Lees hier alles over de voorzorgsmaatregelen die wij hebben getroffen.

Hoe gaat Keukenloods.nl om met het de huidige omstandigheden? Zo zorgen we voor jullie en onze gezondheid.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. We volgen de ontwikkelingen en de adviezen vanuit het RIVM op de voet en ondernemen meteen actie als daarom wordt gevraagd.

1. Bezoek aan onze winkels
Je blijft van harte welkom in onze winkels. Wel vragen wij om je begrip voor de nodige voorzorgsmaatregelen die we hebben getroffen en die we ook van jou vragen. Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat we het virus indammen.

Welke extra voorzorgsmaatregelen nemen wij?
- Onze medewerkers geven je geen hand en houden gepaste afstand. Het advies is 1,5 meter.
- We monitoren de gezondheid van al onze medewerkers. Iedereen met (lichte) klachten blijft thuis.
- In al onze winkels bieden we desinfecterende handgel aan en we wassen onze handen met grote regelmaat.
- We maken onze winkels extra vaak schoon.
- Onze medewerkers dragen (zoveel als mogelijk) een mondkapje.

Wat vragen we van jou?
- De voorschriften van RIVM te respecteren.
- Regelmatig handen wassen bij bezoek aan onze winkels.
- Onze winkel niet bezoeken bij klachten die horen bij het virus 
(klachten als hoesten, koorts, niezen, keelklachten).
- Kom maximaal met 2 personen per huishouden.
- Wij verzoeken je dringend, om in onze winkels een mondkapje te dragen. 
Wanneer je deze niet zelf mee hebt zullen wij die voor je verzorgen.
- Bij klachten een reeds gemaakte afspraak met ons te verzetten.

Reguliere openingstijden
Het kan zijn dat sommige winkels aangepaste openingstijden hebben (bijvoorbeeld omdat we te weinig collega’s hebben die je van dienst kunnen zijn). De laatste informatie hierover vind je altijd op onze website.

Open op afspraak
Wij bieden je ook de mogelijkheid een afspraak te maken op een tijdstip wanneer het jou uitkomt. Je kunt contact opnemen met één van onze vestigingen of eenvoudig zelf de afspraak plannen op onze website.

2. Bezoek aan huis voor inmeten, leveren & monteren
Al onze klanten worden hierover persoonlijk geïnformeerd. Heb je nog geen bericht van ons ontvangen of heb je vragen dan kun je contact met ons opnemen.

Onze bezorgers brengen je bestelling tot aan de voordeur. Contant betalen aan de deur is tijdelijk helaas niet mogelijk.

3. Update
Voor het laatste nieuws omtrent jouw bestelling bij Keukenloods.nl kijk dan op onze voorzorgsmaatregelen update pagina

Tenslotte
We danken je voor je begrip en medewerking en wensen jou en iedereen om je heen een goede gezondheid. Laten we goed op elkaar letten.

Met vriendelijke groet,

Directie Keukenloods.nl
Bekijk alle merken
DPS

DPS

Bredaseweg 37
4844 CK
Terheijden (Nederland)


Klanten beoordelingen

99

Over DPS

Dps is al dertig jaar een erkende leverancier van instalatiemethoden en keukenaccessoires in Nederland en België.
Bron: DPS

DPS - Ga snel naar


Service & Informatie DPS

Telefoonnummer service:
0765939191

Reviews DPS

DPS gemiddeld beoordeeld met een 9 schaal (1 t/m 10)
Totaal: 24 reviews

Voeg een review toe
Door: Jose  |  07-10-2020 10:27
10
 10

De inductie kookplaat is prima Goed en makkelijk om te gebruiken. Was eerst wennen maar nu alles snel en goed te koken En bakken.

Door: Judy  |  16-09-2020 19:30
10
 10

Mooi gasfornuis, ziet er ook heel goed uit. Makkelijk in onderhoud, doet precies wat ik van een gasfornuis verlang, Ik heb speciaal voor een 5 pits brander gekozen. Voorheen had ik 6 gaspitten maar ik prefereer de 5 pit.

