Lees hier alles over de voorzorgsmaatregelen die wij hebben getroffen.

Hoe gaat Keukenloods.nl om met het de huidige omstandigheden? Zo zorgen we voor jullie en onze gezondheid.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. We volgen de ontwikkelingen en de adviezen vanuit het RIVM op de voet en ondernemen meteen actie als daarom wordt gevraagd.

1. Bezoek aan onze winkels
Je blijft van harte welkom in onze winkels. Wel vragen wij om je begrip voor de nodige voorzorgsmaatregelen die we hebben getroffen en die we ook van jou vragen. Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat we het virus indammen.

Welke extra voorzorgsmaatregelen nemen wij?
- Onze medewerkers geven je geen hand en houden gepaste afstand. Het advies is 1,5 meter.
- We monitoren de gezondheid van al onze medewerkers. Iedereen met (lichte) klachten blijft thuis.
- In al onze winkels bieden we desinfecterende handgel aan en we wassen onze handen met grote regelmaat.
- We maken onze winkels extra vaak schoon.
- Onze medewerkers dragen (zoveel als mogelijk) een mondkapje.

Wat vragen we van jou?
- De voorschriften van RIVM te respecteren.
- Regelmatig handen wassen bij bezoek aan onze winkels.
- Onze winkel niet bezoeken bij klachten die horen bij het virus 
(klachten als hoesten, koorts, niezen, keelklachten).
- Kom maximaal met 2 personen per huishouden.
- Wij verzoeken je dringend, om in onze winkels een mondkapje te dragen. 
Wanneer je deze niet zelf mee hebt zullen wij die voor je verzorgen.
- Bij klachten een reeds gemaakte afspraak met ons te verzetten.

Reguliere openingstijden
Het kan zijn dat sommige winkels aangepaste openingstijden hebben (bijvoorbeeld omdat we te weinig collega’s hebben die je van dienst kunnen zijn). De laatste informatie hierover vind je altijd op onze website.

Open op afspraak
Wij bieden je ook de mogelijkheid een afspraak te maken op een tijdstip wanneer het jou uitkomt. Je kunt contact opnemen met één van onze vestigingen of eenvoudig zelf de afspraak plannen op onze website.

2. Bezoek aan huis voor inmeten, leveren & monteren
Al onze klanten worden hierover persoonlijk geïnformeerd. Heb je nog geen bericht van ons ontvangen of heb je vragen dan kun je contact met ons opnemen.

Onze bezorgers brengen je bestelling tot aan de voordeur. Contant betalen aan de deur is tijdelijk helaas niet mogelijk.

3. Update
Voor het laatste nieuws omtrent jouw bestelling bij Keukenloods.nl kijk dan op onze voorzorgsmaatregelen update pagina

Tenslotte
We danken je voor je begrip en medewerking en wensen jou en iedereen om je heen een goede gezondheid. Laten we goed op elkaar letten.

Met vriendelijke groet,

Directie Keukenloods.nl
Bekijk alle merken
Baumatic

Baumatic

Dukdalfweg 15d
1332 BH
Almere (Nederland)


Klanten beoordelingen

88

Over Baumatic

Sinds de oprichting in 1992 in Engeland is de Italiaanse fabrikant Baumatic een gerenommeerde speler in de witgoedindustrie. Het bedrijf heeft een enorme groei gerealiseerd door zich in de markt te onderscheiden op kwaliteit, stijl, design, innovatie en prijs. Baumatic heeft een uitgebreid assortiment elektrische keukenapparatuur, zoals koelkasten, vaatwassers, wasmachines, afzuigkappen, kookplaten, inbouwovens en vrijstaande fornuizen. De producten zijn in heel Nederland te verkrijgen bij de meeste grote keuken- en witgoedleveranciers. Baumatic is wereldwijd gevestigd in meer 65 landen. Uitstekend productontwerp (Italiaans design), innovatieve technologie en de billijke prijzen maken Baumatic steeds geliefder bij het grote publiek
Bron: Baumatic

Baumatic - Ga snel naar


Reviews Baumatic

Baumatic gemiddeld beoordeeld met een 8 schaal (1 t/m 10)
Totaal: 48 reviews

Voeg een review toe
Door: VELTHUIS, H. TE DHR   |  09-11-2017 12:05
9
 9

Het merk heb ik onbewust gekozen. Was voor mij onbekend. Zeer tevreden over dit merk. Mooie wasemkap met voldoende mogelijkheden en een goed uiterlijk. Maakt weinig lawaai. Ik ben er zeer tevreden over.

