Informatie: ons coronabeleid en schaarste in de markt.

Informatie: ons coronabeleid en schaarste in de markt.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. We volgen de ontwikkelingen en de adviezen vanuit het RIVM op de voet en ondernemen meteen actie als daarom wordt gevraagd. Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat we het virus indammen.

Schaarste en leveringsproblemen
Wellicht heb je het in het nieuws al voorbij zien komen, maar diverse grondstoffen (o.a. hout) worden steeds schaarser en hierdoor stijgen de prijzen. Ook is er een tekort aan computerchips. Onze leveranciers (van keukens en apparatuur) hebben hier helaas ook mee te maken. Verder is de Europese vraag enorm gegroeid terwijl de productiecapaciteit door de coronamaatregelen en tekorten van grondstoffen is gedaald.

Ons advies: heb je binnenkort apparatuur of een keuken nodig? Bestel snel om leverproblemen en prijsverhogingen te voorkomen. Wij gaan onze uiterste best doen om de bestelling snel en voor de beste prijs bij jou te bezorgen! Voor advies en vragen staat ons verkoopteam online voor je klaar. 

Onze winkels en webshop zijn geopend!
Onze winkels zijn geopend. Langskomen? Wij verzoeken je vooraf een afspraak te maken zodat je er zeker van bent dat wij alle tijd voor je hebben om je goed te informeren. Hier vind je onze afspraakpagina waar je een datum en voorkeurstijd kunt aangeven. Onze adviseurs nemen z.s.m. contact met je op om je wensen te bespreken en de datum/tijd te bevestigen. Uiteraard is onze webshop 24/7 geopend en kunnen wij je bestelling indien voorradig snel thuis bezorgen.
 
Bezorging aan huis en afhalen
Onze bezorgers houden zich aan de voorschriften en brengen je bestelling tot aan de voordeur. Contant betalen is helaas niet mogelijk. Afhalen in een van onze filialen is ook een mogelijkheid. 

Informatie over jouw nieuwe keuken
Gelukkig blijft het mogelijk om keukens in te meten, leveren en monteren. Heb je een vraag over jouw keuken? Je kunt de status van je keuken via de orderstatus bekijken of contact opnemen met het filiaal.
 
Tenslotte
We danken je voor je begrip en medewerking en wensen jou en iedereen om je heen een goede gezondheid.
 
Met vriendelijke groet,
Directie Keukenloods.nl

 

Gessi Contact

Parco Gessi 13037
13037
Serravalle Sesia VC(Italië)

Ontdek Gessi

Gessi heeft inmiddels bijna 30 jaar ervaring met het ontwerpen en creëren van bad- en keukenapparatuur. Het merk staat bekend om luxueuze producten, die ook gebruikt worden in hotels en spa's in het hogere segment.

Gessi produceert zijn producten met het oog op mens en milieu. Het resultaat hiervan zijn futuristische apparaten met charme en elegantie. Het merk staat dan ook bekend als de 'designer of water', vanwege de verschillende toepassingen die mogelijk worden gemaakt met water.

Bekijk hieronder het assortiment van Gessi kranen op Keukenloods.nl.

 
Gessiapparatuur

 

Welke soorten kranen zijn er?

Gessi biedt verschillende soorten kranen, waarbij elk type zijn voordelen heeft. Zo zijn er een- en tweehendel mengkranen met een ronde of rechte uitloop, die in elke keuken passen. Deze komen voor in een chromen, keramische of rvs-kleurige uitvoering. 

Heb je meer flexibiliteit nodig? Gessi biedt ook een aantal handdouches. De uitlopen van deze kranen zijn buigzaam, waardoor je ze makkelijk kunt gebruiken uit verschillende hoeken. Een stuk praktischer dus, als je bijvoorbeeld grote pannen wilt afspoelen.

 

Welke soorten kranen zijn er?
 
 

Reviews Gessi

Er zijn op dit moment nog geen reviews voor dit merk!

Voeg als eerste een review toe