Informatie: ons coronabeleid en schaarste in de markt.

Informatie: ons coronabeleid en schaarste in de markt.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. We volgen de ontwikkelingen en de adviezen vanuit het RIVM op de voet en ondernemen meteen actie als daarom wordt gevraagd. Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat we het virus indammen.

Schaarste en leveringsproblemen
Wellicht heb je het in het nieuws al voorbij zien komen, maar diverse grondstoffen (o.a. hout) worden steeds schaarser en hierdoor stijgen de prijzen. Ook is er een tekort aan computerchips. Onze leveranciers (van keukens en apparatuur) hebben hier helaas ook mee te maken. Verder is de Europese vraag enorm gegroeid terwijl de productiecapaciteit door de coronamaatregelen en tekorten van grondstoffen is gedaald.

Ons advies: heb je binnenkort apparatuur of een keuken nodig? Bestel snel om leverproblemen en prijsverhogingen te voorkomen. Wij gaan onze uiterste best doen om de bestelling snel en voor de beste prijs bij jou te bezorgen! Voor advies en vragen staat ons verkoopteam online voor je klaar. 

Onze winkels en webshop zijn geopend!
Onze winkels zijn geopend. Langskomen? Wij verzoeken je vooraf een afspraak te maken zodat je er zeker van bent dat wij alle tijd voor je hebben om je goed te informeren. Hier vind je onze afspraakpagina waar je een datum en voorkeurstijd kunt aangeven. Onze adviseurs nemen z.s.m. contact met je op om je wensen te bespreken en de datum/tijd te bevestigen. Uiteraard is onze webshop 24/7 geopend en kunnen wij je bestelling indien voorradig snel thuis bezorgen.
 
Bezorging aan huis en afhalen
Onze bezorgers houden zich aan de voorschriften en brengen je bestelling tot aan de voordeur. Contant betalen is helaas niet mogelijk. Afhalen in een van onze filialen is ook een mogelijkheid. 

Informatie over jouw nieuwe keuken
Gelukkig blijft het mogelijk om keukens in te meten, leveren en monteren. Heb je een vraag over jouw keuken? Je kunt de status van je keuken via de orderstatus bekijken of contact opnemen met het filiaal.
 
Tenslotte
We danken je voor je begrip en medewerking en wensen jou en iedereen om je heen een goede gezondheid.
 
Met vriendelijke groet,
Directie Keukenloods.nl

 

Een keuken kopen bij Keukenloods.nl

Het is tijd om een nieuwe keuken te kopen. Een moment dat vaak maar één of twee keer in je leven voorkomt. Een keuken kopen is dan ook een groot project. Iets waar je goed over na moet denken en waarbij je zorgvuldige keuzes moet maken; je wil er immers jarenlang tevreden over zijn. Met behulp van onderstaand stappenplan hopen we dat het kopen van een keuken een stuk makkelijker wordt. 

Stappenplan voor een keuken kopen bij Keukenloods.nl

Stap 1: Weet wat je wilt

De eerste belangrijke stap bij een keuken kopen is inspiratie opdoen. Een grote kans dat je dit al hebt gedaan, toch willen we deze stap kort benoemen. Pak om te beginnen een kopje thee of koffie en speur het Internet af. Om inspiratie op te doen kun je onze Instagram en Pinterest pagina bekijken. Daar hebben we een uitgebreide collectie beeld geplaatst van al onze keukens. Als je ons volgt blijf je natuurlijk dagelijks geïnspireerd worden voor nieuwe ideeën. Zie je zoveel gave voorbeelden en weet je niet helemaal welke keuken het best bij jou past? Vraag dan gratis de checklist aan op Keukenloods.nl. Deze checklist zal je helpen om erachter te komen welke keuken het meest geschikt is voor jou.  

Stap 2: Meten is weten

Dit is misschien wel één van de belangrijkste punten bij een keuken kopen. Voor je verder kunt kijken wat de mogelijkheden zijn voor jouw nieuwe keuken, moet je eerst de maten van de beschikbare ruimte nauwkeurig opmeten. Dit moet heel nauwkeurig. Meet ook waar de ramen en deuren, stopcontacten en aansluitingen zitten. Met deze gegevens kun je snel een geschikte keuken vinden. Daarnaast heb je meteen een overzicht of bepaalde opties, zoals een kookeiland, wel mogelijk zijn. Weet je niet zeker of de metingen nauwkeurig genoeg zijn? Je kan je keuken ook laten opmeten door een adviseur van Keukenloods.nl. Dan weet je zeker dat er niets mis gaat.

Stap 3: Kies jouw stijl en keukenonderdelen  

Een keuken kopen bij Keukenloods.nl zorgt ervoor dat je genoeg opties hebt bij het kiezen van kleuren, stijlen en keukenonderdelen. Ga je voor jouw nieuwe keuken liever voor een zwarte, grijze, witte of houten keuken? De kleur moet natuurlijk passen bij de rest van het interieur in jouw huis. Daarna is het heel belangrijk om een gepaste keukenopstelling uit te kiezen. Dit hangt af van de beschikbare ruimte in je huis en hoe je jouw keuken gaat gebruiken. Houd je van koken en bakken en sta je uren in de keuken? Of kook je eigenlijk nooit en zet je hooguit een pizza in de oven? Je kunt kiezen tussen eiland keukens, hoekkeukens, rechte keukens en nog veel meer keukenopstellingen. Voor elke ruimte is er wel een geschikte optie.

Stap 4: Bespreek jouw wensen met één van onze keukenadviseurs

Of je nu precies weet wat je wilt, of nog geen idee hebt, praat altijd met één van onze keukenadviseurs! Dit kan bij jou thuis of in één van onze showrooms. De keukenadviseur kan controleren of je plannen haalbaar zijn, kunnen je vragen beantwoorden en advies geven. Tot slot vertelt de keukenadviseur alles wat je nog wilt weten bij het kopen van een keuken. Denk hierbij aan kosten en eventuele extra mogelijkheden.

Stap 5: Het is tijd om te bestellen!

Heb je een beslissing genomen en weet je helemaal hoe jouw droomkeuken eruit komt te zien? Dan kan het proces een keuken kopen beginnen. Onze keukenadviseurs zullen dit samen met jou doen. Voorraad keukens en showroomkeukens zijn meteen leverbaar. Wil je liever zelf je keuken ontwerpen? Dan geldt er een levertijd van een aantal weken.

Stap 6: Het plaatsen van jouw nieuwe keuken

Een nieuwe keuken is een kostbare aankoop en deze moet, inclusief de apparatuur, vakkundig en met zorg gemonteerd worden. Als je een nieuwe keuken koopt bij Keukenloods.nl, wordt dit door onze vakkundige monteurs tot in de puntjes geregeld. Vraag onze keukenadviseurs gerust naar de mogelijkheden.

 

Persoonlijk advies

Wil je graag meer informatie of een persoonlijk advies voor het kopen van een nieuwe keuken? Of wil je alvast een indicatie voor de kosten van de nieuwe keuken? Informeer bij onze keukenadviseurs in het voor jouw dichtsbijzijnde filiaal naar de uitgebreide mogelijkheden. Ook kun je altijd even bellen naar 0226-355340. Onze keukenadviseurs staan voor je klaar om je te helpen bij het kopen van je nieuwe keuken bij Keukenloods.nl. 

 

persoonlijk advies