Bekijk alle merken
ATAG

ATAG

Postbus 1033
6920 BA
Duiven (Nederland)


Klanten beoordelingen

88

Over ATAG

ATAG is begonnen in een achterhoeks schuurtje en binnen 60 jaar uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende producenten van inbouwapparatuur. Keukenapparatuur van ATAG kenmerkt zich door doordachte vormgeving en een herkenbare stijl. ATAG gaat namelijk verder als de gemiddelde producent door huidige innovaties bewijsbaar beter uit te voeren met zeer innoverende productiemethode.

ATAG keukenapparatuur

Alle onderdelen van een keuken zijn belangrijk maar de kookplaat misschien nog wel het meeste. Dit is de plek waar je elke dag eten klaarmaakt voor jezelf en/of je gezin, nieuwe recepten uitprobeert of experimenteert met nieuwe technieken. ATAG heeft gaskookplaten, inductiekookplaten, keramische kookplaten en puzzelo’s in het assortiment. Hoewel het merk innoveert met alle keukenapparatuur in het assortiment zijn de ATAG gaskookplaten toch wel een product met de meest populaire innovaties. Wil je alle vitamines en een knapperige beet in een wokgerecht behouden? Bekijk dan kookplaten met de ATAG Fusion Volcano wokbrander. Of ben je op zoek naar een geavanceerde kookplaat qua toepassing van hoogwaardige materialen en de performance van de branders? Bekijk dan de ATAG MAGNA-gaskookplaat.

Ook geen onbelangrijk onderdeel in de keuken is de afzuigkap. ATAG afzuigkappen zorgen ervoor dat de keuken een prettige en aangename plek is om te zijn, een plek waar kookgeuren, vet en vocht stil worden afgevoerd en geen overlast meer veroorzaken. De koolstof- en vetfilters zijn daarnaast erg efficiënt en makkelijk te reinigen, even in de vaatwasser en klaar.

Dit zijn slechts twee producten uit het grote assortiment van ATAG, bekijk alle ATAG keukenapparatuur voor een volledig overzicht.


Bron: ATAG

ATAG - Ga snel naar


Service & Informatie ATAG

Telefoonnummer service:
0900-5550001
Links:
Service aanvragen
Brochure aanvragen

Reviews ATAG

ATAG gemiddeld beoordeeld met een 8 schaal (1 t/m 10)
Totaal: 44 reviews

Voeg een review toe
Door: CLEMENT   |  14-09-2017 21:30
8
 8

Gasfornuis is een prima Apparaat. Mooie vormgeving. Simpel in gebruik. En goede service voor de aansluiting en niet duur. Keuken loods is een heel goed bedrijf met goede betaal procedure, n.l.betalen na plaatsen.

Door: BREEMAN R   |  14-09-2017 15:45
8
 8

Uitstekende wasemkap, zuigt perfect in 3 standen, zeer goede verlichting en eenvoudig bedienings gemak, kortom we zijn zeer tevreden over deze nieuwe aankoop. Trouwens de vervangende wasemkap was ook een Atag en deze was 25 jaar oud en werkte nog goed

Door: KUIJL, K. MEVR   |  14-09-2017 12:07
9
 9

Super mooie plaat, ben er erg blij mee! Met een breedte van 90 cm kan je makkelijk al je pannen kwijt. Makkelijk schoon te maken met een viscose doekje (ook voor stof). ATAG heeft veruit toch de mooiste en gebruiksvriendelijke kookplaten.

Door: JONG, M. DE DHR   |  07-04-2017 09:41
9
 9

Mooi toestel. Werkt prima. Nu 3 weken in gebruik. Ik heb 30 jaar gekookt op het toestel van mijn ouders uit de jaren 50. Deze doet het netzo goed. Ik heb m omgebouwd naar butaan/propaan. Dat werkt prima. Over de duurzaamheid kan ik niets zeggen.

Door: WIT EVERT DE   |  06-04-2017 14:51
10
 10

Wij zijn echte Atag Fans en hebben daarom toen onze oude wasemkap stuk ging na 11 jaar precies dezelfde wasemkap besteld. Wij hebben in de keuken alleen maar Atag apparaten het is een betrouwbaar en solide merk waar we nog steeds veel plezier aan beleven.

Door: JACOBS JAN   |  26-01-2017 19:16
6
 6

Atag is een gerenomeerd merk, haar innovatie spreekt me sterk aan. De mogelijkheid voor directe productinfomatie en demonstratie draagt zeker bij het besluit tot aankoop. Producten zijn sterk aan te bevelen.,zeer met de verlengde garantie na aankoop

Door: HASSELT, R. DHR   |  17-12-2016 22:35
10
 10

Wij zijn vooral op de vormgeving gevallen. Nu de afzuiger op zijn plaats hangt is hij makkelijk in gebruik en past perfect in onze keuken. Zowel het instellen van het licht als de afzuigkracht is prima

Door: SARPHATI-FRANS RIET   |  01-12-2016 09:26
2
 2

Na 3 tot 4 pogingen met de electr. ontsteking gaat de brander eindelijk aan.Dit geldt voor alle branders en zeker voor de kleinste brander. Is zeer irritant en verwacht dat er kontakt met mij wordt opgenomen om hier een oplossing voor te vinden.

