Hoe gaat Keukenloods.nl om met de huidige omstandigheden? Zo zorgen we voor jullie en onze gezondheid.

Hoe gaat Keukenloods.nl om met de huidige omstandigheden? Zo zorgen we voor jullie en onze gezondheid.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. We volgen de ontwikkelingen en de adviezen vanuit het RIVM op de voet en ondernemen meteen actie als daarom wordt gevraagd. Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat we het virus indammen.


Bezoek aan onze winkels

Onze winkels zijn weer geopend! Langskomen? Wij verzoeken je vooraf een afspraak te maken. (We mogen maar een maximaal aantal klanten tegelijkertijd ontvangen). Wil je een afspraak maken? Ga direct naar onze afspraakpagina. Onze adviseurs nemen (na het invullen van het afspraakformulier) z.s.m. contact met je op om je wensen te bespreken en de datum/tijd te bespreken.
 

Apparatuur nodig?
Geen probleem. Onze webshop is geopend en wij kunnen de apparatuur blijven bezorgen. Heb je een vraag? Het online verkoop team staat voor je klaar. Schroom niet om contact op te nemen. 

 

Bezorging aan huis

Al onze klanten worden hierover persoonlijk geïnformeerd. Heb je hierover vragen dan kun je contact met ons opnemen. Onze bezorgers houden zich aan de voorschriften en brengen je bestelling tot aan de voordeur. Contant betalen is helaas niet mogelijk. 

 

Afhalen

Afhalen is sinds 10 februari weer mogelijk! Een artikel bij jou in de buurt afhalen? Neem vooraf contact op met het filiaal om de afhaaldatum + tijd te bespreken. Vooraf betalen is verplicht. 

 

Informatie over jouw nieuwe keuken

Gelukkig blijft het mogelijk om keukens in te meten, leveren en monteren. Hierbij staat jouw gezondheid en die van onze medewerkers centraal. We verzoeken je daarom om alle RIVM-maatregelen te respecteren. Heb je een vraag over jouw keuken? Je kunt de status van je keuken via de orderstatus bekijken of neem contact op met het filiaal.

 

Update
Voor het laatste nieuws omtrent jouw bestelling bij Keukenloods.nl kijk dan op de orderstatus pagina.

 

Tenslotte

We danken je voor je begrip en medewerking en wensen jou en iedereen om je heen een goede gezondheid. Laten we goed op elkaar letten.

 

Met vriendelijke groet,
Directie Keukenloods.nl

Hananto Contact

De Veken 330
1716 KJ
Opmeer(Nederland)

Ontdek Hananto

Zoek je een product van goede kwaliteit en voor een zacht prijsje? Dan ben je bij Hananto aan het juiste adres. Dit merk voorziet jou van diverse soorten apparatuur, van vaatwassers tot kookplaten en wijnkoelkasten. Elk product heeft zo zijn eigen kwaliteit, die je het beste ontdekt in levende lijve.

 
Logo Hananto

Hananto inductiekookplaat

De kracht van de Hananto kookplaat is simpliciteit: 4 kookzones met een handig bedieningspaneel. Maak je graag gebruik van een boosterfunctie of timer? Dan heb je keuze uit diverse modellen die hiervan zijn voorzien. En stap jij over van gas? Dan is de uitvoering met 1-fase aansluiting wellicht een goede keuze. Hierdoor hoef je geen krachtstroom aan te leggen. En wie al op inductie kookt, zal de kwaliteit van de Hananto kookplaten zeker waarderen.

 
Hananto inductiekookplaten
 
Hananto inductiekookplaat
Hananto afzuigkap
 

Hananto afzuigkappen

Heb je een nieuwe afzuigkap nodig? De kappen van Hananto zijn geschikt voor elke keuken. Ga voor de schuine afzuigkap, of de traditionele wandschouwkap. Deze zijn in verschillende breedtes verkrijgbaar, maar werken uiteraard even efficiënt. Ga voor een zwarte afzuigkap of een uitvoering in rvs.

 

Hananto wandschouwkappen Hananto schuine afzuigappe

Hananto bij Keukenloods.nl

Je scoort de beste producten van Hananto voordelig bij Keukenloods.nl. Heb je vragen, of wil je advies? Neem dan contact met ons op. Onze adviseur kijkt dan mee voor een apparaat dat goed bij je past. Je bereikt ons via het telefoonnummer, WhatsApp of de chat.

 
Wij staan voor je klaar
 
Hananto inductiekookplaat

Reviews Hananto

Er zijn op dit moment nog geen reviews voor dit merk!

Voeg als eerste een review toe