Hoe gaat Keukenloods.nl om met de huidige omstandigheden? Zo zorgen we voor jullie en onze gezondheid.

Hoe gaat Keukenloods.nl om met de huidige omstandigheden? Zo zorgen we voor jullie en onze gezondheid.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. We volgen de ontwikkelingen en de adviezen vanuit het RIVM op de voet en ondernemen meteen actie als daarom wordt gevraagd. Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat we het virus indammen.


Bezoek aan onze winkels

Onze winkels zijn weer geopend op afspraak! Een afspraak maken? Dat kan, ga direct naar onze afspraakpagina. Let op: het is erg druk met het maken van afspraken in onze showrooms. Onze adviseurs nemen (na het invullen van het afspraakformulier) z.s.m. contact met je op om je wensen te bespreken en de datum/tijd te bespreken.
 

Apparatuur nodig?
Geen probleem. Onze webshop is geopend en wij kunnen de apparatuur blijven bezorgen. Heb je een vraag? Het online verkoop team staat voor je klaar. Schroom niet om contact op te nemen. 

 

Bezorging aan huis

Al onze klanten worden hierover persoonlijk geïnformeerd. Heb je hierover vragen dan kun je contact met ons opnemen. Onze bezorgers houden zich aan de voorschriften en brengen je bestelling tot aan de voordeur. Contant betalen is helaas niet mogelijk. 

 

Afhalen

Afhalen is sinds 10 februari weer mogelijk! Een artikel bij jou in de buurt afhalen? Neem vooraf contact op met het filiaal om de afhaaldatum + tijd te bespreken. Let op: afhalen kan (op zijn vroegst) 4 uur na het plaatsen van de bestelling. Vooraf betalen is verplicht. 

 

Informatie over jouw nieuwe keuken

Gelukkig blijft het mogelijk om keukens in te meten, leveren en monteren. Hierbij staat jouw gezondheid en die van onze medewerkers centraal. We verzoeken je daarom om alle RIVM-maatregelen te respecteren. Heb je een vraag over jouw keuken? Je kunt de status van je keuken via de orderstatus bekijken of neem contact op met het filiaal.

 

Update
Voor het laatste nieuws omtrent jouw bestelling bij Keukenloods.nl kijk dan op de orderstatus pagina.

 

Tenslotte

We danken je voor je begrip en medewerking en wensen jou en iedereen om je heen een goede gezondheid. Laten we goed op elkaar letten.

 

Met vriendelijke groet,
Directie Keukenloods.nl

Bekijk alle merken
Airo design

Airo design(Nederland)


  Klanten beoordelingen

  77

  Airo design - Ga snel naar


  Reviews Airo design

  Airo design gemiddeld beoordeeld met een 7 schaal (1 t/m 10)
  Totaal: 2 reviews

  Voeg een review toe
  Door: Olaf van Erne  |  27-01-2021 11:29
  3
   3

  Onduidelijke info voor het inbouwen en onduidelijke voorlicht bij de verkoop BV: Hoogte van de Unit is 19 cm. niemand heeft ons verteld dat de motor 28 cm hoog is. eigenlijk hebben mij een ruimte van 126 bij 90 terwijl 90 cm bij 60 is. Moer dus passen De unit en de motor liggen nog steeds ongebruikt in ons huis

  Door: ZELST, VAN   |  22-01-2015 17:16
  10
   10

  Zonder woorden zie beoordelingen Was reeds bekend met dit merk Ben daar al jaren zeer tevreden over Zeer goede kwaliteit voor deze prijs Alleen wat ver om te rijden om het op te halen Ik ben binnenkort weer aan dit artikel toe Zal het dan zeker weer gaan bestellen

  Bekijk alle reviews