Informatie: ons coronabeleid en schaarste in de markt.

Informatie: ons coronabeleid en schaarste in de markt.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. We volgen de ontwikkelingen en de adviezen vanuit het RIVM op de voet en ondernemen meteen actie als daarom wordt gevraagd. Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat we het virus indammen.

Onze webshop is 24/7 geopend!
Online bestellingen plaatsen is geen probleem. Wij blijven de bestellingen bij je thuis bezorgen. Onze bezorgers houden zich aan de voorschriften en brengen je bestelling tot aan de voordeur. Contant betalen of pinnen aan de deur is helaas niet mogelijk. 

Onze winkels zijn weer geopend!
Al onze filialen zijn weer open! Ben jij op zoek naar jouw droomkeuken? Kom langs in een van onze showrooms. Wij verzoeken je vooraf een afspraak te maken. We mogen niet  teveel bezoekers tegelijkertijd ontvangen. Hier vind je onze afspraakpagina waar je een datum en voorkeurstijd kunt aangeven. Onze adviseurs nemen z.s.m. contact met je op om je wensen te bespreken en de datum/tijd te bevestigen. 

Schaarste en leveringsproblemen
Wellicht heb je het in het nieuws al voorbij zien komen, maar diverse grondstoffen (o.a. hout) worden steeds schaarser en hierdoor stijgen de prijzen. Ook is er een tekort aan computerchips. Onze leveranciers (van keukens en apparatuur) hebben hier helaas ook mee te maken. Verder is de Europese vraag enorm gegroeid terwijl de productiecapaciteit door de coronamaatregelen en tekorten van grondstoffen is gedaald.

Ons advies: heb je binnenkort apparatuur of een keuken nodig? Bestel snel om leverproblemen en prijsverhogingen te voorkomen. Wij gaan onze uiterste best doen om de bestelling snel en voor de beste prijs bij jou te bezorgen! Voor advies en vragen staat ons verkoopteam online voor je klaar. 

Informatie over jouw nieuwe keuken
Gelukkig blijft het mogelijk om keukens in te meten, leveren en monteren. Heb je een vraag over jouw keuken? Je kunt de status van je keuken via de orderstatus bekijken of contact opnemen met het filiaal.
 
Tenslotte
We danken je voor je begrip en medewerking en wensen jou en iedereen om je heen een goede gezondheid.
 
Met vriendelijke groet,
Directie Keukenloods.nl

 

DPS Contact

Bredaseweg 37
4844 CK
Terheijden(Nederland)

Ontdek DPS

DPS is al veertig jaar een erkende leverancier van installatiemethoden en keukenaccessoires in Nederland en België. DPS heeft een uitgebreid assortiment van keukenaccessoires, van aansluitkabels tot dimmers. Ben jij op zoek naar keukenaccessoires met hoogwaardige kwaliteit voor scherpe prijzen? Neem dan vooral een kijkje bij de DPS keukenaccessoires op Keukenloods.nl.

 
Logo Inventum<

Het assortiment van DPS

Het assortiment van DPS bestaat uit verschillende onderdelen:

  • • Aansluitkabels
  • • Verlichting
  • • Afvoeren
  • • Verloopstukken
  • • Gas toebehoren
  • • Ingebouwde contactdozen

DPS uitgelicht

Koop je een nieuwe oven, kookplaat of fornuis? Dan is de aansluitkabel perilex onmisbaar. De perilex aansluitkabel is te gebruiken voor een meerfase aansluiting, zoals het geval is bij de meeste kookplaten. Ga je een gasfornuis aansluiten? Dan is het handig om het gaspakket van DPS aan te schaffen. De lengte van de aansluitsnoer is 120 cm. 

Let op: Het aansluiten van een perilex snoer is echt een klus voor een specialist! Heb je hier geen ervaring mee? Laat dit dan door een gecertificeerd monteur doen.

DPS uitgelicht
DPS snoer
 

DPS verlichting

DPS heeft ook verschillende verlichting, denk aan een set van 3x een dimmer in de kleur zwart, maar ook LED verlichting voor onderbouw. De onderbouw LED verlichting is te verkrijgen in een set van 3 lampen of 5 lampen. Door deze set te plaatsen wordt jouw werkblad extra goed verlicht. Bovendien is de LED verlichting ook nog eens zuinig!

Bekijk de verschillende soorten verlichting
 

DPS contactdozen

Op Keukenloods.nl worden ook verschillende contactdozen aangeboden. Je hebt de hoekcontactdoos Luxor en deze kan gemonteerd worden in de hoek, op het werkblad of onder de bovenkast. Ook heb je ingebouwde contactdozen die geschikt zijn voor het bevestigen van verhoogde werkbladen. Deze zijn er in twee verschillende soorten, namelijk de schuine bladsteun en een recht model. Dit is een handige manier om overal stroom te hebben en gebruik te maken van de ruimte. 

DPS contactdozen
AEG wijnglashouder vaatwasser
 

Koop DPS keukenaccessoires bij Keukenloods.nl

Heb je vragen over DPS keukenaccessoires? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn te bereiken via WhatsApp, telefonisch of via e-mail.

Neem contact met ons op
 

Reviews DPS

DPS gemiddeld beoordeeld met een 9 schaal (1 t/m 10)
Totaal: 43 reviews

Voeg een review toe
Door: G.F.Veldema  |  14-01-2022 16:06
10
 10

De door u geleverde kookplaat bevalt ons uitstekend.

Door: Jos Helvensteijn  |  10-10-2021 20:26
8
 8

-

Door: Harrie Timmer  |  17-09-2021 09:30
5
 5

Inductie kookplaat van ons deed het niet.

Bekijk alle reviews