Hoe gaat Keukenloods.nl om met de huidige omstandigheden? Zo zorgen we voor jullie en onze gezondheid.

Hoe gaat Keukenloods.nl om met de huidige omstandigheden? Zo zorgen we voor jullie en onze gezondheid.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. We volgen de ontwikkelingen en de adviezen vanuit het RIVM op de voet en ondernemen meteen actie als daarom wordt gevraagd. Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat we het virus indammen.


Bezoek aan onze winkels

Onze winkels zijn weer geopend op afspraak! Een afspraak maken? Dat kan, ga direct naar onze afspraakpagina. Let op: het is erg druk met het maken van afspraken in onze showrooms. Onze adviseurs nemen (na het invullen van het afspraakformulier) z.s.m. contact met je op om je wensen te bespreken en de datum/tijd te bespreken.
 

Apparatuur nodig?
Geen probleem. Onze webshop is geopend en wij kunnen de apparatuur blijven bezorgen. Heb je een vraag? Het online verkoop team staat voor je klaar. Schroom niet om contact op te nemen. 

 

Bezorging aan huis

Al onze klanten worden hierover persoonlijk geïnformeerd. Heb je hierover vragen dan kun je contact met ons opnemen. Onze bezorgers houden zich aan de voorschriften en brengen je bestelling tot aan de voordeur. Contant betalen is helaas niet mogelijk. 

 

Afhalen

Afhalen is sinds 10 februari weer mogelijk! Een artikel bij jou in de buurt afhalen? Neem vooraf contact op met het filiaal om de afhaaldatum + tijd te bespreken. Let op: afhalen kan (op zijn vroegst) 4 uur na het plaatsen van de bestelling. Vooraf betalen is verplicht. 

 

Informatie over jouw nieuwe keuken

Gelukkig blijft het mogelijk om keukens in te meten, leveren en monteren. Hierbij staat jouw gezondheid en die van onze medewerkers centraal. We verzoeken je daarom om alle RIVM-maatregelen te respecteren. Heb je een vraag over jouw keuken? Je kunt de status van je keuken via de orderstatus bekijken of neem contact op met het filiaal.

 

Update
Voor het laatste nieuws omtrent jouw bestelling bij Keukenloods.nl kijk dan op de orderstatus pagina.

 

Tenslotte

We danken je voor je begrip en medewerking en wensen jou en iedereen om je heen een goede gezondheid. Laten we goed op elkaar letten.

 

Met vriendelijke groet,
Directie Keukenloods.nl

DPS Contact

Bredaseweg 37
4844 CK
Terheijden(Nederland)

Ontdek DPS

DPS is al veertig jaar een erkende leverancier van installatiemethoden en keukenaccessoires in Nederland en België. DPS heeft een uitgebreid assortiment van keukenaccessoires, van aansluitkabels tot dimmers. Ben jij op zoek naar keukenaccessoires met hoogwaardige kwaliteit voor scherpe prijzen? Neem dan vooral een kijkje bij de DPS keukenaccessoires op Keukenloods.nl.

 
Logo Inventum<

Het assortiment van DPS

Het assortiment van DPS bestaat uit verschillende onderdelen:

  • • Aansluitkabels
  • • Verlichting
  • • Afvoeren
  • • Verloopstukken
  • • Gas toebehoren
  • • Ingebouwde contactdozen

DPS uitgelicht

Koop je een nieuwe oven, kookplaat of fornuis? Dan is de aansluitkabel perilex onmisbaar. De perilex aansluitkabel is te gebruiken voor een meerfase aansluiting, zoals het geval is bij de meeste kookplaten. Ga je een gasfornuis aansluiten? Dan is het handig om het gaspakket van DPS aan te schaffen. De lengte van de aansluitsnoer is 120 cm. 

Let op: Het aansluiten van een perilex snoer is echt een klus voor een specialist! Heb je hier geen ervaring mee? Laat dit dan door een gecertificeerd monteur doen.

DPS uitgelicht
DPS snoer
 

DPS verlichting

DPS heeft ook verschillende verlichting, denk aan een set van 3x een dimmer in de kleur zwart, maar ook LED verlichting voor onderbouw. De onderbouw LED verlichting is te verkrijgen in een set van 3 lampen of 5 lampen. Door deze set te plaatsen wordt jouw werkblad extra goed verlicht. Bovendien is de LED verlichting ook nog eens zuinig!

Bekijk de verschillende soorten verlichting
 

DPS contactdozen

Op Keukenloods.nl worden ook verschillende contactdozen aangeboden. Je hebt de hoekcontactdoos Luxor en deze kan gemonteerd worden in de hoek, op het werkblad of onder de bovenkast. Ook heb je ingebouwde contactdozen die geschikt zijn voor het bevestigen van verhoogde werkbladen. Deze zijn er in twee verschillende soorten, namelijk de schuine bladsteun en een recht model. Dit is een handige manier om overal stroom te hebben en gebruik te maken van de ruimte. 

DPS contactdozen
AEG wijnglashouder vaatwasser
 

Koop jouw DPS keukenaccessoires bij Keukenloods.nl

Heb je vragen over DPS keukenaccessoires? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn te bereiken via WhatsApp, telefonisch of via e-mail.

Neem contact met ons op
 

Reviews DPS

DPS gemiddeld beoordeeld met een 9 schaal (1 t/m 10)
Totaal: 38 reviews

Voeg een review toe
Door: David  |  21-04-2021 13:40
10
 10

Vriendelijk behulpzaam en vakkundig. Samen gekeken naar de beste oplossingen voor montage en dat scheelt echt een hoop als je dat inzicht niet hebt. Alles netjes afgewerkt, ze nemen alle rommel en verpakkingen ook weer mee, mondkapje was geen probleem. Kortom: tweemaal toe dik tevreden!

Door: FredT  |  03-02-2021 15:35
10
 10

Degelijk, stevig en straalt kwaliteit uit. Zeer tevreden en zeer aan te bevelen. Wist ook dat ik blindelings op adviezen van de Keukenloods kan vertrouwen.

Door: Maarten  |  03-02-2021 14:31
9
 9

Uitstekende inductie 3 fase kookplaat van Kupperbusch. Ziet er fantastisch uit en werkt ook fantastisch. Advies van Keukenloods om 5 zones ipv 6 te nemen is ook een zeer goede. Mede dat daardoor meer ruimte is voor grotere pannen. Bediening is ook zeer prettig doordat alle bediening in het midden aan de onderkant van de plaat in de vorm van een driehoek zit. Hierdoor zit deze nooit in de weg voor de pannen. Duurzaamheid is nu goed maar we hebben m net vandaar dat ik nog niet zo hoge score geef.

Bekijk alle reviews