Hoe gaat Keukenloods.nl om met de huidige omstandigheden? Zo zorgen we voor jullie en onze gezondheid.

Hoe gaat Keukenloods.nl om met de huidige omstandigheden? Zo zorgen we voor jullie en onze gezondheid.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. We volgen de ontwikkelingen en de adviezen vanuit het RIVM op de voet en ondernemen meteen actie als daarom wordt gevraagd. Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat we het virus indammen.


Bezoek aan onze winkels

Onze winkels zijn weer geopend op afspraak! Een afspraak maken? Dat kan, ga direct naar onze afspraakpagina. Let op: het is erg druk met het maken van afspraken in onze showrooms. Onze adviseurs nemen (na het invullen van het afspraakformulier) z.s.m. contact met je op om je wensen te bespreken en de datum/tijd te bespreken.
 

Apparatuur nodig?
Geen probleem. Onze webshop is geopend en wij kunnen de apparatuur blijven bezorgen. Heb je een vraag? Het online verkoop team staat voor je klaar. Schroom niet om contact op te nemen. 

 

Bezorging aan huis

Al onze klanten worden hierover persoonlijk geïnformeerd. Heb je hierover vragen dan kun je contact met ons opnemen. Onze bezorgers houden zich aan de voorschriften en brengen je bestelling tot aan de voordeur. Contant betalen is helaas niet mogelijk. 

 

Afhalen

Afhalen is sinds 10 februari weer mogelijk! Een artikel bij jou in de buurt afhalen? Neem vooraf contact op met het filiaal om de afhaaldatum + tijd te bespreken. Let op: afhalen kan (op zijn vroegst) 4 uur na het plaatsen van de bestelling. Vooraf betalen is verplicht. 

 

Informatie over jouw nieuwe keuken

Gelukkig blijft het mogelijk om keukens in te meten, leveren en monteren. Hierbij staat jouw gezondheid en die van onze medewerkers centraal. We verzoeken je daarom om alle RIVM-maatregelen te respecteren. Heb je een vraag over jouw keuken? Je kunt de status van je keuken via de orderstatus bekijken of neem contact op met het filiaal.

 

Update
Voor het laatste nieuws omtrent jouw bestelling bij Keukenloods.nl kijk dan op de orderstatus pagina.

 

Tenslotte

We danken je voor je begrip en medewerking en wensen jou en iedereen om je heen een goede gezondheid. Laten we goed op elkaar letten.

 

Met vriendelijke groet,
Directie Keukenloods.nl

Bling Contact

Gragtmansstraat 3
5145 RA
Waalwijk

Over Bling

De Bling producten zijn speciaal ontwikkeld om complete keukens te reinigen. Door de producten van Bling te gebruiken worden jouw keukenkastjes, werkblad en apparatuur binnen no time efficiënt en grondig schoon. De sprays van Bling zijn allemaal milieuvriendelijk en veilige reinigingsproducten.

Ze tasten jouw mooie keuken niet aan! Op Keukenloods.nl worden Bling sets aangeboden, maar de sprays zijn ook los te bestellen.

 
Logo Bling

Bling uitgelicht

Hou je ook niet van vet- en vingervlekken op jouw keuken? Dan is dit product geschikt voor jou! De eco glas reinigingsspray van Bling wordt geleverd met een keukenwerkdoek. Deze spray is geschikt voor stof, vuil en vet- & vingervlekken van inductiekookplaten, spiegels, glas, tegels, hoogglans kunststof en gelakte oppervlakken. De Bling glas spray is dus een veelzijdig product. 

Bekijk alle Bling producten

 
Bling uitgelicht
Bling RVS
 

Bling RVS spray

Wil je jouw RVS graag beschermen en reinigen? Dan is de Bling RVS reinigingsspray een echte aanrader. De spray wordt geleverd met een keukenwerkdoek. Dit keukenwerkdoek pluist niet. De RVS spray is geschikt voor de reiniging en bescherming van RVS, chroom en gepolijste metalen en aluminium oppervlakken in uw keuken. Het verwijdert moeiteloos vlekken van onder andere werkbladen, keukenmachines en afzuiginstallaties.

 

Bling kitchen spray

Wil je graag een allround keukenreiniger voor verschillende onderdelen? Dan is dit product geschikt voor jou. De keukenreiniger van Bling is geschikt voor de reiniging van werkbladen, achterwanden, keukenapparatuur, keukenmachines etc. Ook wordt deze spray geleverd met een keukenwerkdoek. 

Bling kitchen spray
Bling onderhoudsset
 

Bling onderhoudssets

Wil je graag een alles-in-1 onderhoudsreiniging sets? Op Keukenloods.nl worden twee verschillende sets aangeboden. Bling onderhoudsset A bestaat uit de RVS spray, glas spray, keuken spray en een keukenwerkdoek. Bling onderhoudsset D bestaat uit de RVS spray, glas spray, keuken spray, werkbladreiniger en keukenwerkdoek. De werkbladreiniger in deze set is geschikt voor een kunststof keukenwerkblad.

 

Koop jouw Bling keukenreinigingsproducten bij Keukenloods.nl

Heb je vragen over de Bling reinigingsproducten? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn te bereiken via WhatsApp, telefonisch of via e-mail.

Neem contact met ons op

 

Reviews Bling

Bling gemiddeld beoordeeld met een 9 schaal (1 t/m 10)
Totaal: 2 reviews

Voeg een review toe
Door: C. Dolfing  |  23-02-2021 11:38
8
 8

Handig spul om alles in je keuken goed schoon te krijgen. Ruikt ook prima en de prijs/kwaliteit ben ik ook blij mee. Over duurzaamheid kan ik niet zoveel zeggen. Alles BLINKT wel!

Door: OUWEHAND J. DHR  |  31-12-2019 09:43
10
 10

Prima en vooral veilig gas fornuis. Voor ouder iemand gekocht die hey de gas kraan vaak vergeet uit te zetten. Binnen 5 dec is het gas gestopt. Super veilig dus zijn heel tevreden. Kan hey iedereen aanraden

Bekijk alle reviews