ZANUSSI ZQA14030DA

Onderbouw koelkast

Voor 23:59 uur besteld,
volgende werkdag in huis
Adviesprijs: 699,-
334,64
info
Let op! Bij montage geldt geen 24-uurs levering.
Onze klantenservice is open tot 22:00 uur
 • Productinformatie

 • Specificaties


  De informatie bij dit product komt van de site van ZANUSSI om je te informeren.
  Wij kunnen de juistheid en/of volledigheid echter niet garanderen.
 • Online vraag & antwoord

  Stel je vraag
  Door: bezoeker
  Vraag:

  Wij willen graag weten tot hoe hoog de pootjes uitgedraaid kunnen worden. En wanneer de release datum was. Dus wanneer voor het het eerst geproduceerd. Met vriendelijke groet, Clemie

  Antwoord:

  Goedemiddag, De pootjes kunnen minimaal 820mm tot 890mm uit gedraaid worden. Dit betreft nieuwe modellen. Met vriendelijke groet, Jari Switser www.keukenloods.nl 0226-355340

  Gepost op: woensdag 13 februari 2019 - 14:34
  Door: kees de kruijf
  Vraag:

  L.s. Bij onze Zanussi ZQA14030 DA koelkast is aan de binnenkant van de deur, aan de bovenkant, de plastic klep kapot. Kunnen wij bij u een nieuwe klep bestellen, en zo ja, wat kost die. Avast bedankt en Bm.vr.gr. Kees de Kruijf

  Antwoord:

  U kunt eventuele losse onderdelen bij de leverancier (Zanussi) bestellen. U kunt ze bereiken op tel:0172-468440

  Gepost op: zaterdag 27 april 2013 - 17:47
  Totaal: 2 vragen
 • Reviews

  ZQA14030DA
  De ZQA14030DA wordt gemiddeld beoordeeld met een  7,9 schaal (1 t/m 10)


  Voeg een review toe
  Door: BOSMA, C. MEVR  |  02-11-2018 10:16
  7
   7

  Prima koelkast.

  In bezit: een paar weken

  Door: HIETBRINK, A. DHR   |  27-01-2017 20:19
  8
   8

  Redelijk makkelijk zelf te installeren. Op de site van keukenloods staat dat die erg stil is maar dat valt wat tegen. De koelkast maakt meer lawaai dan onze oude pelgrim van 17 jaar oud. Verder een leuke koelkast voor weinig geld.

  In bezit: een paar weken

  Door: VERCAMMEN, M. MEVR   |  10-05-2016 12:52
  8
   8

  Ik ben zeer tevreden over mijn Zanussi koelkast op een klein puntje na. Als het apparaat aanslaat is dat weliswaar stil maar daarbij maakt het een brommend (alsof er iemand gromt of boort) geluid. Meestal is het gewoon een geluid van aanslaan maar deze heeft een ietwat vreemde "twist"

  In bezit: een maand

  Door: WOLTERSHOOGHEIM H.R.   |  14-12-2015 17:55
  10
   10

  Gewoon eenvoudig en zeer goede prijs prestatie verhouding. De vorige Zanussi is 20jaar mee gegaan!

  In bezit: een kwartaal

  Door: TAKS DHR J.M.   |  10-06-2013 21:42
  8
   8

  De zanussi inbouwkoelkast voldoet tot nu toe prima. Is geluidloos,opbergruimte genoeg en de bediening is gemakkelijk. Voor de eerste keer was het, dat we apperatuur via internet besteld hebben en onze complimenten gaan naar keukenloods voor de snelle bestelling en een zeer correcte bezorging van het apparaat. Bedankt. Met vriendelijke groet, W.Taks

  In bezit: een paar weken

  Door: TAKS DHR J.M.   |  10-06-2013 10:01
  6
   6

  Deze Zanussi heeft een goede pers. Hij voldoet ook prima, heb hem zelf ingebouwd. Koelt goed.Er had een 3e schap in de deur en een extra schap in de kast gemogen. We hebben moeten passen en meten om de inhoud van de oude koelkast er in te krijgen. Levering door jullie was uitstekend. de duurzaamheid kan ik na 1 maand niet beoordelen.

