Ontvang bij iedere wijnkoelkast een cadeautje!

Ontvang bij iedere wijnkoelkast een cadeautje!

Je ontvangt tijdelijk een gratis wijnglazenrek bij aankoop van een wijnkoelkast (t.w.v. €12,95)! Deze wordt automatisch toegevoegd aan je bestelling (je hoeft hier niets voor te doen). Zolang de voorraad strekt.

Houd je wijnglazen veilig en mooi opgeborgen! Dit wijnglazenrek heeft een chromen basiskleur, is gemaakt van aluminium en behoort exclusief tot de Keukenloods.nl Loodsline.

Je kunt het rek bijvoorbeeld in een keukenkastje hangen en hier vervolgens je wijnglazen in plaatsen. Zo komt er geen stof meer in je schone wijnglazen, de ruimte in het keukenkastje wordt optimaal benut en de kans dat je de wijnglazen omstoot is klein. Wanneer je het rek in een kastje met glazen deurtjes plaatst, eventueel met een spot erboven, creëer je tegelijkertijd een decoratief pronkstuk.

Het wijnglazenrek heeft 4 rijen en er passen ongeveer 14 wijnglazen in, afhankelijk van het formaat van de glazen. Naast wijnglazen kan het rek ook gebruikt worden voor cocktailglazen, champagneglazen, cognacglazen, bierglazen en andere glazen met voet.

Bekijk onze wijnkoelkasten

Actiemodellen