Door: BOVEN VAN J   |  25-08-2016 09:38
9
 9

- Degelijkheid en duurzaamheid. Let wel, vorige ATAG-apparatuur ging 25 jaar mee en functioneerde nog steeds voor de volle 100%! - Zeer tevreden over dit kwaliteitsmerk! - JA! kwAliteits kwaliteiTs kwAliteits Goed

Door: SMIT, J. DHR   |  03-08-2016 12:24
10
 10

Ik had een onderbouw van stag. Deze heeft het 20 jaar volgehouden. Dezelfde was niet meer te krijgen en deze was als vervanger met dezelfde afmetingen. Montage was zeer eenvoudig met de duidelijke handleiding. Neem in de toekomst zeker weer een stag.

Door: STEVENS, W. DHR   |  15-04-2016 14:21
10
 10

De naam ATAG verdient zeer zeker een betrouwbaar en zekerheid op een goede service.Het is een aan te bevelen produkt dat de strijd met de concurentie zeker kan aangaan.Bij een vergelijking met prijs en vermogen is deze bij de top 3,dus een goede investering.

Door: SOPERS, M. DHR   |  14-04-2016 13:17
4
 4

Apparaat werkte niet nadat ik hem had aangesloten. Er bleek een draad losgeraakt te zijn van het verwarmingselement. Het apparaat moet staan en kan niet hangend gemonteerd worden. De aansluitmogelijkheden zijn beperkt en er is een grote kans dat je extra koppelingen moet aanschaffen. Voor de rest doet hij nu wat je van een boiler mag verwachten.

Door: CLEMENT DE HEER   |  01-04-2016 21:02
8
 8

Atag biedt een goede kwaliteit voor een goede prijs. Met het vorige model hebben we wat pech gehad, ging snel stuk, maar het nieuwe model biedt al weer veel meer. Tip is wel om even goed rond te kijken, de prijzen verschillen nogal.

Door: OOSTERHOF DHR W.   |  14-03-2016 13:36
8
 8

Dit is mijn tweede kookplaat van Atag. De vorige was het topmodel ; automatische herstart als pit uitwaaide en automatische uitschakeling na drie uur branden. Het voordeel van die kookplaat was dat bij het aanzetten van een pit je niet de knop vast hoefde te houden wat een enorme pre is ten opzichte van het huidige model. Ik vind het vervelend om best wel lang de knop ingedrukt te moeten houden om de pit aan te krijgen.( vandaar maar drie sterren t.a.v. het gebruiksgemak) Het goede nieuws van het huidige model ten opzichte van de oude kookplaat is de verbetering in de vochtafsluiting rondom de pitten, de fijnere wok pandrager en de metalen stootrand rondom de glasplaat .

Door: JASPERS, D.   |  18-02-2016 16:15
9
 9

Nette zuinige koelkast makkelijk in gebruik en goede indeling,Ik had al een atag daarom heb Ik weer voor atag gekozen omdat de vorige mij ook prima beviel, Hij is 22 jaar meegegaan en nooit geen problemen Netjes

Door: ERENS DHR   |  14-12-2015 16:38
10
 10

Ik ben zeer tevreden over het product,ik gebruik de boost regelmatig en dat is prettig.Ik heb gekozen voor dit merk omdat ik al 20 jaar dit merk heb en nog nooit iets eraan heb gehad.Als ik er niks op had laten vallen hoefde ik nog steeds geen nieuwe te kopen.Ik kan U dit merk ten zeerste aanbevelen.

Door: TUSSENBROEK O.J. VAN   |  14-12-2015 15:43
9
 9

Deze kookplaat is voorzien van een nieuw soort branders die fantastisch voldoen. Tevens geen spijt dat we de doffe uitvoering hebben, want bij deze is er duidelijk minder vuil etc. zichtbaar dus minder besmettelijk als de gladde glasuitvoering. De service van Atag, we zijn er zelf geweest in Duiven, wat een ontvangst, men weet hoe je op een plezierige manier een klant uitleg geeft over de artikelen. Duurzaamheid is nog af te wachten, maar ook hier denk ik dat het wel goed zit. Atag kunnen we zeker aanbevelen aan anderen.

Door: ZAAG, VAN DE D.J.   |  14-12-2015 14:03
9
 9

Prima apparaat, een aanwinst in de keuken die hiermee een facelift heeft gekregen. Snel een warme snack serveren gaat als vanzelf. Plezierige uitstraling en goed bediengemak naast de vele mogelijkheden die de combimagnetron biedt een oogstrelend geheel.

Door: BOER DE DHR   |  26-09-2015 08:32
8
 8

Mooie producten, goede duidelijke handleiding en een degelijke kwalieteit.

Door: BOSMAN J SD  |  18-08-2015 19:00
8
 8

Onze vorige oven was ook een ATAG [OXP221], deze bewees ons 26 jaren trouwe dienst en had net als de onze nieuwe ATAG OX6411LL ook een naar linksdraaiende deur. Hetgeen in ons geval nodig is omdat wij zittend werken in de keuken wegens rugklachten. Wij kozen de RVS kleur; hij is er ook in antraciet kleur. De extra garantie van 3 jaar [na registratie, naast de standaard 2 jaar], hopen wij niet nodig te hebben, maar voelt wel comfortabel aan. Deze oven heeft telescopische geleiders; voor veel beetpak gemak van de hete schalen doordat de gehele bakplaat [of het rooster] ver naar voren komt. Wel is het slordig om aan te zien dat deze telescopische geleiders scheef staan. Overigens functioneren ze uitstekend. Dit moet haast wel als oorzaak hebben dat de productie niet meer in Nederland kan gebeuren om economische redenen. ATAG: wij nodigen u uit dit te verbeteren. Fam. Bosman, Heiligerlee.

Bekijk alle reviews