Profiteer nu nog van de prijzen van 2023!

Ook in 2024 zijn er door leveranciers weer diverse prijsstijgingen aangekondigd...

Wij hebben op dit moment nog voldoende op voorraad, dus sla nu je slag en profiteer nog van de prijzen van 2023!

 

Heb je een vraag over een apparaat of ben je op zoek naar een set apparaten? 
Onze specialisten staan voor je klaar! 

 

Ook hebben wij 14 showrooms verspreid door heel Nederland. Is jouw complete keuken aan vervanging toe? Je kunt in onze showrooms, naast complete keukens bekijken en bestellen, ook los (inbouw) apparatuur bekijken en afhalen! 

 

Falcon Contact

Bijdorp Oost 16
2992 LA
Barendrecht

Ontdek Falcon

Met een Falcon in het hart van uw keuken, is uw keuken altijd het hart van uw huis. Daarom vindt u een Falcon fornuis in meer huizen dan welk ander fornuismerk ook. Falcon is Europa's nummer 1 in vrijstaande fornuizen, hoog gewardeerd door consumenten alsmede internationale comités zoals de Plus X Award die producten prijst voor innovatie, kwaliteit en functionaliteit.

 
Logo Indesit

Falcon fornuizen

Elk Falcon fornuis heeft minstens vijf branders of kookplaatzones voor flexibel koken. De gas-en gas-elektro modellen bieden vijf branders in drie verschillende groottes om elk type gerecht te kunnen koken. Ook zijn ze voorzien van een ventilatiesysteem aan de achterzijde van de kookplaat. Het zorgt ervoor dat kooklucht en sotom met behulp van de afzuigkap sneller worden afgevoerd.

De basis voor elk Falcon fornuis is een sterk frame voorzien van licht lopende wielen wat in hoogte verstelbaar is conform jouw wensen of uit te lijnen is op de hoogte van het aanrechtblad.

De ovens bieden royale capaciteit en lage energiewaarden. Ze zijn gemakkelijk te reinigen middels vetafstotende wanden. Falcon ovens zijn voorzien van kantelveilige rekken: Je kunt de rekken uitrekken zonder het gevaar te lopen dat je ze uit de oven trekt. Het metaal dat gebruikt wordt is 0,9mm dik en het buitenste deurpaneel wordt uit één stuk metaal geperst. Dit voorkomt kromtrekken en buigen. Veel Falcon ovendeuren hebben driedubbele beglazing met coating voor extra veiligheid en efficiënt energieverbruik.

Falcon fornuizen

Falcon afzuigkappen

Ter aanvulling op de fornuizen biedt Falcon afzuigkappen en achterwanden. Ook deze onderscheiden zich door hun ontewerp. Je vindt Falcon afzuigkappen in talloze verschillende kleuren die perfect bij je fornuis passen. En met een bijpassende achterwand geef je niet alleen je keuken meer charme, maar zorg je ook dat je eventuele spatten gemakkelijk kunt opruimen, terwijl je de achterwand van je keuken niet beschadigt.

Falcon afzuigkappen

Falcon koelkasten

Naast fornuizen en afzuigkappen verkoopt Falcon ook koelkasten. De American Style is de nieuwste Falcon koelkast met naast een groot koelgedeelte ook een 2 delige vriezer.

Het totale bruikbare volume van de koelkast is 560 liter. De koelkast is zuig, heeft externe digitale touchscreen control, automatisch deur alarm, LED verlichting en nog veel meer. De koelkast heeft zelfs een vakantie en ECO modus, om het stroomverbruik in geselecteerde periodes te verminderen.

De koel-vries combinaties zijn o.a. uitgerust met verstelbare plateaus, antivries systeem, uitschuifbare opslagbakken, super freeze optie en een elektronisch display. Daarnaast beschikken beide koel-vries combinaties over een Ionizer™  die het voedsel langer vers houdt.

Falcon koelkasten

Falcon bij Keukenloods.nl

Heb je vragen over Falcon keukenapparatuur? Of wil je graag passend advies? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn te bereiken via WhatsApp, telefonisch of via e-mail. Als je graag de Indesit keukenapparatuur in het echt wilt ervaren, is dat ook mogelijk in een van onze Keukenloods.nl filialen.

Reviews Falcon

Falcon gemiddeld beoordeeld met een 7 schaal (1 t/m 10)
Totaal: 3 reviews

Voeg een review toe
Door: SMIT, H.  |  06-02-2019 11:54
7
 7

Op 21-12-2018, schadeklacht ingediend. 22-12-2018, door uw gereageerd en gekozen voor vervanging onderdeel 03-01-2019, mail van u dat fabrikant nog niet heeft gereageerd. 04-01-2019 service formulier ingevuld. Later telefonisch contact gehad met fabrikant dat onderdeel in Engeland besteld moet worden. Tot op heden geen enkel bericht ontvangen over wanneer het vervangen gaat worden. Aangezien u de verkoper bent ga ik er vanuit dat u zorgt dat alles nu eindelijk afgewerkt wordt. Ben er wel erg teleurgesteld over. HJ Smit.

Door: SMETS T.   |  03-01-2017 02:43
7
 7

mooi en gemakkelijk in bediening, doch qua prijs vergelijkbaar met mijn vorige dampkap, een Siemens van 120cm ; deze was echter duidelijk krachtiger en had voor dat geld ook timer, betere verlichting en wat programmeerbare zaakjes...; ook degelijker van bouw; deze dampkap is gekozen op basis van zijn design, en doet wel wat een dampkap moet doen.. maar ook niet meer.vetfilters zijn moeilijk verwijderbaar ;

Door: SMETS T.   |  03-01-2017 02:43
7
 7

mooi en gemakkelijk in bediening, doch qua prijs vergelijkbaar met mijn vorige dampkap, een Siemens van 120cm ; deze was echter duidelijk krachtiger en had voor dat geld ook timer, betere verlichting en wat programmeerbare zaakjes...; ook degelijker van bouw; deze dampkap is gekozen op basis van zijn design, en doet wel wat een dampkap moet doen.. maar ook niet meer.vetfilters zijn moeilijk verwijderbaar ;

Bekijk alle reviews