Lees hier alles over de voorzorgsmaatregelen die wij hebben getroffen.

Hoe gaat Keukenloods.nl om met het de huidige omstandigheden? Zo zorgen we voor jullie en onze gezondheid.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. We volgen de ontwikkelingen en de adviezen vanuit het RIVM op de voet en ondernemen meteen actie als daarom wordt gevraagd.

1. Bezoek aan onze winkels
Je blijft van harte welkom in onze winkels. Wel vragen wij om je begrip voor de nodige voorzorgsmaatregelen die we hebben getroffen en die we ook van jou vragen. Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat we het virus indammen.

Welke extra voorzorgsmaatregelen nemen wij?
- Onze medewerkers geven je geen hand en houden gepaste afstand. Het advies is 1,5 meter.
- We monitoren de gezondheid van al onze medewerkers. Iedereen met (lichte) klachten blijft thuis.
- In al onze winkels bieden we desinfecterende handgel aan en we wassen onze handen met grote regelmaat.
- We maken onze winkels extra vaak schoon.

Wat vragen we van jou?
- De voorschriften van RIVM te respecteren.
- Regelmatig handen wassen bij bezoek aan onze winkels.
- Onze winkel niet bezoeken bij klachten die horen bij het virus (klachten als hoesten, koorts, niezen, keelklachten).
- Bij klachten een reeds gemaakte afspraak met ons  te verzetten.

Reguliere openingstijden
Het kan zijn dat sommige winkels aangepaste openingstijden hebben (bijvoorbeeld omdat we te weinig collega’s hebben die je van dienst kunnen zijn). De laatste informatie hierover vind je altijd op onze website.

Open op afspraak
Wij bieden je ook de mogelijkheid een afspraak te maken op een tijdstip wanneer het jou uitkomt. Je kunt contact opnemen met één van onze vestigingen of eenvoudig zelf de afspraak plannen op onze website.

2. Bezoek aan huis voor inmeten, leveren & monteren
Al onze klanten worden hierover persoonlijk geïnformeerd. Heb je nog geen bericht van ons ontvangen of heb je vragen dan kun je contact met ons opnemen.
Onze bezorgers brengen je bestelling tot aan de voordeur. Contant of per pin betalen aan de deur is tijdelijk helaas niet mogelijk.

3. Update
Voor het laatste nieuws omtrent jouw bestelling bij Keukenloods.nl kijk dan op onze voorzorgsmaatregelen update pagina

Tenslotte
We danken je voor je begrip en medewerking en wensen jou en iedereen om je heen een goede gezondheid. Laten we goed op elkaar letten.

Met vriendelijke groet,

Directie Keukenloods.nl

ATAG Contact

Postbus 1033
6920 BA
Duiven

Ontdek ATAG

ATAG is begonnen in een Achterhoeks schuurtje en binnen 60 jaar uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende producenten van inbouwapparatuur. Keukenapparatuur van ATAG kenmerkt zich door doordachte vormgeving en een herkenbare stijl. ATAG gaat namelijk verder dan de gemiddelde producent door huidige innovaties bewijsbaar beter uit te voeren met zeer innoverende productiemethodes.

 

ATAG keukenapparatuur

Alle onderdelen van een keuken zijn belangrijk, maar de kookplaat misschien nog wel het meeste. Dit is de plek waar je elke dag eten klaarmaakt voor jezelf en/of je gezin, nieuwe recepten uitprobeert of experimenteert met nieuwe technieken. ATAG heeft gaskookplaten, inductiekookplaten, keramische kookplaten en puzzelo’s in het assortiment. Hoewel het merk innoveert met alle keukenapparatuur in het assortiment, zijn de ATAG gaskookplaten toch wel een product met de meest populaire innovaties. Wil je alle vitamines en een knapperige beet in een wokgerecht behouden? Bekijk dan kookplaten met de ATAG Fusion Volcano wokbrander. ATAG heeft twee designlijnen: ATAG MAGNA en ATAG Matrix.

ATAG keukenapparatuur

ATAG MAGNA-lijn

De MAGNA lijn van ATAG staat voor grootsheid en bestaat uit kookplaten, combi-stoomovens, warmhoudlades en afzuigkappen. In deze lijn keukenapparatuur komen functionaliteit en design samen in state-of-the-artontwerpen. Hier heeft ATAG dan ook vele nationale en internationale designprijzen voor mogen ontvangen.

 
 
 
 

Combi stoomoven

Met de MAGNA Combi-stoomoven van ATAG kun je bakken, braden, grillen stomen en combi-stomen. Hij beschikt daarnaast over intuïtieve bediening met TFT touchscreen.

 
 
 
 

Multifunctionele oven met geïntegreerde magnetron

De MAGNA oven met geïntegreerde magnetron van ATAG is een multifunctioneel, met ruime binnenoven en compacte inbouwafmetingen. Dit apparaat geeft perfecte bakresultaten.

 
 
 
 

TFT MAGNA Met geavanceerde functies

Ontdek hier voordelen van de TFT MAGNA geavanceerde functies. Met de TFT MAGNA kun je bij een ovenprogramma apart stoom toevoegen en meerfase koken. Ook beschikt de ATAG oven over een culisensor om de kerntemperatuur te meten.


