Wij hebben weer groots ingekocht! Daarom bieden wij de beste prijs voor jouw inbouwapparatuur!

Bij Keukenloods.nl houden we graag alles betaalbaar! Wij hebben daarom weer extra groot ingekocht! Dat betekent dat we de beste prijs voor jouw inbouwapparatuur hebben. 

 

Heb je een vraag over een apparaat of ben je op zoek naar een set apparaten?
Onze specialisten staan voor je klaar! 

 

Ook hebben wij 14 showrooms verspreid door heel Nederland. Is jouw complete keuken aan vervanging toe? Geen probleem. Kom eens langs voor een vrijblijvend advies.

 

Je kunt in onze showrooms, naast complete keukens bekijken en bestellen, ook los (inbouw) apparatuur bekijken en afhalen!

  • H-Line Vancouver GL Alteiche - Afbeelding 1 van 1

H-Line Vancouver GL Alteiche

H-Line Vancouver GL Alteiche

Deze prachtige eilandkeuken heeft een luxe uitstraling en past perfect in de moderne woning. De keukenfronten zijn uitgevoerd in beige met matte finish en dit wordt gecombineerd met een houten werkblad en een extra wandkast in dezelfde houtkleur. De keuken heeft veel keukenkastjes en is daarom voorzien van voldoende opbergmogelijkheden voor al je keukenspullen. De zijkant van het eiland is open, hier kun je je mooiste accessoires neerzetten. Doordat de vloer neutraal is gehouden, wordt de aandacht alleen naar de keuken getrokken. Met accenten van goud en zilver en accessoires in grijs- en zwarttinten kun je deze keuken helemaal afstijlen. Alle keukenkastjes zijn greeploos en de keuken is voorzien van verschillende handige apparatuur, waaronder een ruime oven en een inductiekookplaat op het kookeiland waarop je energiezuinig kunt koken. Is deze chique keuken ook helemaal jouw smaak? Maak een afspraak en laat je adviseren in één van onze winkels voor de mogelijkheden in jouw woning!

Inspiratie

Vind je deze keukenstijl mooi? Vind hier meer met deze kenmerken:

Wil je deze keuken onthouden? Voeg deze dan toe aan jouw moodboard, die je later terug kunt kijken.


Kwaliteit voor een
scherpe prijs
Maak gratis een afspraak