Door: Marieke  |  12-08-2020 13:34
10
 10

Smeg oven ! Veel plezier al van gehad! De wok brander doet het super! Dit apparaat is boven mijn verwachtingen ! Ben er zeer blij mee lust voor het oog maar ook voor de maag :-) Heb voor Smeg gekozen 1 mooi 2 goed bekent merk ik heb ook de mixer van kitchen Aid en aan verwante artikelen en tja daar hoort een mooie oven bij voor mijn taarten !

Door: Marieke  |  12-08-2020 13:30
10
 10

Smeg oven ! Veel plezier al van gehad! De wok brander doet het super! Dit apparaat is boven mijn verwachtingen ! Ben er zeer blij mee lust voor het oog maar ook voor de maag :-)

Door: Petra  |  07-03-2020 12:49
9
 9

Inductieplaat. De levering was vlot, de doos beschadigd, maar het product gelukkig niet. De elektricien heeft een nieuwe groep gemaakt en het snoer doorgetrokken naar de keuken. De plaat paste in de opening van onze oude gasplaat, goed dus. Het was wel even wennen, maar na een paar keer koken ging het al makkelijk. De inductieplaat bevalt prima. Over duurzaamheid kan ik niks zeggen, want we hebben hem nu pas een maand.

Door: P. van Verseveld  |  05-03-2020 09:30
1
 1

Er wordt gevraagd naar een beoordeling van DPS, waarschijnlijk het moederbedrijf van Keukenloods. Er wordt gevraagd naar gebruiksgemak, vormgeving en mogelijkheden. Als consument kan ik deze niet beoordelen want ik weet niet eens wie DPS verder is. Over keukenloods kan melden dat de levering is zoals afgesproken. De monteur is buitengewoon vriendelijk en biedt een uitstekende service. De service van keukenloods beoordeel ik met een 4-5. Vorig jaar een inductieplaat gekocht en deze is gescheurd. Keukenloods is niet thuis en mijn verzekering laat het afweten want het is een productiefout. Kortom, nieuwe plaat moeten kopen ondanks de oude / defecte nog binnen de garantie viel. Waarom dan toch weer bij Keukenloods besteld? Omdat zij de beste aanbieding hadden qua prijs voor een passende inductieplaat. Dus niet ontevreden over het product, deze heb ik zelf immers uitgezocht maar de service van Keukenloods laat te wensen over als er een defect is. Jammer!

Door: Bert  |  26-02-2020 20:42
9
 9

Deze AEG kookplaat is zonder problemen geïnstalleerd en werkt prima. Wij hadden al een AEG kookplaat maar die heeft na 16 jaar trouwe dienst de zichzelf aan Maarten gegeven.

Door: Henk L te Z  |  26-02-2020 12:21
10
 10

Top apparaat

Door: Henri Venema  |  10-02-2020 18:19
10
 10

Ik was op zoek naar een inbouw inductie plaat en ik twijfelde enorm tussen een wirlpool en een bauknecht, na gesproken te hebben heeft iemand van de service mijn vragen beantwoord en mijn keus is gevallen op deze bauknecht. De man van de service gaf mij duidelijke antwoorden waar ik wat aan had, hij had verstand van zijn werk. Ik zou een ieder dit type inductieplaat aanraden. Topkeuze

Door: Sonja  |  05-02-2020 09:13
10
 10

We gebruiken Atag al meer dan 13 jaar. Een fijn merk. Onze gas kookplaat ging helaas kapot na 12 jaar. Op dat moment besloten wij om van het gas af te gaan. Atag heeft een mooie design lijn, die goed op elkaar af te stemmen is. Zeer tevreden over dit product, makkelijk bedienbaar en schoon te maken. In het begin is het koken op inductie even wennen. Het is veiliger, geen directe hitte en het opwarmen van water in de pan gaat nu super snel.

