Lees hier alles over de voorzorgsmaatregelen die wij hebben getroffen.

Hoe gaat Keukenloods.nl om met het de huidige omstandigheden? Zo zorgen we voor jullie en onze gezondheid.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. We volgen de ontwikkelingen en de adviezen vanuit het RIVM op de voet en ondernemen meteen actie als daarom wordt gevraagd.

1. Bezoek aan onze winkels
Je blijft van harte welkom in onze winkels. Wel vragen wij om je begrip voor de nodige voorzorgsmaatregelen die we hebben getroffen en die we ook van jou vragen. Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat we het virus indammen.

Welke extra voorzorgsmaatregelen nemen wij?
- Onze medewerkers geven je geen hand en houden gepaste afstand. Het advies is 1,5 meter.
- We monitoren de gezondheid van al onze medewerkers. Iedereen met (lichte) klachten blijft thuis.
- In al onze winkels bieden we desinfecterende handgel aan en we wassen onze handen met grote regelmaat.
- We maken onze winkels extra vaak schoon.

Wat vragen we van jou?
- De voorschriften van RIVM te respecteren.
- Regelmatig handen wassen bij bezoek aan onze winkels.
- Onze winkel niet bezoeken bij klachten die horen bij het virus (klachten als hoesten, koorts, niezen, keelklachten).
- Bij klachten een reeds gemaakte afspraak met ons  te verzetten.

Reguliere openingstijden
Het kan zijn dat sommige winkels aangepaste openingstijden hebben (bijvoorbeeld omdat we te weinig collega’s hebben die je van dienst kunnen zijn). De laatste informatie hierover vind je altijd op onze website.

Open op afspraak
Wij bieden je ook de mogelijkheid een afspraak te maken op een tijdstip wanneer het jou uitkomt. Je kunt contact opnemen met één van onze vestigingen of eenvoudig zelf de afspraak plannen op onze website.

2. Bezoek aan huis voor inmeten, leveren & monteren
Al onze klanten worden hierover persoonlijk geïnformeerd. Heb je nog geen bericht van ons ontvangen of heb je vragen dan kun je contact met ons opnemen.

Onze bezorgers brengen je bestelling tot aan de voordeur. Contant betalen aan de deur is tijdelijk helaas niet mogelijk.

3. Update
Voor het laatste nieuws omtrent jouw bestelling bij Keukenloods.nl kijk dan op onze voorzorgsmaatregelen update pagina

Tenslotte
We danken je voor je begrip en medewerking en wensen jou en iedereen om je heen een goede gezondheid. Laten we goed op elkaar letten.

Met vriendelijke groet,

Directie Keukenloods.nl

 

Inbouw oven

Inbouw oven

Solo ovens zijn de standaard ovens met boven- en onderverwarming en zonder magnetronfunctie. Veel moderne solo ovens beschikken over draaiknoppen waarmee je de verschillende functies en temperatuur van de oven kunt instellen. Ook bediening met behulp van een touchscreen komt steeds vaker voor. De allernieuwste modellen in het assortiment van Keukenloods.nl kun je ook bedienen of in de gaten houden met een tablet of smartphone.

Assortiment inbouw oven

Belangrijke informatie

  • Ovens met een aansluitwaarde van meer dan 3,6 kW worden vaak geleverd zonder aansluitsnoer.
  • Spullen die gevoelig zijn voor warmte moet je niet in de buurt van de oven zetten.
  • Veel moderne ovens hebben een eigen elektriciteitsgroep nodig.
  • Maak de oven niet schoon met schuursponsjes en agressieve schoonmaakmiddelen.

Specificaties

1. Inbouw maten

Er zijn twee standaard inbouwmaten voor solo ovens, 45 en 60 centimeter hoog. Meet van te voren de nis in jouw keuken goed op om zeker te weten welke maat je nodig hebt. Houdt hierbij het meetlint of rolmaat strak om meetfouten te voorkomen. Bekijk vervolgens de maattekening van de oven om te kijken of deze past in de nis.

2. Aansluiten solo oven

De meeste solo ovens worden geleverd zonder aansluitsnoer. Controleer bij de aanschaf van een nieuwe oven of de aansluitkabel erbij zit of niet. Wanneer deze er niet bij zit moet je zelf een 5-aderige perilex stekker kopen. Dit type stekker is geschikt voor een perilex stopcontact, ook wel krachtstroomaansluiting genoemd. Controleer vóór de aanschaf van je nieuwe oven of de keuken al beschikt over een krachtstroomaansluiting. 

3. Bereidingssystemen

Een solo oven kan beschikken over verschillende systemen om eten klaar te maken. Met symbolen worden de verschillende bereidingssystemen op de oven aangegeven. Het meest gebruikte systeem is boven- en onderwarmte. Dit systeem gebruikt een verwarmingselement aan de boven en onderkant van de oven die tegelijkertijd even warm worden. De meeste ovens hebben ook de mogelijkheid om enkel boven of onder aan te zetten. De tweede meeste gebruikte systeem is hetelucht. Dit systeem gebruikt een ventilator om hete lucht door de oven heen te blazen. Hierdoor is de oven overal even warm. Ten slotte heb je nog de grillfunctie. Meer weten over de bereidingssystemen en symbolen die hierbij horen? Bekijk de blog Wat betekenen de symbolen op mijn oven?

4.

Siemens solo oven
Smeg solo oven
Miele solo oven
AEG solo oven
Bosch solo oven
ATAG solo oven

Trends en ontwikkelingen

Pyrolyse

Veel moderne ovens beschikken over Pyrolyse, een zelfreinigingssysteem waarbij de over verhit wordt tot om en nabij 500 graden. Door deze hoge temperaturen worden aangekoekte etensresten veranderd is as. Dit kun je na deze reiniging gemakkelijk met een vochtig doekje uit de oven vegen.

Thermic Air ovens AEG

Thermic Air is een innovatie van AEG. Solo ovens met Thermic Air hebben gelijke warmte in de hele oven. Dus het maakt niet uit of jouw gerecht of baksel onder-, boven of middenin staat, je krijgt gegarandeerd perfecte bakresultaten. Daarnaast kan de bereidingstijd van je gerechten met Thermic Air tot 20% verminderd worden.

Siemens en Bosch VarioSpeed

VarioSpeed van Siemens en Bosch is een technologie die de bereidingstijd van jouw gerechten met maar liefst 50% kan verkorten.