Wij hebben weer groots ingekocht! Daarom bieden wij de beste prijs voor jouw inbouwapparatuur!

Bij Keukenloods.nl houden we graag alles betaalbaar! Wij hebben daarom weer extra groot ingekocht! Dat betekent dat we de beste prijs voor jouw inbouwapparatuur hebben. 

 

Heb je een vraag over een apparaat of ben je op zoek naar een set apparaten?
Onze specialisten staan voor je klaar! 

 

Ook hebben wij 14 showrooms verspreid door heel Nederland. Is jouw complete keuken aan vervanging toe? Geen probleem. Kom eens langs voor een vrijblijvend advies.

 

Je kunt in onze showrooms, naast complete keukens bekijken en bestellen, ook los (inbouw) apparatuur bekijken en afhalen!

  • H-Line Porto Selection GL Azur - Afbeelding 1 van 1

H-Line Porto Selection GL Azur

H-Line Porto Selection GL Azur

Deze eilandkeuken is uitgevoerd met mat groene keukenfronten. Het werkblad, de bovenkasten en de lage zwevende extra kast zijn uitgevoerd in het zwart, wat stijlvol staat bij het groen. Dit laat de keuken prachtig uitkomen. Ook de kraan en spoelbak zijn zwart, wat er zeer goed bij past. De keuken biedt dankzij de vele keukenkasten veel opbergruimte. De keuken is voorzien van handige apparatuur, waaronder een inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging en een grote oven waarin je al je maaltijden kunt bereiden. Stijl de keuken af met accessoires in zwart- en natuurtinten. Is groen en zwart ook helemaal jouw ding? Maak een afspraak en laat je adviseren in één van onze winkels voor de mogelijkheden in jouw woning!

Inspiratie

Vind je deze keukenstijl mooi? Vind hier meer met deze kenmerken:

Wil je deze keuken onthouden? Voeg deze dan toe aan jouw moodboard, die je later terug kunt kijken.


Is dit je droomkeuken?Maak gratis een afspraak