Door: BORN, M. DHR  |  22-01-2020 10:18
9
 9

Ziet er super uit. Moest wel ff wennen aan dosering warmte. In het begin ging hetvwel eens te hard. Gaat nu gelukkig goed! Wat wel handig zou zijn om ook een afzuiging te nemen met hob2hood wisselwerking. Zou hem wel aanraden met in combinatie met afzuiging.

Door: MATZE J.L.  |  07-01-2020 11:37
9
 9

Het apparaat voldoet aan onze verwachting en zeer gebruiksvriendelijk. Nette vormgeving. Prima en eenvoudig te onderhouden. Ik één woord een aanrader dus ook geen spijt dat we dit apparaat hebben gekocht en ook nog voor een klein prijsje en snelle levering.

Door: MANHAVE L. MEVR  |  04-12-2019 10:40
7
 7

De draaitoets is heel gevoelig en je moet deze even doorhebben. alle pitten worden met 1 draaitoets geregeld, je kunt ook de tijd instellen per pit. Ik vind hem niet echt praktisch in gebruik. Wel heel ruim. alle maten pannen kunnen er op en niks staat elkaar in de weg.

Door: DRIEL W. VAN DHR  |  03-12-2019 14:54
10
 10

het paste precies. het doet wat hij moet doen. het doet precies wat ik ervan verwacht had. ik weet niet wat ik er nog meer van kan zeggen maar minimaal m20 tekens vind ik wel een beetje veel.

Door: BURGER S. DHR  |  21-10-2019 14:31
9
 9

Me vrouw wou al jaren terug een gasfornuis van dit merk maar te duur Toen hebben we het broertje van genomen M-system. We hebben nu een jaar zonnepanelen en omdat we over paar jaar van gas afgaan, hebben we deze inductie fornuis gekocht Goed en mooi fornuis even Wenen aan inductie maar went snel

Door: VOS, T. DHR  |  12-09-2019 17:45
2
 2

Er klopte niet veel van de bezorging. Dat is denken wij niet alleen aan DPS maar ook aan Keukenloods te wijten. Wij hadden de bezorging van onze kookplaat speciaal op een dinsdag laten zetten omdat er dan iemand thuis zou zijn. De bestelling was op zaterdag gedaan, dus ruimschoots op tijd. Nee hoor de bestelling kwam op donderdag!!!! Bericht gekregen tussen half 2 en half 4 zou de kookplaat afgeleverd worden. Ik haasten om op tijd thuis te zijn. Gelukkig de buren ingelicht en de kookplaat werd net na 1 uur bezorgd. Dus Keukenloods en DPS onze welgemeende complimenten???? Dus cijfer 2

Door: DIJKE F. VAN DHR  |  03-09-2019 16:30
10
 10

Geweldig product, een aanrader. Snel koken met inductie is vanaf nu een feit, top. Makkelijk schoon te maken, dus super blij. Keukenloods is qua prijs en kwaliteit een zeer goede keuze. Wij adviseren de Keukenloods bij vrienden en familie aan.

Door: RIDDER H. DE DHR  |  27-08-2019 14:37
10
 10

Onze keuken bestond uit Siemens producten, waar we al lang positieve ervaringen mee hebben. Ook deze kookplaat voldoet geheel aan onze verwachtingen. Voor onze volgende aankoop van keuken inbouwapparatuur zullen we zeker en bezoek aan de websites van de keukenloods brengen

Door: HAASTREGT S. VAN DHR  |  06-08-2019 19:35
10
 10

.Perfect.........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Door: WESTERLAKEN G  |  29-07-2019 21:57
10
 10

De oven is zeer compleet en functioneert zoals verwacht. Het montagepersoneel was zeer klantvriendelijk en vakkundig. We hebben veel plezier van het nieuwe fornuis. Reeds enkele weken in ons bezit.

Bekijk alle reviews