• Eilandkeuken - Afbeelding 1 van 1
Maak gratis een afspraak

Fashion White Nobilia

Eilandkeuken

Dit is een van onze best verkochte witte modellen! Tegenwoordig zie je steeds meer zwarte keukens maar deze witte-fashion-versie onderscheidt zich en blijft een winnaar. Deze Nobilia-keuken biedt enorm veel ruimte, niet alleen door de ruime laden, maar ook door brede opzet. Je kunt om het eiland lopen en staat elkaar niet in de weg. De hoge kastenwand met aparte 178cm inbouwkoelkast, grote vriezer en daarnaast nog enorm veel bergruimte zorgen voor veel gemak.

Maar natuurlijk kun je ook gaan voor een andere tint. Zoals de Wit Magnolia (crèmekleurig, met een warme uitstraling), Wit Mat (helder, met een subtiel warme gloed) of Alpin Wit Mat (met een koude ondertoon). Er zijn dus nog veel meer mogelijkheden voor deze ruime eilandkeuken!

Vind je de moderne stijl mooi en wil je deze verder doorvoeren? Kies dan voor de luxe BORA kookplaat met geïntegreerde afzuiging. Dit maakt jouw ervaring nog mooier. Deze BORA kookplaten zijn perfect 'weg te werken' in een laden. Zo mis je bijna geen kastruimte!

Inspiratie

Vind je deze keukenstijl mooi? Vind hier meer met deze kenmerken:

 

Wil je deze keuken onthouden? Klik dan rechts op het groene hartje. Deze keuken wordt dan opgeslagen op een moodboard, die je later terug kunt kijken.

Keukenmerk: Nobilia


Kwaliteit voor een
scherpe prijs
Maak gratis een afspraak