Hoe gaat Keukenloods.nl om met de huidige omstandigheden? Zo zorgen we voor jullie en onze gezondheid.

Hoe gaat Keukenloods.nl om met de huidige omstandigheden? Zo zorgen we voor jullie en onze gezondheid.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. We volgen de ontwikkelingen en de adviezen vanuit het RIVM op de voet en ondernemen meteen actie als daarom wordt gevraagd. Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat we het virus indammen.


Bezoek aan onze winkels

Onze winkels zijn weer geopend op afspraak! Een afspraak maken? Dat kan, ga direct naar onze afspraakpagina. Let op: het is erg druk met het maken van afspraken in onze showrooms. Onze adviseurs nemen (na het invullen van het afspraakformulier) z.s.m. contact met je op om je wensen te bespreken en de datum/tijd te bespreken.
 

Apparatuur nodig?
Geen probleem. Onze webshop is geopend en wij kunnen de apparatuur blijven bezorgen. Heb je een vraag? Het online verkoop team staat voor je klaar. Schroom niet om contact op te nemen. 

 

Bezorging aan huis

Al onze klanten worden hierover persoonlijk geïnformeerd. Heb je hierover vragen dan kun je contact met ons opnemen. Onze bezorgers houden zich aan de voorschriften en brengen je bestelling tot aan de voordeur. Contant betalen is helaas niet mogelijk. 

 

Afhalen

Afhalen is sinds 10 februari weer mogelijk! Een artikel bij jou in de buurt afhalen? Neem vooraf contact op met het filiaal om de afhaaldatum + tijd te bespreken. Let op: afhalen kan (op zijn vroegst) 4 uur na het plaatsen van de bestelling. Vooraf betalen is verplicht. 

 

Informatie over jouw nieuwe keuken

Gelukkig blijft het mogelijk om keukens in te meten, leveren en monteren. Hierbij staat jouw gezondheid en die van onze medewerkers centraal. We verzoeken je daarom om alle RIVM-maatregelen te respecteren. Heb je een vraag over jouw keuken? Je kunt de status van je keuken via de orderstatus bekijken of neem contact op met het filiaal.

 

Update
Voor het laatste nieuws omtrent jouw bestelling bij Keukenloods.nl kijk dan op de orderstatus pagina.

 

Tenslotte

We danken je voor je begrip en medewerking en wensen jou en iedereen om je heen een goede gezondheid. Laten we goed op elkaar letten.

 

Met vriendelijke groet,
Directie Keukenloods.nl

Belling Contact

Saturnus 8
8448 CC
Heerenveen

Over Belling

Het merk Belling is een echt familiebedrijf uit het noorden van Engeland en maakt al meer dan 100 jaar fornuizen met de hand. De Belling fornuizen worden ontworpen in een moderne stijl met Britse charme. Belling heeft fornuizen met meerdere ovens waardoor je verschillende gerechten gelijktijdig kunt maken. Het assortiment van Belling op Keukenloods.nl bestaat uit wandschouw afzuigkappen en fornuizen in verschillende kleuren en uitvoeringen.

 
Logo Inventum<

Wandschouw afzuigkappen

De wandschouw afzuigkappen van Belling zijn er in verschillende kleuren: namelijk in crème, roestvrijstaal, zwart en rood. De afzuigkappen zijn voorzien van LED-verlichting. Het assortiment afzuigkappen van Belling bestaat uit drie verschillende breedtes: 

Wandschouw afzuigkappen

Fornuizen

De fornuizen van Belling hebben meerdere ovens waardoor je als een echte chefkok meerdere gerechten tegelijk maken. Bovendien zijn de fornuizen beschikbaar in verschillende kleuren: namelijk in crème, roestvrijstaal, zwart en rood. Door de afzuigkap van Belling te combineren met het fornuis van Belling ontstaat er een echte eyecatcher in jouw keuken. Het assortiment fornuizen van Belling bestaat uit vier verschillende breedtes: 

Fornuizen

Koop jouw Belling apparatuur bij Keukenloods.nl

Heb je vragen over de Belling apparatuur? Of wil je graag passend advies over de producten? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn te bereiken via WhatsApp, via de telefoon of via e-mail.

Neem contact met ons op

 

Reviews Belling

Belling gemiddeld beoordeeld met een 8 schaal (1 t/m 10)
Totaal: 4 reviews

Voeg een review toe
Door: JANSSEN, F. DHR  |  30-07-2018 12:16
9
 9

ik had ook een belling gas fornuis in het zwart gekocht toen dag ik ga kijken of ze ook een afzuig kap hadden in het zwart van het zelfde merk ik kwam op internet bij de keukenloods te recht en zag daar een afzuig kap in het zwart tegen van het zelfde merk belling heb het besteld was binnen 3/4 dagen binnen ik kan een ieder aan bevelen zeer goede afzuigkap geruisloos een pronk stuk in de keuken

Door: POSTELMANS C.J.   |  09-04-2018 09:17
10
 10

Voorzover we dat in deze korte tijd kunnen beoordelen niet dan lof over de producten die wij van Belling aangeschaft hebben. Alles is even mooi en degelijk. Echt top aankopen! De afzuiging met de optionele filters doet het prima al is hij iets lawaaierig. Het fornuis is echt een prachtig vormgegeven makkelijk te bedienen en zeer functioneel apparaat. Het schoonmaken van dit fornuis is echt een makkie.

Door: DUTTING DHR   |  25-01-2018 12:31
10
 10

Betreft een bestelling van een onderdeel van de afzuigkap. Was op voorraad, makkelijk te bestellen en zeer snelle levering. Tevens een mail van Keukenloods ter controle of daadwerkelijk het goede onderdeel was besteld. Prima Service

Bekijk alle reviews