Wij hebben weer groots ingekocht! Daarom bieden wij de beste prijs voor jouw inbouwapparatuur!

Bij Keukenloods.nl houden we graag alles betaalbaar! Wij hebben daarom weer extra groot ingekocht! Dat betekent dat we de beste prijs voor jouw inbouwapparatuur hebben. 

 

Heb je een vraag over een apparaat of ben je op zoek naar een set apparaten?
Onze specialisten staan voor je klaar! 

 

Ook hebben wij 14 showrooms verspreid door heel Nederland. Is jouw complete keuken aan vervanging toe? Geen probleem. Kom eens langs voor een vrijblijvend advies.

 

Je kunt in onze showrooms, naast complete keukens bekijken en bestellen, ook los (inbouw) apparatuur bekijken en afhalen!

 

Dunavox Contact

Rijksstraatweg 45
3454 JC
DE MEERN(Nederland)

Ontdek Dunavox

Dunavox biedt een breed assortiment aan wijnklimaatkasten, variërend van wijnkoelkasten met de capaciteit om kleine, persoonlijke collecties op te slaan tot wijnbewaarkasten die zijn uitgerust om het perfecte klimaat te bieden voor grotere collecties. Een wijnkoelkast is een praktisch en esthetisch apparaat voor het bewaren van wijn. Sommige modellen zijn vrijstaand, andere kunnen in je keuken worden geïntegreerd.

 Ontdek Dunavox

Dunavox Glance

De Dunavox Glance wijnklimaatkasten zijn ontworpen om in een keukenmeubel of onder een werkblad te worden ingebouwd. Deze wijnklimaatkasten zijn greeploos, wat zorgt voor een strak ontwerp en het neemt minder ruimte in. Je opent de deur automatisch met een lichte druk op het deurkozijn. Dunavox Glance producten bieden ook een geïntegreerd ventilatiesysteem: dit garandeert de circulatie van lucht voor koeling van de compressor. Er zijn dus geen verdere ventilatieopeningen en ventilatieroosters nodig. Bekijk alle wijnklimaatkasten uit de Dunavox Glance lijn.

Dunavox Glance

Dunavox Soul

Dunavox Soul is een lijn met Premium keukeninbouw wijnkoelkasten. Deze hebben een elegant uiterlijk met een RVS of zwart handvat. De compressor wordt gekoeld door het ingebouwde ventilatiekanaal. Hierdoor kan een Soul wijnkoelkast ook onder een aanrecht of in het kookeiland worden geplaatst. Bekijk de wijnkoelkasten uit het Soul assortiment.

Dunavox Soul

Dunavox Flow

De Dunavox Flow premium wijnkoelkasten voor onderbouw hebben een afneembaar ventilatierooster onderaan en zijn verkrijgbaar in breedtes die passen bij normale lage keukenkasten. De standaardhoogte is 820 mm, zodat deze overeenkomt met de standaard deurhoogte van 72 cm van een keuken. De serie omvat ook modellen zonder handgreep, in lijn met de Duitse greeploze keukenmeubelen met hoogte 885-890 mm en een deurhoogte van 78 cm voor een naadloze afwerking.

Dunavox Flow

Dunavox Home

Dunavox Home premium zijn compacte, vrijstaande wijnkoelkasten met verzonken handgreep voor een strak uiterlijk. Deze wijnkoelkasten zijn niet geschikt om in te bouwen of onder een werkblad te plaatsen. Een Home wijnkoelkast is een vrijstaand model welke een echte blikvanger of stijlelement in elke ruimte is.

Dunavox Home

Dunavox Grande

De Dunavox Grande lijn met premium wijnkoelkasten is ideaal voor het bewaren van grote wijncollecties en kan ook gebruikt worden voor commerciële toepassingen. De modellen kunnen geplaatst worden in een keuken, woonkamer, kantoor, restaurant, hotel etc. De opties zijn eindeloos en de verschillende formaten bieden veel mogelijkheden. Sommige van de Grande-modellen zijn geschikt voor inbouw.

Dunavox Grande

Koop jouw Dunavox apparatuur bij Keukenloods.nl

Heb je vragen over de wijnkoelkasten van Dunavox? Of wil je graag passend advies over een bepaald model? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn te bereiken via onze chat, WhatsApp, telefonisch en via e-mail. Als je graag een Dunavox apparaat in het echt wilt ervaren, kan dat in een van onze Keukenloods filialen.

Koop jouw Dunavox apparatuur bij Keukenloods.nl

Reviews Dunavox

Er zijn op dit moment nog geen reviews voor dit merk!

Voeg als eerste een review toe