 

 
 
 
 

Inductie gaskookplaat

De inductie-gaskookplaat van ATAG is winnaar van de Red Dot Award 2015. Deze inductie-gaskookplaat met Fusion Volcano wokbrander is geschikt voor het echte wokken.

 
 
 
 

Magna gaskookplaat met Fusion Volcano

Bekijk de ATAG MAGNA gaskookplaat met Fusion Volcano wokbrander. Met de Fusion Volcano wokbrander krijg je geconcentreerde, krachtige vlammen en kun je wokken zoals het hoort. De ATAG gaskookplaat beschikt ook over een digitale timer zodat je jouw aandacht aan iets anders kunt besteden.

 
 
 
 

Panorama gaskookplaat

Door het symmetrische design van deze kookplaat passen al jouw pannen naast elkaar. Bekijk de voordelen van de ATAG MAGNA panorama gaskookplaat. 


 

ATAG MATRIX-lijn

De MATRIX-lijn van ATAG is een uit uitgebreide collectie keukenapparatuur. De lijn is gericht op hoogwaardige functionaliteit in een uiterst stijlvolle omgeving. Je hebt de luxe om te kiezen uit RVS, het matzwarte grafiet en Black Steel apparatuur. Hiermee kun je jouw keuken volledig naar je eigen smaak en wens samenstellen voor een maximale kook- en keukenbeleving. 

 

 
 
 
 

Nieuwe Matrix oven

Bekijk de unieke kenmerken van de ATAG Matrix multifunctionele oven. Deze oven is uitgevoerd in RVS en is voorzien van anti-fingerprint.

 
 
 

Effectief heteluchtsysteem

Ontdek de voordelen van een effectief ATAG heteluchtsysteem. Dankzij dit systeem krijgt de  hele oven een gelijkmatige temperatuur en kunnen verschillende gerechten tegelijkertijd op meerdere niveaus klaargemaakt worden.

 
 
 
 

Magnetron met Inverter technologie

Bekijk de unieke kenmerken van de ATAG magnetron met inverter technologie. Deze magnetron heeft gelijkmatige verwarming, zonder cold en hot spots.


 

 
 
 
 

MATRIX RVS met Easy clean coating

Bekijk de kenmerken van een ATAG gaskookplaat met RVS Easy clean coating. Deze unieke gaskookplaat is in een handomdraai schoon dankzij de Easy clean coating.

 
 
 
 

MATRIX panruimte

De Matrix kookplaat heeft een sterkbrander aan de voor- en achterkant. Dit zorgt voor veel extra panruimte voor alle soorten en maten pannen.

 
 
 
 

MATRIX Supervario-wokbrander

Bekijk hier de unieke kenmerken van de Supervario-wokbrander. De Supervario-wokbrander heeft een groot regelbereik voor diverse bereidingen, een krachtige vlam voor wokken en roerbakken en een extra lage sudderstand voor delicate bereidingen.


 

ATAG Connect Life

ATAG Connect Life is een digitaal platform. Met deze handige app verbindt ATAG kook- en eetmomenten. De app geeft je toegang tot recepten, gebruiksaanwijzingen, tips en tricks en allerhande inspiratie. Daarnaast geeft het je de mogelijkheid om je ATAG keukenapparatuur op afstand te bedienen en monitoren. Zo wil ATAG je leven in de keuken nog makkelijker en leuker maken.

Koop jouw ATAG keukenapparatuur bij Keukenloods.nl

Heb je vragen over ATAG keukenapparatuur? Of wil je graag passend advies? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn te bereiken via WhatsApp, telefonisch of via e-mail. Als je graag de ATAG apparatuur in het echt wilt ervaren, is dat ook mogelijk in een van onze Keukenloods.nl filialen.

Neem contact met ons op

Reviews ATAG

ATAG gemiddeld beoordeeld met een 8 schaal (1 t/m 10)
Totaal: 61 reviews

Voeg een review toe
Door: SPIN, A. DHR  |  26-03-2019 15:34
9
 9

we waren aan vervanging toe en kwamen bij Atag, sinds een paar weken in gebruik, we vinden het een zeer goed apparaat, inductie went snel is zeer gebruiksvriendelijk en is makkelijk om schoon te maken.

Door: WOLTJER, T. MEVR  |  19-03-2019 16:58
10
 10

Heerlijk weer 6 kookzones . nooit meer met een pan naar de buren lopen..omdat ik te weinig kookzones had ging ik met dd ban naar de buren.... dus voor mij een 10....zal iedereen het aanbevelen... wil nooit meer anders .... ook door het personeel goede adviezen gekregen ....met vriendelijke groet Truus Woltjer Westervelde

Door: KONING R DE  |  13-03-2019 16:28
8
 8

De inbouwmaat kwam overeen met de oude. Atag is niet mijn eerste keus zijn, want dit is al mijn derde plaat. De twee vorigen gingen binnen 7 jaar kapot. Heeft wel een luxe uitstraling. Dus de duurzaamheid lijkt mij matig

Bekijk alle reviews