Informatie: ons coronabeleid en schaarste in de markt.

Informatie: ons coronabeleid en schaarste in de markt.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. We volgen de ontwikkelingen en de adviezen vanuit het RIVM op de voet en ondernemen meteen actie als daarom wordt gevraagd. Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat we het virus indammen.

Onze webshop is 24/7 geopend!
Online bestellingen plaatsen is geen probleem. Wij blijven de bestellingen bij je thuis bezorgen. Onze bezorgers houden zich aan de voorschriften en brengen je bestelling tot aan de voordeur. Contant betalen of pinnen aan de deur is helaas niet mogelijk. 

Onze winkels zijn weer geopend!
Al onze filialen zijn weer open! Ben jij op zoek naar jouw droomkeuken? Kom langs in een van onze showrooms. Wij verzoeken je vooraf een afspraak te maken. We mogen niet  teveel bezoekers tegelijkertijd ontvangen. Hier vind je onze afspraakpagina waar je een datum en voorkeurstijd kunt aangeven. Onze adviseurs nemen z.s.m. contact met je op om je wensen te bespreken en de datum/tijd te bevestigen. 

Schaarste en leveringsproblemen
Wellicht heb je het in het nieuws al voorbij zien komen, maar diverse grondstoffen (o.a. hout) worden steeds schaarser en hierdoor stijgen de prijzen. Ook is er een tekort aan computerchips. Onze leveranciers (van keukens en apparatuur) hebben hier helaas ook mee te maken. Verder is de Europese vraag enorm gegroeid terwijl de productiecapaciteit door de coronamaatregelen en tekorten van grondstoffen is gedaald.

Ons advies: heb je binnenkort apparatuur of een keuken nodig? Bestel snel om leverproblemen en prijsverhogingen te voorkomen. Wij gaan onze uiterste best doen om de bestelling snel en voor de beste prijs bij jou te bezorgen! Voor advies en vragen staat ons verkoopteam online voor je klaar. 

Informatie over jouw nieuwe keuken
Gelukkig blijft het mogelijk om keukens in te meten, leveren en monteren. Heb je een vraag over jouw keuken? Je kunt de status van je keuken via de orderstatus bekijken of contact opnemen met het filiaal.
 
Tenslotte
We danken je voor je begrip en medewerking en wensen jou en iedereen om je heen een goede gezondheid.
 
Met vriendelijke groet,
Directie Keukenloods.nl

 

Airo design Contact

  Over Airo design

  Airo design is een ontwikkelaar en leverancier van duurzame en vernieuwende keukenapparatuur. Airo design heeft een uitgebreid assortiment aan afzuigkappen, kookplaten en wijnkoelkasten. Airo combineert tijdloos design met modern gebruiksgemak.

   
  Logo Airo

  Afzuigkappen en kookplaten

  Het assortiment afzuigkappen van Airo design bestaat onder andere uit plafond afzuigkappen, eiland afzuigkappen, schuine afzuigkappen, downdraft, wandschouw afzuigkappen, inbouwunit afzuigkappen en een vlakscherm afzuigkap. Het assortiment afzuigkappen van Airo bestaat uit 5 verschillende breedtes: 38 centimeter, 40 centimeter, 60 centimeter, 90 centimeter en 120 centimeter. Ze zijn voornamelijk gemaakt van rvs of rvs in combinatie met glas. 

  Voorkom geuroverlast met een Airo downdraft afzuigsysteem. Het downdraft afzuigsysteem wordt verwerkt in het keukenblad waardoor geuren en vocht direct worden opgezogen. Airo heeft ook verschillende filters: een plasmafilter voor een wandschouw afzuigkap, een plasmafilter voor een plint en koolstoffilters voor diverse modellen. Airo design heeft ook verschillende kookplaten in het assortiment, namelijk kookplaten met afzuiging en inductiekookplaten. 

  Afzuigkappen en kookplaten
  wijnkoelkast
   

  Koelapparatuur

  Naast afzuigkappen, kookplaten en filters heeft Airo ook koelapparatuur. Het koelapparatuur bestaat uit wijnkoelkasten en Amerikaanse koelkasten. De wijnkoelkasten van Airo worden ontworpen aan de hand van jarenlange ervaring in de keukenbranche. Betrouwbaarheid, kwaliteit en innovatie zijn de kernwaarden van Airo en dat zie je terug in de wijnkoelkasten die zij ontwerpen. Bij de Amerikaanse koelkasten van Airo zit het koel- en vriesgedeelte naast elkaar, deze modellen beschikken over veel ruimte.

  Koop Airo design apparatuur bij Keukenloods.nl

  Heb je vragen over de Airo design apparatuur? Of wil je graag passend advies over de apparaten? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn te bereiken via WhatsApp, via de telefoon of via e-mail.

  Neem contact met ons op

   

  Reviews Airo design

  Airo design gemiddeld beoordeeld met een 7 schaal (1 t/m 10)
  Totaal: 2 reviews

  Voeg een review toe
  Door: Olaf van Erne  |  27-01-2021 11:29
  3
   3

  Onduidelijke info voor het inbouwen en onduidelijke voorlicht bij de verkoop BV: Hoogte van de Unit is 19 cm. niemand heeft ons verteld dat de motor 28 cm hoog is. eigenlijk hebben mij een ruimte van 126 bij 90 terwijl 90 cm bij 60 is. Moer dus passen De unit en de motor liggen nog steeds ongebruikt in ons huis

  Door: ZELST, VAN   |  22-01-2015 17:16
  10
   10

  Zonder woorden zie beoordelingen Was reeds bekend met dit merk Ben daar al jaren zeer tevreden over Zeer goede kwaliteit voor deze prijs Alleen wat ver om te rijden om het op te halen Ik ben binnenkort weer aan dit artikel toe Zal het dan zeker weer gaan bestellen

  Bekijk alle reviews