Hoe gaat Keukenloods.nl om met de huidige omstandigheden? Zo zorgen we voor jullie en onze gezondheid.

Hoe gaat Keukenloods.nl om met de huidige omstandigheden? Zo zorgen we voor jullie en onze gezondheid.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. We volgen de ontwikkelingen en de adviezen vanuit het RIVM op de voet en ondernemen meteen actie als daarom wordt gevraagd. Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat we het virus indammen.


Bezoek aan onze winkels

Onze winkels zijn weer geopend op afspraak! Een afspraak maken? Dat kan, ga direct naar onze afspraakpagina. Let op: het is erg druk met het maken van afspraken in onze showrooms. Onze adviseurs nemen (na het invullen van het afspraakformulier) z.s.m. contact met je op om je wensen te bespreken en de datum/tijd te bespreken.
 

Apparatuur nodig?
Geen probleem. Onze webshop is geopend en wij kunnen de apparatuur blijven bezorgen. Heb je een vraag? Het online verkoop team staat voor je klaar. Schroom niet om contact op te nemen. 

 

Bezorging aan huis

Al onze klanten worden hierover persoonlijk geïnformeerd. Heb je hierover vragen dan kun je contact met ons opnemen. Onze bezorgers houden zich aan de voorschriften en brengen je bestelling tot aan de voordeur. Contant betalen is helaas niet mogelijk. 

 

Afhalen

Afhalen is sinds 10 februari weer mogelijk! Een artikel bij jou in de buurt afhalen? Neem vooraf contact op met het filiaal om de afhaaldatum + tijd te bespreken. Let op: afhalen kan (op zijn vroegst) 4 uur na het plaatsen van de bestelling. Vooraf betalen is verplicht. 

 

Informatie over jouw nieuwe keuken

Gelukkig blijft het mogelijk om keukens in te meten, leveren en monteren. Hierbij staat jouw gezondheid en die van onze medewerkers centraal. We verzoeken je daarom om alle RIVM-maatregelen te respecteren. Heb je een vraag over jouw keuken? Je kunt de status van je keuken via de orderstatus bekijken of neem contact op met het filiaal.

 

Update
Voor het laatste nieuws omtrent jouw bestelling bij Keukenloods.nl kijk dan op de orderstatus pagina.

 

Tenslotte

We danken je voor je begrip en medewerking en wensen jou en iedereen om je heen een goede gezondheid. Laten we goed op elkaar letten.

 

Met vriendelijke groet,
Directie Keukenloods.nl

  • Hoekkeuken + bijkeuken - Afbeelding 1 van 7
  • Hoekkeuken + bijkeuken - Afbeelding 2 van 7
  • Hoekkeuken + bijkeuken - Afbeelding 3 van 7
  • Hoekkeuken + bijkeuken - Afbeelding 4 van 7
  • Hoekkeuken + bijkeuken - Afbeelding 5 van 7
  • Hoekkeuken + bijkeuken - Afbeelding 6 van 7
  • Hoekkeuken + bijkeuken - Afbeelding 7 van 7

Laser Premium Wit / 12

Hoekkeuken + bijkeuken

Tijdloze keuken in de kleuren wit en nautic pine. De keuken is opgedeeld in een hoekopstelling en een bijkeuken. De bovenkasten zijn voorzien van een zeer handig schuifsysteem, en ontzettend veel opbergmogelijkheden. In de opstellingen zitten apparaten van MIELE!! namelijk een wasmachine, droger, wandschouwafzuigkap, koeler, combi-oven, vaatwasser en een inductiekookplaat. Zowel de kleuren van de werkbladen als van de kastdeuren ziet u steeds weer overal terug. 

Wisseling van opstelling en/of apparatuur is evt. mogelijk tegen meer- en minderprijs. 

Let op: Prijs is exclusief apparatuur.

Filiaal: Veendamtel0598-745008

€ 2.628,-Prijs keuken exclusief apparatuurMaak gratis een afspraak
Of bel ons:
0598-745008