Hoe gaat Keukenloods.nl om met de huidige omstandigheden? Zo zorgen we voor jullie en onze gezondheid.

Hoe gaat Keukenloods.nl om met de huidige omstandigheden? Zo zorgen we voor jullie en onze gezondheid.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. We volgen de ontwikkelingen en de adviezen vanuit het RIVM op de voet en ondernemen meteen actie als daarom wordt gevraagd. Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat we het virus indammen.


Bezoek aan onze winkels

Onze winkels zijn weer geopend op afspraak! Een afspraak maken? Dat kan, ga direct naar onze afspraakpagina. Let op: het is erg druk met het maken van afspraken in onze showrooms. Onze adviseurs nemen (na het invullen van het afspraakformulier) z.s.m. contact met je op om je wensen te bespreken en de datum/tijd te bespreken.
 

Apparatuur nodig?
Geen probleem. Onze webshop is geopend en wij kunnen de apparatuur blijven bezorgen. Heb je een vraag? Het online verkoop team staat voor je klaar. Schroom niet om contact op te nemen. 

 

Bezorging aan huis

Al onze klanten worden hierover persoonlijk geïnformeerd. Heb je hierover vragen dan kun je contact met ons opnemen. Onze bezorgers houden zich aan de voorschriften en brengen je bestelling tot aan de voordeur. Contant betalen is helaas niet mogelijk. 

 

Afhalen

Afhalen is sinds 10 februari weer mogelijk! Een artikel bij jou in de buurt afhalen? Neem vooraf contact op met het filiaal om de afhaaldatum + tijd te bespreken. Let op: afhalen kan (op zijn vroegst) 4 uur na het plaatsen van de bestelling. Vooraf betalen is verplicht. 

 

Informatie over jouw nieuwe keuken

Gelukkig blijft het mogelijk om keukens in te meten, leveren en monteren. Hierbij staat jouw gezondheid en die van onze medewerkers centraal. We verzoeken je daarom om alle RIVM-maatregelen te respecteren. Heb je een vraag over jouw keuken? Je kunt de status van je keuken via de orderstatus bekijken of neem contact op met het filiaal.

 

Update
Voor het laatste nieuws omtrent jouw bestelling bij Keukenloods.nl kijk dan op de orderstatus pagina.

 

Tenslotte

We danken je voor je begrip en medewerking en wensen jou en iedereen om je heen een goede gezondheid. Laten we goed op elkaar letten.

 

Met vriendelijke groet,
Directie Keukenloods.nl

Gessi Contact

Parco Gessi 13037
13037
Serravalle Sesia VC(Italië)

Ontdek Gessi

Gessi heeft inmiddels bijna 30 jaar ervaring met het ontwerpen en creëren van bad- en keukenapparatuur. Het merk staat bekend om luxueuze producten, die ook gebruikt worden in hotels en spa's in het hogere segment.

Gessi produceert zijn producten met het oog op mens en milieu. Het resultaat hiervan zijn futuristische apparaten met charme en elegantie. Het merk staat dan ook bekend als de 'designer of water', vanwege de verschillende toepassingen die mogelijk worden gemaakt met water.

Bekijk hieronder het assortiment van Gessi kranen op Keukenloods.nl.

 
Gessiapparatuur

 

Welke soorten kranen zijn er?

Gessi biedt verschillende soorten kranen, waarbij elk type zijn voordelen heeft. Zo zijn er een- en tweehendel mengkranen met een ronde of rechte uitloop, die in elke keuken passen. Deze komen voor in een chromen, keramische of rvs-kleurige uitvoering. 

Heb je meer flexibiliteit nodig? Gessi biedt ook een aantal handdouches. De uitlopen van deze kranen zijn buigzaam, waardoor je ze makkelijk kunt gebruiken uit verschillende hoeken. Een stuk praktischer dus, als je bijvoorbeeld grote pannen wilt afspoelen.

 

Welke soorten kranen zijn er?
 
 

Reviews Gessi

Er zijn op dit moment nog geen reviews voor dit merk!

Voeg als eerste een review toe