Door: WEIJ, M. MEVR   |  26-09-2017 13:24
10
 10

Een mooi inductie kookplaat waar ik super blij mee ben! Ik heb altijd op gas gekookt als ik had geweten hoe fijn inductie is had ik hem al veel eerder besteld! En zeker deze van Baumatic hij is mooi van vormgeving en makelijk in gebruik ,en super makkelijk schoon te houden.

Door: UIJL, J. DEN DHR   |  19-09-2017 09:58
10
 10

Het is een mooi en goed fornuis, maar duidelijk te merken dat de kwaliteit van de materialen minder zijn als ons vorige fornuis (65 kg tov 115 kg ) Een pit werkte niet en de uiterst vriendelijke monteur van Smidreparatie heeft dit keurig herstelt, maar sneed wel in zijn vingers aan de scherpe kante van het dunne materiaal (na montage, zelf zul je er geen problemen mee hebben) De klacht over de niet werkende brander is keurig en snel door de keukenloods en haar service dienst verholpen.

Door: WAMMES P.A.   |  14-07-2017 11:52
8
 8

Goedemiddag. Afzuigkap zeker naar zin. Alleen een fitting van belichting stuk. Geprobeerd ergens te halen maar niet gelukt. Dus hoe los ik dit op?? Gr Paul Wammes Oranjestraat 30 4051BD Ochten

Door: WAMMES P.A.   |  14-07-2017 11:51
8
 8

Goedemiddag. Afzuigkap zeker naar zin. Alleen een fitting van belichting stuk. Geprobeerd ergens te halen maar niet gelukt. Dus hoe los ik dit op?? Gr Paul Wammes Oranjestraat 30 4051BD Ochten

Door: OLIVIER J.H   |  16-03-2017 16:21
8
 8

mooie rvs gasfornuis altijd al willen hebben ,nu eindelijk in mijn keuken .klein probleempje gehad maar super snel opgelost door de monteur die nieuwe sproeiers erin gezet heeft. ik zou zeggen zoek je er nog een koop ook zo een.

Door: NOORT, H. VAN DHR   |  08-03-2017 10:16
8
 8

Ik heb de keus gemaakt voor het merk Baumatic om de vormgeving, het oog wil ook wat. De prijs is ook redelijk in vergelijking met andere en het aantal mogelijk heden met deze magnetron is ruim voldoende. Goede beschrijving erbij. Alleen het glas in de deur had wel wat helderde mogen zijn. De levertijd van de keukenloods is best wel snel en probleemloos. Dus al met al ben ik wel tevreden.

Door: WIJNBERG, P. DHR   |  04-03-2017 10:38
6
 6

geachte Mevrouw / Meneer. Zoals ik al eerder, in een beoordeling mail en per telefoon, heb aan gegeven. Was de levering perfect, alleen hebben we nog steeds problemen met de branders, er zou contact met ons hierover worden op genomen. Dat is al een aantal WEKEN!! geleden, zowel van u als van Baumatic niks, ik hoop dat dit nu in korte tijd wel gaat gebeuren. Mvg. P. Wijnberg

Door: HARDY, M. DHR   |  13-02-2017 13:07
10
 10

Onlangs kochten wij een nieuwe afzuigkap, we zijn erg tevreden met dit apparaat. Een aanrader voor iedereen Over keuken loods kan ik alleen maar zeggen; super. Zeer goede service, prijs kwaliteit gewoon zeer goed. Wij raden ook vrienden en familie aan om eens een kijkje te nemen bij keuken loods. Het scheelt zeker in uw portemonnee en dat is ook toch wel fijn 😊

Door: BAKKER, N. MEVR   |  09-02-2017 12:53
7
 7

Mooie vormgeving, goede prijs. Doet wat hij moet doen. Denk eraan koolstoffilter te bestellen en de juiste! En ophangen is erg duur, oorspronkelijk 175 euro! Uiteindelijk werd dit 130 euro. De twee mannen waren ook een uur bezig met ophangen.

