Informatie: ons coronabeleid en schaarste in de markt.

Informatie: ons coronabeleid en schaarste in de markt.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. We volgen de ontwikkelingen en de adviezen vanuit het RIVM op de voet en ondernemen meteen actie als daarom wordt gevraagd. Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat we het virus indammen.

Schaarste en leveringsproblemen
Wellicht heb je het in het nieuws al voorbij zien komen, maar diverse grondstoffen (o.a. hout) worden steeds schaarser en hierdoor stijgen de prijzen. Ook is er een tekort aan computerchips. Onze leveranciers (van keukens en apparatuur) hebben hier helaas ook mee te maken. Verder is de Europese vraag enorm gegroeid terwijl de productiecapaciteit door de coronamaatregelen en tekorten van grondstoffen is gedaald.

Ons advies: heb je binnenkort apparatuur of een keuken nodig? Bestel snel om leverproblemen en prijsverhogingen te voorkomen. Wij gaan onze uiterste best doen om de bestelling snel en voor de beste prijs bij jou te bezorgen! Voor advies en vragen staat ons verkoopteam online voor je klaar. 

Onze winkels en webshop zijn geopend!
Onze winkels zijn geopend. Langskomen? Wij verzoeken je vooraf een afspraak te maken zodat je er zeker van bent dat wij alle tijd voor je hebben om je goed te informeren. Hier vind je onze afspraakpagina waar je een datum en voorkeurstijd kunt aangeven. Onze adviseurs nemen z.s.m. contact met je op om je wensen te bespreken en de datum/tijd te bevestigen. Uiteraard is onze webshop 24/7 geopend en kunnen wij je bestelling indien voorradig snel thuis bezorgen.
 
Bezorging aan huis en afhalen
Onze bezorgers houden zich aan de voorschriften en brengen je bestelling tot aan de voordeur. Contant betalen is helaas niet mogelijk. Afhalen in een van onze filialen is ook een mogelijkheid. 

Informatie over jouw nieuwe keuken
Gelukkig blijft het mogelijk om keukens in te meten, leveren en monteren. Heb je een vraag over jouw keuken? Je kunt de status van je keuken via de orderstatus bekijken of contact opnemen met het filiaal.
 
Tenslotte
We danken je voor je begrip en medewerking en wensen jou en iedereen om je heen een goede gezondheid.
 
Met vriendelijke groet,
Directie Keukenloods.nl

 

Hananto Contact

De Veken 330
1716 KJ
Opmeer(Nederland)

Ontdek Hananto

Zoek je een product van goede kwaliteit en voor een zacht prijsje? Dan ben je bij Hananto aan het juiste adres. Dit merk voorziet jou van diverse soorten apparatuur, van vaatwassers tot kookplaten en wijnkoelkasten. Elk product heeft zo zijn eigen kwaliteit, die je het beste ontdekt in levende lijve.

 
Logo Hananto

Hananto inductiekookplaat

De kracht van de Hananto kookplaat is simpliciteit: 4 kookzones met een handig bedieningspaneel. Maak je graag gebruik van een boosterfunctie of timer? Dan heb je keuze uit diverse modellen die hiervan zijn voorzien. En stap jij over van gas? Dan is de uitvoering met 1-fase aansluiting wellicht een goede keuze. Hierdoor hoef je geen krachtstroom aan te leggen. En wie al op inductie kookt, zal de kwaliteit van de Hananto kookplaten zeker waarderen.

 
Hananto inductiekookplaten
 
Hananto inductiekookplaat
Hananto afzuigkap
 

Hananto afzuigkappen

Heb je een nieuwe afzuigkap nodig? De kappen van Hananto zijn geschikt voor elke keuken. Ga voor de schuine afzuigkap, of de traditionele wandschouwkap. Deze zijn in verschillende breedtes verkrijgbaar, maar werken uiteraard even efficiënt. Ga voor een zwarte afzuigkap of een uitvoering in rvs.

 

Hananto wandschouwkappen Hananto schuine afzuigappe

Hananto bij Keukenloods.nl

Je scoort de beste producten van Hananto voordelig bij Keukenloods.nl. Heb je vragen, of wil je advies? Neem dan contact met ons op. Onze adviseur kijkt dan mee voor een apparaat dat goed bij je past. Je bereikt ons via het telefoonnummer, WhatsApp of de chat.

 
Wij staan voor je klaar
 
Hananto inductiekookplaat

Reviews Hananto

Er zijn op dit moment nog geen reviews voor dit merk!

Voeg als eerste een review toe