De webshop is geopend! Helaas zijn onze winkels gesloten. Wel staan we voor je klaar! Bekijk hier hoe we dit doen.

Hoe gaat Keukenloods.nl om met het de huidige omstandigheden? Zo zorgen we voor jullie en onze gezondheid.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. We volgen de ontwikkelingen en de adviezen vanuit het RIVM op de voet en ondernemen meteen actie als daarom wordt gevraagd.


1. Bezoek aan onze winkels

Helaas zijn al onze winkels tot nader order gesloten. Wel zijn al onze winkels telefonisch en per mail bereikbaar. Bekijk hier de contactgegevens van onze filialen. Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat we het virus indammen.

Heb jij al een afspraak gemaakt?
Onze collega’s uit het desbetreffende filiaal nemen (minimaal een dag voor de afspraak) contact met je op. Wellicht kunnen we de afspraak via videobellen toch laten doorgaan.

 

Afspraak maken
Een fysieke afspraak in een filiaal is op dit moment niet mogelijk. Maar we denken graag in oplossingen! Door middel van videobellen kunnen we je toch te woord staan. Samen kunnen we bijvoorbeeld de opstelling van jouw nieuwe keuken al tekenen, de fronten uitkiezen en overige bijzonderheden bespreken. Wil je hierover meer informatie? Neem contact op met het filiaal bij jou in de buurt.

 

Apparatuur nodig?
Geen probleem. Onze webshop is geopend en wij kunnen de apparatuur blijven bezorgen. Heb je een vraag? Het online verkoop team staat voor je klaar. Schroom niet om contact op te nemen. 

 

2. Bezoek aan huis
Al onze klanten worden hierover persoonlijk geïnformeerd. Heb je nog geen bericht van ons ontvangen of heb je vragen dan kun je contact met ons opnemen. Onze bezorgers brengen je bestelling tot aan de voordeur. Contant betalen is helaas niet mogelijk.

 

3. Informatie over jouw nieuwe keuken

Gelukkig blijft het mogelijk om keukens in te meten, leveren en monteren. Hierbij staat jouw gezondheid en die van onze medewerkers centraal. We verzoeken je daarom om alle RIVM-maatregelen te respecteren. Heb je een vraag over jouw keuken? Je kunt de status van je keuken via de orderstatus bekijken of neem contact op met het filiaal.

 

4. Update
Voor het laatste nieuws omtrent jouw bestelling bij Keukenloods.nl kijk dan op de orderstatus pagina.

 

Tenslotte

We danken je voor je begrip en medewerking en wensen jou en iedereen om je heen een goede gezondheid. Laten we goed op elkaar letten.

Met vriendelijke groet,
Directie Keukenloods.nl

Montagehulp

Vakkundige installatie

Wanneer je een apparaat aanschaft bij Keukenloods.nl kun je gebruikmaken van de voordelige montageservice van Inbouwteam.nl. Lees hier de voorwaarden:

Inbouwteam.nl monteert alle standaard apparaten die zich in een woning op de begane grond bevinden. Montage van apparaten op een etage is alleen mogelijk in overleg met de serviceafdeling en tegen een meerprijs van € 15,- (met uitzondering van eiland afzuigkappen en vlakschermkappen).

Extra tijden
Uniek in Nederland: ook montage in de avond, zaterdag of zondag mogelijk.

Dekkingsgebied
Inbouwteam.nl monteert uitsluitend in Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Eventuele uitzonderingen kunnen alleen in overleg met Inbouwteam.nl worden afgesproken.

Vervanging apparatuur
De montageservice van Inbouwteam.nl bestaat uit het vervangen van apparaten, dus zonder aanpassingen van kasten o.i.d. Aanpassingen zijn, tegen meerprijs, mogelijk na overleg met Inbouwteam.nl.

Kosten
Montagekosten zijn € 99,- voor het eerste apparaat en € 65,- voor elk extra apparaat, tenzij anders vermeld.

Kosten aansluitmateriaal
De eventueel aanvullende kosten van het aansluitmateriaal, worden in overleg met Inbouwteam.nl, apart in rekening gebracht.

Oude apparaat en verpakkingsmateriaal retour
Het oude apparaat en het verpakkingsafval van het nieuwe apparaat wordt door Inbouwteam.nl meegenomen.

Planning
Zodra je order bij ons compleet is, belt Inbouwteam je voor een afspraak. Indien je niet aanwezig bent of niet bereikbaar, ontvang je een email om zelf onze montage afdeling te bellen voor een afspraak. Dit kan op het telefoonnummer van Inbouwteam 0255-578908. De montage wordt binnen 2 weken ingepland nadat er telefonisch contact is geweest.

Betaling
Betalingen kunnen vooraf worden gedaan per bankoverboeking. Ook kan rechtstreeks aan de monteur worden betaald. Bij voorkeur wordt de betaling voldaan via het mobiele pinapparaat van de monteur.

Afmelding
Wanneer de montage om welke reden dan ook niet plaats kan vinden moet dat 24 uur voor aanvang van de afspraak gemeld worden. Indien niet aan deze voorwaarde wordt voldaan zal er een bedrag van €50,- in rekening worden gebracht bij de klant.

Vragen?
Je kunt contact opnemen met Inbouwteam.nl via info@inbouwteam.nl of het telefoonnummer 0255-578908.