Door: STEEN, L. VAN DER DHR   |  23-01-2017 16:20
8
 8

De koelkast is fraai van vorm en heeft uitstraling . De vier deuren zijn erg praktisch. De glasplaatjes zijn te dun en kunnen niet voldoende gewicht dragen. Het vries gedeelte is enkel voorzien van lades dit vind ik niet erg praktisch.

Door: MEEUSEN, B. DHR   |  22-12-2016 21:04
10
 10

ik heb voor dit merk gekozen omdat prijs kwaliteit heel aantrekkelijk was. de wijnkoeler is schitterend en word straks in mijn nieuwe keuken ingebouwd echt een aanrader voor ieder gezin die van wijn houden

Door: DEMIRTURK, I.   |  19-12-2016 10:27
4
 4

bij stand 1 maakt het al een behoorlijke herrie,daardoor wordt er momenteel minimaal gebruik van gemaakt.misschien de terugslagklep verwijderen en direct vanuit de keuken naar buitenmuur brengen ipv naar de schoorsteen en hopen dat de herrie een stuk minder wordt😩

Door: JONG, W. DE DHR   |  15-11-2016 22:31
7
 7

voor de vorm uitgekozen, maar je moet wel veel handelingen doen om het te kunnen gebruiken. inbouwtekening is wel duidelijk waardoor de magnetron makkelijk in te bouwen is. ik vind nu ook dat ik veel moet vertellen wat eigenlijk niet nodig is, dus waarom 200 tekens!

Door: LEENHEER, K. MEVR   |  15-11-2016 11:48
7
 7

Wij hebben als positief ervaren dat we zonder verdere rompslomp de eerste levering konden omruilen, omdat daar in de glasplaat een barstje zat. Ook omdat wij het binnen 7 dagen meldden. Wat het gebruik betreft heb ik een aanmerking: ik vind het verschil tussen stand 2 en 3 te groot, bij 3 kookt het te hard en bij 2 blijft het niet koken. Verder bevalt het goed. We hebben deze aangeschaft hoofdzakelijk voor de gunstige prijs.

Door: PAULIS ERIK   |  12-10-2016 11:13
10
 10

Ik wilde alles van één merk, niet teveel betalen en toch niet inboeten op kwaliteit. De geleverde spullen, vaatwasser, magnetron, kookplaat, afzuigkap en oven, zijn stuk voor stuk mooie apparaten voor niet teveel geld. Keurig verpakt verzonden, goede inbouwbeschrijvingen en dito handleidingen. Mooi spul.

Door: SCHAAP DHR   |  05-08-2016 14:31
9
 9

Voor kwantiteit en kwaliteit is BAUMATIC veruit de beste ! Kan het iedereen aanbevelen.een oven zonder flauwe kul. ! En zeker voor die prijs !!!

Door: HEER DE   |  15-12-2015 12:05
5
 5

Binnen 2 weken kapot. Kregen wel een nieuwe. Niet een merk wat ik vaker zal kopen. Heb nu een ander merk, die is beter in te delen. We hadden een ander merk besteld maar gingen akkoord met deze als alternatief. nu uiteindelijk weer het andere merk gekregen. Die bevalt beter.

Door: HEUS T DE SD  |  14-12-2015 12:09
10
 10

Op zich een fijn app. Wordt zeer snel warm. Voldoet prima. Makkelijk schoon te houden. Alleen tussen de ruiten zit een waas dat schijnt schoon te maken te zijn maar dat heb ik nog niet gebrobeerd. wat betreft duurzaamheid kan ik eigenlijk niet oordelen want ik heb hem pas 4 mnd.

Door: JACOBS E.   |  01-09-2015 12:49
9
 9

We hebben gekozen voor deze koelkast omdat de prijs aantrekkelijk was, en hij paste in de bestaande keuken. En het is een klein inbouw koelkastje, waar nog verrassend veel in kan en werkt prima! We hebben deze koelkast nu twee maanden en over het merk of dit goed is kunnen we nu nog niets zeggen, ik zou zeggen als deze 10 jaar mee gaat zal deze wel goed zijn. Voor nu voldoet hij prima!

Bekijk alle reviews