Belling Contact

Saturnus 8
8448 CC
Heerenveen

Over Belling

Het merk Belling is een echt familiebedrijf uit het noorden van Engeland en maakt al meer dan 100 jaar fornuizen met de hand. De Belling fornuizen worden ontworpen in een moderne stijl met Britse charme. Belling heeft fornuizen met meerdere ovens waardoor je verschillende gerechten gelijktijdig kunt maken. Het assortiment van Belling op Keukenloods.nl bestaat uit wandschouw afzuigkappen en fornuizen in verschillende kleuren en uitvoeringen.

 
Logo Inventum<

Wandschouw afzuigkappen

De wandschouw afzuigkappen van Belling zijn er in verschillende kleuren: namelijk in crème, roestvrijstaal, zwart en rood. De afzuigkappen zijn voorzien van LED-verlichting. Het assortiment afzuigkappen van Belling bestaat uit drie verschillende breedtes: 

Wandschouw afzuigkappen

Fornuizen

De fornuizen van Belling hebben meerdere ovens waardoor je als een echte chefkok meerdere gerechten tegelijk maken. Bovendien zijn de fornuizen beschikbaar in verschillende kleuren: namelijk in crème, roestvrijstaal, zwart en rood. Door de afzuigkap van Belling te combineren met het fornuis van Belling ontstaat er een echte eyecatcher in jouw keuken. Het assortiment fornuizen van Belling bestaat uit vier verschillende breedtes: 

Fornuizen

Koop Belling apparatuur bij Keukenloods.nl

Heb je vragen over de Belling apparatuur? Of wil je graag passend advies over de producten? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn te bereiken via WhatsApp, via de telefoon of via e-mail.

Neem contact met ons op

 

Reviews Belling

Belling gemiddeld beoordeeld met een 8 schaal (1 t/m 10)
Totaal: 5 reviews

Voeg een review toe
Door: A.G.  |  25-04-2021 12:14
9
 9

Goed en helder bruikbaar fornuis, zonder onnodige gebruiksfuncties.

Door: JANSSEN, F. DHR  |  30-07-2018 12:16
9
 9

ik had ook een belling gas fornuis in het zwart gekocht toen dag ik ga kijken of ze ook een afzuig kap hadden in het zwart van het zelfde merk ik kwam op internet bij de keukenloods te recht en zag daar een afzuig kap in het zwart tegen van het zelfde merk belling heb het besteld was binnen 3/4 dagen binnen ik kan een ieder aan bevelen zeer goede afzuigkap geruisloos een pronk stuk in de keuken

Door: POSTELMANS C.J.   |  09-04-2018 09:17
10
 10

Voorzover we dat in deze korte tijd kunnen beoordelen niet dan lof over de producten die wij van Belling aangeschaft hebben. Alles is even mooi en degelijk. Echt top aankopen! De afzuiging met de optionele filters doet het prima al is hij iets lawaaierig. Het fornuis is echt een prachtig vormgegeven makkelijk te bedienen en zeer functioneel apparaat. Het schoonmaken van dit fornuis is echt een makkie.

Bekijk alle reviews