Wij hebben weer groots ingekocht! Daarom bieden wij de beste prijs voor jouw inbouwapparatuur!

Bij Keukenloods.nl houden we graag alles betaalbaar! Wij hebben daarom weer extra groot ingekocht! Dat betekent dat we de beste prijs voor jouw inbouwapparatuur hebben. 

 

Heb je een vraag over een apparaat of ben je op zoek naar een set apparaten?
Onze specialisten staan voor je klaar! 

 

Ook hebben wij 14 showrooms verspreid door heel Nederland. Is jouw complete keuken aan vervanging toe? Geen probleem. Kom eens langs voor een vrijblijvend advies.

 

Je kunt in onze showrooms, naast complete keukens bekijken en bestellen, ook los (inbouw) apparatuur bekijken en afhalen!

Keukenadviseur bij jou thuis

Zit je liever met een adviseur aan tafel in jouw eigen huis? Dat kan! Vul het contactformulier in en wij nemen contact met je op voor een vrijblijvende afspraak.

De adviseur komt dan bij jou thuis en ziet direct jouw woonomgeving, dit helpt bij het ontwerpen van je droomkeuken. Hij neemt ook zijn eigen 'showroom' mee, zoals samples van allerlei materialen, frontuitvoeringen en werkbladen. Evenals brochures van verschillende merken inbouwapparatuur. Zo kun je je op een prettige manier oriënteren en thuis meteen zien welke kleuren en materialen het beste bij jouw woning passen. Maak gerust een afspraak!

Maak een afspraak