Het plaatsen van keukenapparatuur van AEG

Ben jij een handige klusser en ben je van plan jouw eigen keukenapparatuur in je keuken te monteren? Doe het zelf! Voor deze echte doe-het-zelvers, hebben wij namelijk een aantal handige montage video's voor jou op een rijtje gezet. Deze willen we maar al te graag met jullie klussers delen. De video’s zullen jou helpen bij het monteren van je nieuwe AEG keukenapparatuur. Luitster goed naar de instructeur in de video en volg te tips dan lukt het je wel!

Plaats zelf jouw AEG Pro Clean vaatwasser met sleepdeur

Met behulp van deze montage video is het zelf installeren van jouw geïntegreerde vaatwasser met sleepdeur zo voor elkaar. Voor deze klus zijn een aantal hulpmiddelen vereist, deze zijn in het filmpje te zien. Zorg dat je voor het installeren deze hulpmiddelen in huis hebt.

Plaats zelf jouw AEG deur op deur vaatwasser

Door middel van deze montagevideo kan je straks met gemak jouw geïntegreerde vaatwasswer met deur op deur systeem installeren. Zorg dat je goed de tips uit de video volgt en de benodigde hulpmiddelen in huis haalt. Succes!

Plaats zelf jouw compacte oven van AEG

Ruik je de geur van die heerlijke margarita pizza al uit jouw eigen nieuwe oven? Daar wil je natuurlijk niet te lang op wachten. Aan de hand van deze montagevideo heb je straks binnen een mum van tijd jouw nieuwe compacte oven van AEG geïnstalleerd. Zorg dat je de benodigde hulpmiddelen in huis haalt en voorzichtig de oven uit de verpakking haalt. Je wilt immers niet dat jouw nieuwe oven beschadigt. Dan kan je daarna genieten van jouw heerlijke pizza, eetsmakelijk!   

Plaats zelf jouw AEG Apollo oven

Door middel van deze video kan je straks met gemak jouw blitse nieuwe AEG Apollo oven installeren. Let goed op de tips uit het filmpje en draag gemakkelijke werkkleding. Voor je het weet kan je beginnen met het bakken van heerlijke taarten in jouw nieuwe AEG oven.

Plaats zelf jouw heerlijke nieuwe AEG inbouw koffiemachine

De heerlijke geur van vers gemalen koffie in de ochtend, wie wil dit nou niet! Met jouw nieuwe koffiemachine van AEG heb je iedere ochtend jouw heerlijke koffie, cappuccino of latte macchiato voor je staan. Met hulp van deze montage video hoef je hier niet lang meer op te wachten!

Plaats zelf jouw moderne AEG inductie kookplaat

Een inductie kookplaat zorgt voor een chique uitstraling en past heel goed bij een moderne, klassieke of robuuste keukenstijl. Daarnaast is inductie koken helemaal van deze tijd en is het de veiligste kooktechniek die er op dit moment is. Na het monteren van jouw nieuwe inductie kookplaat, zal je hier zeker nog een lange tijd veel kookplezier van hebben. 

Plaats zelf jouw AEG warmhoudlade

Een warmhoudlade is ideaal voor als bijvoorbeeld de pangafilet al gaar is, maar de aardappeltjes nog even moeten bakken. Op deze manier komt alles warm op tafel en is er niet één gerecht al afgekoeld. Maar hoe plaats je een warmhoudlade nou precies? Met behulp van deze montagevideo heb je snel jouw AEG warmhoudlade geïnstalleerd.

Ben jij goed voorbereid voor het installeren van jouw AEG apparatuur?

Hopelijk hebben deze handige montage video's een goede bijdrage geleverd aan het voorbereiden voor het installeren van jouw AEG apparatuur. Zorg dat je bij twijfels of problemen altijd hulp inschakeld! Wil je graag een professionele monteur die je helpt? Maak dan nu een afspraak of bel ons op 0226-355340.