Informatie: ons coronabeleid en schaarste in de markt.

Informatie: ons coronabeleid en schaarste in de markt.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. We volgen de ontwikkelingen en de adviezen vanuit het RIVM op de voet en ondernemen meteen actie als daarom wordt gevraagd. Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat we het virus indammen.

Onze webshop is 24/7 geopend!
Online bestellingen plaatsen is geen probleem. Wij blijven de bestellingen bij je thuis bezorgen. Onze bezorgers houden zich aan de voorschriften en brengen je bestelling tot aan de voordeur. Contant betalen of pinnen aan de deur is helaas niet mogelijk. 

Onze winkels zijn weer geopend!
Al onze filialen zijn weer open! Ben jij op zoek naar jouw droomkeuken? Kom langs in een van onze showrooms. Wij verzoeken je vooraf een afspraak te maken. We mogen niet  teveel bezoekers tegelijkertijd ontvangen. Hier vind je onze afspraakpagina waar je een datum en voorkeurstijd kunt aangeven. Onze adviseurs nemen z.s.m. contact met je op om je wensen te bespreken en de datum/tijd te bevestigen. 

Schaarste en leveringsproblemen
Wellicht heb je het in het nieuws al voorbij zien komen, maar diverse grondstoffen (o.a. hout) worden steeds schaarser en hierdoor stijgen de prijzen. Ook is er een tekort aan computerchips. Onze leveranciers (van keukens en apparatuur) hebben hier helaas ook mee te maken. Verder is de Europese vraag enorm gegroeid terwijl de productiecapaciteit door de coronamaatregelen en tekorten van grondstoffen is gedaald.

Ons advies: heb je binnenkort apparatuur of een keuken nodig? Bestel snel om leverproblemen en prijsverhogingen te voorkomen. Wij gaan onze uiterste best doen om de bestelling snel en voor de beste prijs bij jou te bezorgen! Voor advies en vragen staat ons verkoopteam online voor je klaar. 

Informatie over jouw nieuwe keuken
Gelukkig blijft het mogelijk om keukens in te meten, leveren en monteren. Heb je een vraag over jouw keuken? Je kunt de status van je keuken via de orderstatus bekijken of contact opnemen met het filiaal.
 
Tenslotte
We danken je voor je begrip en medewerking en wensen jou en iedereen om je heen een goede gezondheid.
 
Met vriendelijke groet,
Directie Keukenloods.nl

 

Betaal niet te veel voor jouw keuken
Doe de GRATIS offertecheck

Wil je weten wat de Keukenloods offertecheck voor jou kan betekenen?

Ja, en ik profiteer direct van 25% EXTRA korting op mijn nieuwe vaatwasser bij aankoop van een keuken.

Hoe werkt de offertecheck?

 • 1
  Shop
 • 2
  Beste deal
 • 3
  Besparen
 • 4
  Betere deal
Goedkope keukens
Elders: € 6.110,-
Na offertecheck: € 5.450,-

Bespaar verhaal van fam. Kortendal:

"We zagen in een advertentie van Keukenloods.nl hun 'offertecheck' en dachten, wat hebben we te verliezen? De offerte die we elders hadden ontvangen leek in onze ogen een scherp voorstel, maar we hebben deze toch voorgelegd bij Keukenloods.nl. Al snel had Marcus een beter aanbod! Zo hebben we flink geld bespaard. Nogmaals bedankt Marcus!"

Waarom Keukenloods.nl?

Je bent op zoek naar een nieuwe keuken. De oriëntatie is al even gaande en de mogelijkheden stijgen je misschien wel boven het hoofd. Bij Keukenloods.nl doen we er alles aan om ons aanbod op jouw wensen af te stemmen. Liever minder opties en wel de juiste, dan zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En ben je wel iemand die graag 50 tinten grijs ter beschikking heeft, ook dan zit je goed bij ons. Onze prijzen zijn super scherp, we bieden service waar je van op aan kunt en maken het graag leuk om een keuken te kopen!

Betaalbare keukens
Elders: € 8.000,-
Na offertecheck: € 6.900,-