Informatie: ons coronabeleid en schaarste in de markt.

Informatie: ons coronabeleid en schaarste in de markt.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. We volgen de ontwikkelingen en de adviezen vanuit het RIVM op de voet en ondernemen meteen actie als daarom wordt gevraagd. Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat we het virus indammen.

Onze webshop is 24/7 geopend!
Online bestellingen plaatsen is geen probleem. Wij blijven de bestellingen bij je thuis bezorgen. Onze bezorgers houden zich aan de voorschriften en brengen je bestelling tot aan de voordeur. Contant betalen of pinnen aan de deur is helaas niet mogelijk. 

Onze winkels zijn weer geopend!
Al onze filialen zijn weer open! Ben jij op zoek naar jouw droomkeuken? Kom langs in een van onze showrooms. Wij verzoeken je vooraf een afspraak te maken. We mogen niet  teveel bezoekers tegelijkertijd ontvangen. Hier vind je onze afspraakpagina waar je een datum en voorkeurstijd kunt aangeven. Onze adviseurs nemen z.s.m. contact met je op om je wensen te bespreken en de datum/tijd te bevestigen. 

Schaarste en leveringsproblemen
Wellicht heb je het in het nieuws al voorbij zien komen, maar diverse grondstoffen (o.a. hout) worden steeds schaarser en hierdoor stijgen de prijzen. Ook is er een tekort aan computerchips. Onze leveranciers (van keukens en apparatuur) hebben hier helaas ook mee te maken. Verder is de Europese vraag enorm gegroeid terwijl de productiecapaciteit door de coronamaatregelen en tekorten van grondstoffen is gedaald.

Ons advies: heb je binnenkort apparatuur of een keuken nodig? Bestel snel om leverproblemen en prijsverhogingen te voorkomen. Wij gaan onze uiterste best doen om de bestelling snel en voor de beste prijs bij jou te bezorgen! Voor advies en vragen staat ons verkoopteam online voor je klaar. 

Informatie over jouw nieuwe keuken
Gelukkig blijft het mogelijk om keukens in te meten, leveren en monteren. Heb je een vraag over jouw keuken? Je kunt de status van je keuken via de orderstatus bekijken of contact opnemen met het filiaal.
 
Tenslotte
We danken je voor je begrip en medewerking en wensen jou en iedereen om je heen een goede gezondheid.
 
Met vriendelijke groet,
Directie Keukenloods.nl

 

Bling Contact

Gragtmansstraat 3
5145 RA
Waalwijk

Over Bling

De Bling producten zijn speciaal ontwikkeld om complete keukens te reinigen. Door de producten van Bling te gebruiken worden jouw keukenkastjes, werkblad en apparatuur binnen no time efficiënt en grondig schoon. De sprays van Bling zijn allemaal milieuvriendelijk en veilige reinigingsproducten.

Ze tasten jouw mooie keuken niet aan! Op Keukenloods.nl worden Bling sets aangeboden, maar de sprays zijn ook los te bestellen.

 
Logo Bling

Bling uitgelicht

Hou je ook niet van vet- en vingervlekken op jouw keuken? Dan is dit product geschikt voor jou! De eco glas reinigingsspray van Bling wordt geleverd met een keukenwerkdoek. Deze spray is geschikt voor stof, vuil en vet- & vingervlekken van inductiekookplaten, spiegels, glas, tegels, hoogglans kunststof en gelakte oppervlakken. De Bling glas spray is dus een veelzijdig product. 

Bekijk alle Bling producten

 
Bling uitgelicht
Bling RVS
 

Bling RVS spray

Wil je jouw RVS graag beschermen en reinigen? Dan is de Bling RVS reinigingsspray een echte aanrader. De spray wordt geleverd met een keukenwerkdoek. Dit keukenwerkdoek pluist niet. De RVS spray is geschikt voor de reiniging en bescherming van RVS, chroom en gepolijste metalen en aluminium oppervlakken in uw keuken. Het verwijdert moeiteloos vlekken van onder andere werkbladen, keukenmachines en afzuiginstallaties.

 

Bling kitchen spray

Wil je graag een allround keukenreiniger voor verschillende onderdelen? Dan is dit product geschikt voor jou. De keukenreiniger van Bling is geschikt voor de reiniging van werkbladen, achterwanden, keukenapparatuur, keukenmachines etc. Ook wordt deze spray geleverd met een keukenwerkdoek. 

Bling kitchen spray
Bling onderhoudsset
 

Bling onderhoudssets

Wil je graag een alles-in-1 onderhoudsreiniging sets? Op Keukenloods.nl worden twee verschillende sets aangeboden. Bling onderhoudsset A bestaat uit de RVS spray, glas spray, keuken spray en een keukenwerkdoek. Bling onderhoudsset D bestaat uit de RVS spray, glas spray, keuken spray, werkbladreiniger en keukenwerkdoek. De werkbladreiniger in deze set is geschikt voor een kunststof keukenwerkblad.

 

Koop Bling keukenreinigingsproducten bij Keukenloods.nl

Heb je vragen over de Bling reinigingsproducten? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn te bereiken via WhatsApp, telefonisch of via e-mail.

Neem contact met ons op

 

Reviews Bling

Bling gemiddeld beoordeeld met een 9 schaal (1 t/m 10)
Totaal: 2 reviews

Voeg een review toe
Door: C. Dolfing  |  23-02-2021 11:38
8
 8

Handig spul om alles in je keuken goed schoon te krijgen. Ruikt ook prima en de prijs/kwaliteit ben ik ook blij mee. Over duurzaamheid kan ik niet zoveel zeggen. Alles BLINKT wel!

Door: OUWEHAND J. DHR  |  31-12-2019 09:43
10
 10

Prima en vooral veilig gas fornuis. Voor ouder iemand gekocht die hey de gas kraan vaak vergeet uit te zetten. Binnen 5 dec is het gas gestopt. Super veilig dus zijn heel tevreden. Kan hey iedereen aanraden

Bekijk alle reviews