Lees hier alles over de voorzorgsmaatregelen die wij hebben getroffen.

Hoe gaat Keukenloods.nl om met het de huidige omstandigheden? Zo zorgen we voor jullie en onze gezondheid.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. We volgen de ontwikkelingen en de adviezen vanuit het RIVM op de voet en ondernemen meteen actie als daarom wordt gevraagd.

1. Bezoek aan onze winkels
Je blijft van harte welkom in onze winkels. Wel vragen wij om je begrip voor de nodige voorzorgsmaatregelen die we hebben getroffen en die we ook van jou vragen. Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat we het virus indammen.

Welke extra voorzorgsmaatregelen nemen wij?
- Onze medewerkers geven je geen hand en houden gepaste afstand. Het advies is 1,5 meter.
- We monitoren de gezondheid van al onze medewerkers. Iedereen met (lichte) klachten blijft thuis.
- In al onze winkels bieden we desinfecterende handgel aan en we wassen onze handen met grote regelmaat.
- We maken onze winkels extra vaak schoon.

Wat vragen we van jou?
- De voorschriften van RIVM te respecteren.
- Regelmatig handen wassen bij bezoek aan onze winkels.
- Onze winkel niet bezoeken bij klachten die horen bij het virus (klachten als hoesten, koorts, niezen, keelklachten).
- Bij klachten een reeds gemaakte afspraak met ons  te verzetten.

Reguliere openingstijden
Het kan zijn dat sommige winkels aangepaste openingstijden hebben (bijvoorbeeld omdat we te weinig collega’s hebben die je van dienst kunnen zijn). De laatste informatie hierover vind je altijd op onze website.

Open op afspraak
Wij bieden je ook de mogelijkheid een afspraak te maken op een tijdstip wanneer het jou uitkomt. Je kunt contact opnemen met één van onze vestigingen of eenvoudig zelf de afspraak plannen op onze website.

2. Bezoek aan huis voor inmeten, leveren & monteren
Al onze klanten worden hierover persoonlijk geïnformeerd. Heb je nog geen bericht van ons ontvangen of heb je vragen dan kun je contact met ons opnemen.
Onze bezorgers brengen je bestelling tot aan de voordeur. Contant betalen aan de deur is tijdelijk helaas niet mogelijk.

3. Update
Voor het laatste nieuws omtrent jouw bestelling bij Keukenloods.nl kijk dan op onze voorzorgsmaatregelen update pagina

Tenslotte
We danken je voor je begrip en medewerking en wensen jou en iedereen om je heen een goede gezondheid. Laten we goed op elkaar letten.

Met vriendelijke groet,

Directie Keukenloods.nl

Hoeveel energie verbruikt een afzuigkap?

Hoeveel energie verbruikt een afzuigkap?

Het gemiddelde energieverbruik van een afzuigkap is 15 kWh per jaar. Afhankelijk van het type afzuigkap kan dit verbruik verschillen. In vergelijking met andere huishoudelijke apparaten is de afzuiger een van de minst energie slurpende apparaat in het huishouden. De koelkast en vriezer zijn de grootste verslinders in de keuken, met een gemiddelde van 375 en 350 kWh per jaar.  

Wat betekent het energielabel van een afzuigkap?

Het energielabel is een maatstaf om in kaart te brengen hoe zuinig, milieuvriendelijk en/of energiebesparend een product is. Dit label is volgens Europese richtlijnen opgesteld en geldt voor een groot deel van alle elektrische apparaten. Op het label staan ook symbolen op die de prestaties van afzonderlijke onderdelen aangeven. Bij afzuigkappen zijn dit een ventilator, lampje, filter en een geluidssymbool. De energielabels van afzuigkappen lopen van A+ tot G, waarbij A+ het meest zuinig betekent. Het label helpt jou om een bewuste keuze voor een apparaat te maken en apparaten gemakkelijk met elkaar te vergelijken.

energielabel van een afzuigkap

Welke afzuigkap is het zuinigst?

Als je op zoek bent naar een nieuwe en energiezuinige afzuigkap, dan kun je het beste zoeken naar afzuigkappen met het A+ label. Daarnaast zijn er een aantal manieren om te besparen op energiekosten. Zet de kap bijvoorbeeld op de laagste stand bij het koken en zet deze pas hoger als je vlees dichtschroeit of gaat wokken. Daarna schakel je uiteraard direct weer terug. Het is ook belangrijk om de filters regelmatig te reinigen en te vervangen zodat de afzuigkap zijn werk goed kan doen. De afzuigkap verbruikt minder energie met schone en goed werkende filters.

Welke afzuigkap is het zuinigst?

Wat kost het verbruik van een afzuigkap?

Het gemiddelde energieverbruik van een afzuigkap komt neer op ongeveer €3,45 (op basis van 23 cent per kWh) van de jaarlijkse energierekening. Voor de berekening is een dagelijks gebruik van 60 minuten voor de afzuigkap en 120 minuten voor de verlichting genomen.

verbruik van een afzuigkap