Nieuwe keuken

Een stappenplan om uw droomkeuken te bereiken

Een nieuwe keuken kopen is een leuk project, maar wel iets waar je goed over na moet denken en waarbij je zorgvuldige keuzes moet maken; je wilt er immers jarenlang tevreden over zijn. Met behulp van onderstaand stappenplan wordt dat een stuk eenvoudiger.

Stap 1: Meten is weten

Voordat je kunt gaan kijken wat de mogelijkheden zijn voor jouw nieuwe keuken, moet je eerst de maten van de beschikbare ruimte opmeten. Dit is niet moeilijk, maar moet wel nauwkeurig gebeuren. Meet ook waar de ramen en deuren, stopcontacten en de aansluiting voor het gas precies zitten. Met die gegevens kun je een passende nieuwe keuken zoeken en heb je snel overzicht of bepaalde aspecten, bijvoorbeeld een kookeiland, wel of niet mogelijk zijn. Voordat je de definitieve bestelling doet, komt een monteur van Keukenloods.nl ook nog nameten, zo weten we zeker dat er niets mis kan gaan.

Stap 2: Kies de stijl en de onderdelen

Nu kunt je gaan plannen; kies welke keukenstijl je het mooiste vindt en het beste past bij de rest van je interieur. Daarnaast moet je ook bepalen welke onderdelen je keuken moet bevatten. Daarbij ben je voor een groot deel afhankelijk van de beschikbare ruimte. Vergelijk daarom datgene dat je graag wilt met datgene wat mogelijk is. Verder is het ook handig om jezelf af te vragen hoe je de keuken gaat gebruiken. Houd je van koken en bakken en sta je uren in de keuken? Wil je het ook als woonkeuken gebruiken? Kook je eigenlijk nooit maar zet je hooguit een pizza in de oven en ben je gek op luxe koffie? Kortom, wát moet je nieuwe keuken voor je gaan betekenen, welke functies zijn essentieel? Dit heeft uiteraard grote invloed op de apparatuur die je kiest en hoe de uitstraling van je nieuwe keuken moet zijn.

Stap 3: Bespreek uw wensen en ideeën met onze adviseur

Of je nu wel of niet al precies weet wat je wilt; praat altijd met één van onze adviseurs. Dit kan bij jou thuis of je komt langs in één van onze showrooms. De adviseur kan bekijken of je plannen inderdaad haalbaar zijn en hij kan je eventueel nog van aanvullend advies dienen bij het kopen van de nieuwe keuken. Ook vertelt de adviseur je meer over de kosten van de nieuwe keuken.

Stap 4: Bestellen

Is de ‘kogel door de kerk’ en heb je een beslissing genomen? Dan komt het proces van bestellen. Onze keukenspecialist zal dit samen met jou doen. Voorraadkeukens en showroomkeukens zijn meteen leverbaar. Voor de op maat gemaakte keukens geldt een levertijd van een aantal weken.

Stap 5: Het plaatsen van uw nieuwe keuken

Een nieuwe keuken is een kostbare aankoop en deze moet, inclusief de apparatuur, vakkundig en met zorg gemonteerd worden. Keukenloods.nl werkt met een vaste groep vakkundige monteurs, die je de klus volledig uit handen nemen. Vraag onze adviseurs gerust naar de mogelijkheden!

Persoonlijk advies

Wil jij graag meer informatie of een persoonlijk advies voor het kopen van jouw nieuwe keuken? Of wil je misschien alvast een indicatie voor de kosten van de nieuwe keuken? Informeer bij de keukenadviseur in het voor jou dichtstbijzijnde filiaal naar de uitgebreide mogelijkheden. Ook kun je altijd even bellen naar 0226-355340. Onze enthousiaste medewerkers vertellen je met plezier meer over wat wij voor jou kunnen betekenen.

persoonlijk advies

Advies op maat

Het internet biedt natuurlijk een uitkomst voor de eerste oriŰntatie en inspiratie voor jouw nieuwe keuken. Toch mis je vaak concreet keuken-advies. En dan kun je het beste een afspraak maken met een van onze adviseurs. Zij maken graag tijd voor jouw vragen, advies en voor goede koffie. Tijdens het adviesgesprek in ÚÚn van onze vestigingen, kun je ook op je gemak de showroom bekijken.

Advies op maat

Keukenadviseur bij jou thuis

Wij kunnen ons goed voorstellen dat je de samenstelling van je nieuwe keuken rustig wilt bespreken in een vertrouwde omgeving. Onze keukenadviseur kan ook bij je langskomen met brochures en uitvoeringen van keuken elementen. Dan kan het keukenadvies goed afgestemd worden op de rest van jouw huis of bedrijf. Daarnaast kunnen maten direct opgenomen worden, waardoor de keuken zeker zal passen.

Keukenadviseur bij jou thuis

Vakkundig ge´nstalleerd

Jouw keuken is een bijzondere en kostbare aankoop. Je wilt dan ook dat je keuken en de bijbehorende apparatuur vakkundig en met zorg gemonteerd worden. Keukenloods.nl biedt jou deze mogelijkheid.

Informeer bij jouw keukenadviseur naar de uitgebreide mogelijkheden.

Vakkundig ge´nstalleerd