  In bezit: een paar weken

  Door: VLIET VAN DER J  |  21-03-2012 19:18
  8
   8

  Zoals ik al eerder liet weten zijn we zeer tevreden levering èn apparatuur.

  In bezit: een paar weken

  Totaal: 7 reviews
 • Garantie

  Je krijgt standaard 2 jaar fabrieksgarantie en service op de ZQA14030DA van ZANUSSI als je deze bij Keukenloods.nl koopt. Dit is hetzelfde als bij een winkel met een fysieke showroom. In de garantieperiode wordt het product hersteld door de fabrikant/importeur. Ook winkels met een eigen technische dienst geven de storingen in de garantieperiode vaak door aan de fabrikant. Keukenloods.nl neemt een actieve rol in de begeleiding van garantiegevallen. Om niet onnodig de servicedienst in te schakelen, adviseren wij jou bij gebreken in eerste instantie contact met onze klantenservice op te nemen. Wellicht is het probleem ook al telefonisch te verhelpen en anders hebben de medewerkers de juiste telefoonnummers en (e-mail)adressen van de servicedienst. Je ontvangt op de ZANUSSI ZQA14030DA 2 jaar fabrieksgarantie.

  Combi garantie: 5 jaar bij 4 inbouwapparaten van ZANUSSI
 • Bezorgen

  Bezorgen is, tenzij anders vermeld, GRATIS op elk leveradres binnen Nederland, m.u.v. de Waddeneilanden.

  Oude apparatuur
  Indien van tevoren aangegeven wordt bij de bezorging het oude apparaat, mits losgekoppeld en klaargezet, meegenomen.

  Aflevering
  De goederen worden binnen bezorgd mits het in de doos door de deur kan en de ruimte vrij toegankelijk is zonder trappen. Koelkasten en fornuizen breder dan 60 centimeter worden naast de vrachtwagen gelost. De klant dient zorg te dragen voor de bescherming van vloeren en wanden in de woning. De afleveringsplaats en datum worden in overleg afgesproken. Een uitgestelde levering is mogelijk tot maximaal 1 jaar na de opdracht. Wij leveren uitsluitend Nederlandse modellen.

  Bezorgafspraak
  Het annuleren van een afspraak dient minimaal 48 uur van tevoren aan ons te worden gemeld. Ben je op de afgesproken dag niet thuis als de chauffeur er is? Dan wordt een nieuwe afspraak gemaakt. Hiervoor worden €30,- extra bezorgkosten in rekening gebracht.

  Betaling
  Alle vermelde prijzen zijn incl. 21% btw
  Wij vragen geen aanbetaling bij een bestelling.
  Betalen kan via onze mobiele *PIN aan de chauffeur bij aflevering. Betalen via bank of giro is mogelijk mits deze betalingen bij ons zijn bijgeschreven vòòr aflevering. *PIN: Let op! Je kunt maximaal €2250,- pinnen, tenzij anders met jouw bank afgesproken.

  Factuur
  Bij levering ontvang je de factuur.

 • Afhalen

  Je kunt je bestelling ook afhalen in ons magazijn in Opmeer. Deze is elke werkdag en op zaterdag geopend van 8.00 tot 16.00 uur. Je kunt hier pinnen, contant betalen is niet mogelijk.

  Keukenloods.nl BV
  De veken 219
  1716 KJ Opmeer

  Uiteraard kun je je bestelling ook in één van onze filialen afhalen, je dient dan wel bij je bestelling aan te geven in welk filiaal. Wij zorgen er dan voor dat je bestelling in het gekozen filiaal gereed staat.

 • Downloads

  Maatschets

  Maatschets ZQA14030DA

  Je hebt Adobe Reader nodig om pdf bestanden te bekijken,
  heb je deze nog niet geinstaleerd klik dan op Get Adobe Reader!
  Download Adobe Reader