Hoe gaat Keukenloods.nl om met de huidige omstandigheden? Zo zorgen we voor jullie en onze gezondheid.

Hoe gaat Keukenloods.nl om met de huidige omstandigheden? Zo zorgen we voor jullie en onze gezondheid.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. We volgen de ontwikkelingen en de adviezen vanuit het RIVM op de voet en ondernemen meteen actie als daarom wordt gevraagd. Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat we het virus indammen.


Bezoek aan onze winkels

Onze winkels zijn weer geopend! Langskomen? Wij verzoeken je vooraf een afspraak te maken. (We mogen maar een maximaal aantal klanten tegelijkertijd ontvangen). Wil je een afspraak maken? Ga direct naar onze afspraakpagina. Onze adviseurs nemen (na het invullen van het afspraakformulier) z.s.m. contact met je op om je wensen te bespreken en de datum/tijd te bespreken.
 

Apparatuur nodig?
Geen probleem. Onze webshop is geopend en wij kunnen de apparatuur blijven bezorgen. Heb je een vraag? Het online verkoop team staat voor je klaar. Schroom niet om contact op te nemen. 

 

Bezorging aan huis

Al onze klanten worden hierover persoonlijk geïnformeerd. Heb je hierover vragen dan kun je contact met ons opnemen. Onze bezorgers houden zich aan de voorschriften en brengen je bestelling tot aan de voordeur. Contant betalen is helaas niet mogelijk. 

 

Afhalen

Afhalen is sinds 10 februari weer mogelijk! Een artikel bij jou in de buurt afhalen? Neem vooraf contact op met het filiaal om de afhaaldatum + tijd te bespreken. Vooraf betalen is verplicht. 

 

Informatie over jouw nieuwe keuken

Gelukkig blijft het mogelijk om keukens in te meten, leveren en monteren. Hierbij staat jouw gezondheid en die van onze medewerkers centraal. We verzoeken je daarom om alle RIVM-maatregelen te respecteren. Heb je een vraag over jouw keuken? Je kunt de status van je keuken via de orderstatus bekijken of neem contact op met het filiaal.

 

Update
Voor het laatste nieuws omtrent jouw bestelling bij Keukenloods.nl kijk dan op de orderstatus pagina.

 

Tenslotte

We danken je voor je begrip en medewerking en wensen jou en iedereen om je heen een goede gezondheid. Laten we goed op elkaar letten.

 

Met vriendelijke groet,
Directie Keukenloods.nl

Betaal niet te veel voor jouw keuken
Doe de GRATIS offertecheck

Wil je weten wat de Keukenloods offertecheck voor jou kan betekenen?

Ja, en ik profiteer direct van 25% EXTRA korting op mijn nieuwe vaatwasser bij aankoop van een keuken.

Hoe werkt de offertecheck?

 • 1
  Shop
 • 2
  Beste deal
 • 3
  Besparen
 • 4
  Betere deal
Goedkope keukens
Elders: € 6.110,-
Na offertecheck: € 5.450,-

Bespaar verhaal van fam. Kortendal:

"We zagen in een advertentie van Keukenloods.nl hun 'offertecheck' en dachten, wat hebben we te verliezen? De offerte die we elders hadden ontvangen leek in onze ogen een scherp voorstel, maar we hebben deze toch voorgelegd bij Keukenloods.nl. Al snel had Marcus een beter aanbod! Zo hebben we flink geld bespaard. Nogmaals bedankt Marcus!"

Waarom Keukenloods.nl?

Je bent op zoek naar een nieuwe keuken. De oriëntatie is al even gaande en de mogelijkheden stijgen je misschien wel boven het hoofd. Bij Keukenloods.nl doen we er alles aan om ons aanbod op jouw wensen af te stemmen. Liever minder opties en wel de juiste, dan zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En ben je wel iemand die graag 50 tinten grijs ter beschikking heeft, ook dan zit je goed bij ons. Onze prijzen zijn super scherp, we bieden service waar je van op aan kunt en maken het graag leuk om een keuken te kopen!

Betaalbare keukens
Elders: € 8.000,-
Na offertecheck: € 6.900,-