkers de juiste telefoonnummers en (e-mail)adressen van de servicedienst. Je ontvangt op de ATAG WS9292EM 2 jaar fabrieksgarantie.

  Extra garantie: 3 jaar extra garantie bij registratie
  Combi garantie: 10 jaar bij 4 inbouwapparaten van ATAG
 • Bezorgen

  Bezorgen is, tenzij anders vermeld, GRATIS op elk leveradres binnen Nederland, m.u.v. de Waddeneilanden.

  Oude apparatuur
  Indien van tevoren aangegeven wordt bij de bezorging het oude apparaat, mits losgekoppeld en klaargezet, meegenomen.

  Aflevering
  De goederen worden binnen bezorgd mits het in de doos door de deur kan en de ruimte vrij toegankelijk is zonder trappen. Koelkasten en fornuizen breder dan 60 centimeter worden naast de vrachtwagen gelost. De klant dient zorg te dragen voor de bescherming van vloeren en wanden in de woning. De afleveringsplaats en datum worden in overleg afgesproken. Een uitgestelde levering is mogelijk tot maximaal 1 jaar na de opdracht. Wij leveren uitsluitend Nederlandse modellen.

  Bezorgafspraak
  Het annuleren van een afspraak dient minimaal 48 uur van tevoren aan ons te worden gemeld. Ben je op de afgesproken dag niet thuis als de chauffeur er is? Dan wordt een nieuwe afspraak gemaakt. Hiervoor worden €30,- extra bezorgkosten in rekening gebracht.

  Betaling
  Alle vermelde prijzen zijn incl. 21% btw
  Wij vragen geen aanbetaling bij een bestelling.
  Betalen kan via onze mobiele *PIN aan de chauffeur bij aflevering. Betalen via bank of giro is mogelijk mits deze betalingen bij ons zijn bijgeschreven vòòr aflevering. *PIN: Let op! Je kunt maximaal €2250,- pinnen, tenzij anders met jouw bank afgesproken.

  Factuur
  Bij levering ontvang je de factuur.

 • Afhalen

  Je kunt je bestelling ook afhalen in ons magazijn in Opmeer. Deze is elke werkdag en op zaterdag geopend van 8.00 tot 16.00 uur. Je kunt hier pinnen, contant betalen is niet mogelijk.

  Keukenloods.nl BV
  De veken 219
  1716 KJ Opmeer

  Uiteraard kun je je bestelling ook in één van onze filialen afhalen, je dient dan wel bij je bestelling aan te geven in welk filiaal. Wij zorgen er dan voor dat je bestelling in het gekozen filiaal gereed staat.

 • Downloads

  Maatschets

  Maatschets WS9292EM

  Je hebt Adobe Reader nodig om pdf bestanden te bekijken,
  heb je deze nog niet geinstaleerd klik dan op Get Adobe Reader!
  Download Adobe Reader